Teyzeoğlu 14 bin kaybetti intihar edicem diyor. Dur bi ya
Yazmış allahım bana sabıe ver bi insanın bütün kuzenleri canım olur mj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu saçma sebeplerden nasıl buluşucaz diye dert etmesi. Komik gerçekten. Bir de topu bir nebze sana atıyor. İkimizin de sorunu var falan😅 geliyim mademden sonra bence senin yok gerek kalmadı demen gerekiyor. Saçma bir ilişki.
Aynen öyle uyanıktır krndisi biraz. Kendimi suçlu hissedip konuyu kapatmama sebep olur grnelde. Saçma ilişki mi bilmiyorum. Gerçi ortada ilişki kaldı mı o da muamma
Hayır bu konuyu burada sorup anlamak cahil bir insanın işidir ya demek ki bacım sen baya safsin gerçekten yanlış anlama beni ama böyle olursan yazık olur sana dikkat et sadece kendine
Evet ben baya safım neyse ki bunu farkondayım. Buraya yazma sebebim birçok kişinin seni istemiyor bunlar bahane demesi ben de onunla tartışırken ona ikna olmamam. Acaba brn mi abartıyorum dememem
Ben de ayni nedenden kavga ettim nedenleri bitmiyor biri size can atmiyorsa yeterince sevmiyordur gorusundeyim bu erkek olsun kiz olsun aynıdır
Haklısın da işte karşı taraf manipüle edince kafan allak bullak oluyo ne doğru ne yanlış anlayamıyosun
Tek dogru gitmek mi istiyor sal sana gelmiyorsa senin degildir herkesin hayatinda mesguliyeti var sen vakit buluyorken o bulmuyorsa istemiyordur
Gitmek istemiyo ama gelesi de pek yok gibi. Gelmezse gelmesin
İlgi besliyor tabi gider mi gitse kim mutlu edicek hoslarina gidiyor insanlarin ilgi ama vermeye gelince varyemez amca oluyorlar
Doğruu. Kısasa kısas ama. Bak aslında anlamoyorum çok bayılıcağım birisi değil normslde neden bu kadar takılı kaldım onda anlam veremiuorum
İlk zamanlar sana olaganustu biseyler yaptı mı
Mantıklı bi ilişki gibi düşündüm uyumlu olduğumuzu felan. Başta aşk yoktu ama ilk arkadaşken bile seviyodum onu. Diğer erkeklerden farklı özrllikleri var alkol sigara kullanmıyo küfretmiyo otobüste falan çok centilmen. Yemek yapar spor açık sözlü ve karakterli birisi
Bu özelliklerini seviyorum ama deli ediyor bazen cidden niye uğraşıyorum bunla dedietiyo
İste kendini kusursuz gösterme hali o ama cicim ayları gecince gercek haline dönüyorlar gorusmelere bahaneler , aramalar azalır , sacma kavgalar ilgisizlikler ilk gördüğün hal sadece illuzyon
Haklısınn. Şu an sevgi değil arzu hissettiğinin farkına vardım. Ayrılmama sebebi de o herhalde
Büyük ihtimalle hislerin doğrudur, sevgi varlığı yoklugu gönülde hissedilir çünkü
Aynen öyle. Varsa bile ben sürekli acaba mı diye düşünüyorsam bi önemi kalmıyo
O kadar mı uzak senden
Barıştıkk🙃
Sen yinede yelkenleri suya verme , arayi iyi tutsan bile kendine zaman ayir ve kendinden fedakarlik ettigin seyleri gozden gecirerek devam et , çünkü tüm olay ordan kaynaklanıyor sınırların olsun
Çok haklısın dikkat etmeye çalışıcam
Ama ilk defa kavga etmeden düzgünce tartışıp çözdük. Soğuk davranınca ben de soğuyorum dedi ilk an bağır çağır napıyosan yap ama bunu 1 haftaya yayma dedi
Duvar örme, tripleme vb tutumun varsa onu bırak , en iyisi tartısmaktır ama saygıyı koruyarak , suclama , yargılma, soguk yapma , bekleme vb sadece isleri yıkıma götürür. Bu sekilde yurutursen bi kac ay sonra bir dahaa o noktalardan kırılma olmaz.
Hmmm güzel yorum
Haklısın
Bende senin konumdaym bakalım ne kadar süre giricek araya 🙂
Bakalımm
Barıştık da ortam cok kırılgan
Çok hevesli olan erkek.. kapılarda ağaç olur.. uçarak gelir yanına.. ayaklarının altında havai fişekler patlar.. görmek için can atar..
