AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani o biraz da ilişki düzeyine ve ciddiyetine kalmış bir şey.
Yaklaşmak? O nasıl bişey 😃
Daha önce hiç yakınlık kurmadın mı illa cinsellik yanından değil
Sevgili olmayı mı diyorsun
Sevgili veya ten yakınlaşması o nasıl bile değince
Bence evlendikten sonra cinsellik yaşanmalı
Bende doğru buluyorum , ya da erken vakitte değil de tamamiyle tanıdıktan sonra olabilir durum aşılmadan
Nışanın evliliğe yakın dönemleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Özelliklede her şey yolunda gidiyorsa ciddi sorunlar yoksa. Bir kız gözünden bilmek isterdim
Yine evlendikten sonra olsun diyorum. Evlendikten sonra cinsel ilişki yaşamak çok daha sağlıklı olacaktır ilişki açısından
Nışan bence boş bildiğin depozito vermek gibi
Geride evlilikte konuşulabilecek bir anı olması açısından düşününce kulağa hoş geliyor tabi kız dilinden düşünce bu yönde olmasınada saygı duyuyorum
Bencede aynı şekilde
Yani nişan bence de çok gerekli bişey değil ama adettendir kskdnk
Ben seni hiç. Anlayamadım ya 🥹
Niye ya
Teşekkür ederim görüşün için demekki bu düşüncedeki kızlar genel olarak aynı düşüncedeler. Benimkide aynı şuana kadar
Yani bir iki cümle ile anlayamazsın zaten de ksjsnks
Anlatmak istediğini uzun yoldan anlatmış 😃
Her kız aynı değil bu arada yani benim görüşüm ile o bahsettiğin kızın görüşü arasında dağlar kadar fark olabilir
Erkekler kadınları hiç bi yaşında anlayamaz 😎
Bu bahsettiğim konuda aynı görüştesiniz o yüzden dedim. Yoksa tabiki diğer yönleriniz mutlaka farklıdır
@Heracloss kafamı harbi çok karıştırdın kafam Allak bullak oldu
Neden?
Kadınlar karmaşıktır doğru anlayamazsınız boşverin ya anlayıp naapcaksınız
Yazılar hep birbirine karıştı da o yüzden
Anlamayı pek düşünmüyorum haklısın. Çünkü değişkenlik gösterebiliyor tam zıttı karaktere bürünebiliyorsunuz. Net bişekilde böyledir demekte doğru olmuyor
Şuna kime cevap verdin mesela şu an bunu anlayamadım @Heracloss
Ben bu yorumda sadece kıza cevap verdim kardeşim. Zaten ona sordum bir kız gözüyle yorumlar mısınız diye. Kusura bakma senide meşgul etledim
Meşgul değil kafa karışıklığı oldu
@Heracloss doğru valla çok değişkeniz düşünce yapımız farklı ve duygularımız yoğun olduğu için birazcık anlaşılması zor oluyoruz
Hakkını helal et dostum
Helal olsun o zaman bi takibini alırız 👍😂
Siz nişanlı mısınız @Heracloss
Aynı zamanda hormonal denge sorunuda yüksek. O yüzden zaten ne olduğunu anlayamadığım yerleri sordum sana. Bazen telefonda ya da gerçekte ise uygun olmayan bir yerlerde tam tersi reaksiyonları oluyor. Anlam veremiyorum doğrusu
Evet nışanlıyız
Allah tamamını erdirsin ve sana da sabır versin inşallah çok mutlu olursunuz ☺️
Amin teşekkür ederim sabrettim baya buraya kadar:). Kapalı ya da açık olması bir etken olabilirmi sence
Bu ablamız çok bilimsel konuşuyor
@Heracloss kapalı veya açık derken
Tesettürlü veya açık olması
Büyük ihtimal kızlığı soruyor 😂@nininisaa
@serizm31 yok be ne bilimseli kdnkks
@Heracloss hee evet etken tabi ki
Ne bilim değişik kelimeler kullanınca beynim yandı sonra sorduğu soruyuda yanlış anladım 😅
Hmm siz tesettürlümüsünüz özel olmazsa
Kapalı biri dini inançları doğrultusunda teması evlilikten önce doğru bulmaz yani sizin de saygı duymanız gerekir. Ve kanaatimce evlilikten önce cinselliği doğru bulmaması güzel bir şey temiz bir kadın belli ki
Ben tesettürlüyüm evet
Bu ablayla siz mesajlaşın
Sizinle aynı düşüncedeyim. Zaten hepten kısıtlayıcı değil ara yükselmeleri olduğu oluyor. Yani öyle her yönden kısıtlayıcıda olmamaya çalışıyor bu da güzel. En azından bir çabası var
Nışanlımda tesettürlü , sizide öyle tahmin ettim. Ve hep tesettürlü ve aynı görüşte bir kızdan fikir almak istemişimdir iyi denk geldiniz
Ne güzel cidden size karşı ilgisi de var. Sizin de isteklerinize göre yöneliyor. Şanslısınız
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Evet şanslı hissettim sizinle konuşunca. İsteğide arkadaşa bildirim gidiyor diye attım yanlış anlamayın. Birde çok olgun güzel cevaplar alıyorum sizden. Merak ettiğim soruların cevabını. Ben aslında ne yapmaya çalıştığını kestiremiyordum az çok sizden öğrendiklerimle biraz biraz anlayabiliyorum
Çok yardımcı oldunuz hatta sormadan bile konuşmalarınızdan bazı sorularımı cevaplamış oldun
Merak ettiğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz
Tabi olur
Bunu biraz da erken söyledim ama geç oldu temiz oldu
Nikah olduktan sonra
Daha önce denedin mi 😂
Olabilir
Belirli bi yere kadar