Atmıyo işte. Can atanı mı buşmak lazım can attırmak mı lazım bilmiyorum ama her seferinde sevdiğine ikna ediyor brni. Ama ben ikna olmak değil zaten bilmek istiyorum sevildiğimi
Sevgiyle... arzulanmayi ayırmak gerekiyo.. sevseydi her gün gormek isterdi seni..
Muhtemelen arzu var
Evet seni sadece arzuluyor..👍
:( ...
Gerçekler bunlar canım.. yüzleşmen.. onun hayatından gidebilmen için iyi olur..
O neden gitmiyor. Her seferinde ağlayarak baroşıyoruz resmen büyük ni kavgada. Dün de dedi güzel bi ilişkimiz var uok değil diye. Cinsellik mi yani bütün bunlar
Cinsellik yaşıyorsa niye bıraksın.. bir ilişki yaşayacak kerteye gelememiş.. güzel sevebilmeyi öğrenip öyle gelmesini söyleyebilirsin
Teşekkür ederim :/
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Ya cok sacma ya sjsj bı ay gormese ınsan heycandna uyumaz sabaha kadar ya da o heycanla zaten uyanır dınc olur baya baya ekmeye calısıyo
Aynen öyle. Askerdeyken konuşuyoduk gece nöbet saatinr kadat nöbete gidiyodu sonra da sabah oluyodu. Uykusux uykusuz bi gün geçiriyodu şimdi noldu yani
Baş belası çekilmez, insanın ömrünü tüketen bir tip. Defet. Geri gelirse düzelmesinin sözünü versin bir kere daha dene. Yoksa defet asla çekme.
Bugün düzelticem kendimi söz dedi. Ama artık verilen sözlere inancım yok. Yarın onsuz gezip tozcam snsnns
Seninle buluşmaya pek hevesli değil.
Sana karşı içinde bir duygusu yok.
Yani seni sevmiyor
Sana aşık değil.
Bence
:(
Elemana bak ayıp olmasın diye geliyor hasfdg
Evet sanki buluşmak isteyen tek benim.. sadece benim için buluşuyomış gibi. Sanki ben onun için bir sorunmuşum sıkıldım artık
O ist bir ucunda ben diğer ucundayım. Bukuştuğımuz zmn daha uzun görüşmek için o benim tarafa geliyor ben eve geçikmiyim diye. Böyle de dönüşte trafik falan 3 4 saat sürüyo dönüş. Bundan sonra 1 saat de olsa ben orta noktaya gidicem. Çünkü artık bçyşe cünleleri kaldıramıyorum. Benim için yaptıklarını ni tartışmada yüzüme vuruyor
Gunaydin seni ektiğini hala anlamadın mı 1 senedir :)
1 sene?
Yanlis okumuşum pardon:)
24 saatte birkaç saatinizi birbirinize ayırmak zor olmamalı diye düşünüyorum
Valla buluşmak isteyen bir şekilde yolunu buluyor uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar ne yapsın yeterince özlememiş demek ki
İlk zamanlarda sabahloyoduk sonra sabah kalkıp işe gidiyordu. Ama o zaman bile ilk sırada değildim kendi işlerini hallediyordu hep. İşten kastım ailesiyle sohbet, biri çağırmışsa onun yanına gitmek gibi. Şimdi gün içünde çok çok azaldı konuşmalarımız ve konuştuğumuz zamanda kendi planlarından bahsediyor hep. Konu bitince de sonra konuşuruz diyipi kapatıyor. Bişiyi söylediğimde çok alıngansın ben böyle böyle dertlerle uğraşıyorum diyor (çevrrsindeki herkesin derdiylr o uğraşır) sıkıldım artık böyle bi ilişki istemiyorum ama bitiren taraf ben olursam sonra da pişman olurum diye korkuyorum
Okurken darlandım valla millettin derdiyle uğraşacağına az seninle ilgilensin
İlgilenmiyosa ilgilenmesin zorla değil ona göre karşılığınınalır
Nerden bulursunuz böyle adamlari
Ööff öff
ılk sevgılınmı senın?
Hayır neden
bahane cokta onda pekı duygusal mısın
Evet maalesef fıygusalım
senle uzunca konusalımmı ıyı gelır sanada?
olur mu
İstemiyor ayrıl
Bahanelere saklamış kendini..
Bu baya baya bahane yalnız.
Bulusmak istemiyor
Allah sabır versin
Amin
Saçma bir ilişki bitirmen en mantıklısı
İstemiyor buluşmak
sen ne anlatıyon bolm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?