Arkadaslar birbirimizi sevdiğimiz halde karakterlerimiz cok ters diye bitirdi. 4 aydir flortlesiyoduk ama cok mutluyduk. Son haftalarda cok tartisma yasadik hersey ust uste geldi. Şu an ayriyiz 3 gundur tekrar donermi pisman olur mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gerçekten bu hayatta bir insanın sana geri dönmesini mi bekliyorsun
Seviyorum sadece sevmesem zaten beklemem
İlişkinin ve kişinin durumuna bağlı olarak değişir genelleme yapmak yanlış olur
T. akip atar mısın lütfen
Dönerse senindir dönmezse kebap
Kim demiş döner diye
Bilmiyorum sordum belki donmez zaten
Sebepsiz gitmem gidersem de kolay kolay dönmem. Büyük konuşmayım önemli olan sebebi olması sebepsiz değil.
Sebebin küçük ise? Buyuk bi sebep yoksa fevri bi kararla yaptiysan?
Bazen susmak bile ağırdır karşıdaki için daha çok sevgi sözcükleri duyup hissettirmeye gelince (samimiyetsizlik) olduğunda o hissiyatı alamadıktan sonra konuşmama rağmen birşeyler değişmiyor ise kendime duyduğum saygıdan ister isteyerek ister istemeyerek de olsa giderim genelde istemeyerek olmuştur. Basit şeyler tartışmalar konuşulabilir ama düzelme payı var ise.
Biz duzeltmeye calismadik caba bile gosteremeden karakterlerimiz birbirine ters diye sonlandi. İkimizde uzgunuz ve seviyoruz ama mutluyken ve arada tartismalar oluyo ve tartisirken anlasamiyoruz bazen diye bitmiş bulundu. 1 hafta snra ben mesaj atsammi bilmiyorum
Zora gelemedi ve pes etti cok kirginim
Hatalısın demiyorum ama yapman gereken olan kendinde bir hata aradın mı düşünme yolu ile?
Evet aradim buldum tabide. Sinir anında kesici konusmamak ve agir konusmamak mesela. Karsimdaki kişi hassas ve alingan birisi ama cok kirilmistim bi olay icin ona ve beni anlamadigi icin dahada sinirlendim. Ben ama en azindan kendimi duzeltmeye calisabilirdim. Bunu net sekilre soyleyemedim o son konusma animizda ama ikimizde orta yolu bulabiliriz cabalarsak dedim yinede. Gururumu birakmamamda galiba bi hatam
O bitsin mi dediginde umursamaz gorunmeye calistim ve biterse bitsin dedim daha sonra karşımda otururken hadi git bitirdin dedim ve onunde butun fotolarimizi sildim numarasini sildim. Halbuki hepsi o anlik hayal kirikligiyla olan bisey
Az cok anlattim, sence benim ona 1 hafta sonra bi mesaj atmam dogru olur mu? Degermiydi üzülmemize gibi bisey. İkimizde ilk kez ayri kaldik bu kadar bilmiyorum acaba araya zaman girince birbirimizin degerini anlar caba gosterir mi oda tekrar denemek icin
Fazla naz aşk usandırır sakin tavırlar ile konuşmayı dene anlaşılır bir şekilde seviyor ise hatası var ise bunun farkına varıp barışmak isteceyektir belki ama fazla üzerine düşmek iyi değil aradaki çizgiyi bilerek baktın olmuyor (ben) olsam çabamdan bir şey çıkmıyor kendime saygı duyup gitmeyi denerdim elden her şey gelmişse eğer.
Bende zaten kendime saygisi olan biriyimdir. Hatta cok gurur yaptigim icin hemen kabul edip hic umursamiyomuş gibi ilişkinin bitmesini tavirlar sergiledim. O zaman tekrar o yazmazsa ben yaziyim son kez denemek icin? O zamanda olmazsa zaten birakmaktan bska care kalmiyo
Yani olmuyor ise zaten anlamı var mı daha fazla kalıp üzülmeye insanız duygularımız var zor geçiyor seviyorsan olmayan bir şeyi oldurmaya çalıştıkça kabuk tutmaya çalışan yarayı tekrar kanatmak gibi
Maalesef öyle, vazgecip birakmasini unutabilir miyim bilmiyorum zaten. Hersey duzelse bile guvenebilecek miyim tekrar muamma bi kere vazgecti ufak bi sebepten
Nurullah Genç bir şiirinde diyorki
Yinede çiğnetemem kimseye gururumu istenmediğim yerden sessizce terk ederim
Hatıra kalsın diye bırakırda ruhumu mahzun bir derviş gibi boyun büker giderim
Cok dogru, iki secenek var önümde, 1) bitti dedi kabul ettim ve unutacam herseyi geride birakacam 2) tekrar bi kere mesaj atip bi hafta sonra deneyecegim eger olmazsa gidecem. Gururumdan 2ci senecegi yapmakta zorlanacagimi biliyorum ama belki biseylerin duzelme şansı olabilir
En azından birimlerimiz hâlâ umudu var. Bol şans
Tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim, Allah işini rast getirsin !
Teşekkür ederim. Düşüncelerin içindeki belirsizliğe odaklanma içini ferah tut. İyi geceler
Bugun mesaj attim konustuk. Aramizdaki sorunlar çözülmedi… bende vazgeçtim. Öyle seyler ogrendim ki. İliskide herzaman durust olunmasi gerekmiyo bazi seyler saklanmali dedi. Baska seylerde soyledi ve gercekten emin oldum ki ben zaten bu kisiyle mutlu olamazdim karakterlerimiz hic uyuşmuyomuş. Bunca zaman nasil bunu fark edemedim blmym. Geriye kalan şimdi o anılar … :(
Üzüldüm senin adına kanka ne olsun her şey olmuyor yolunda gitmiyor ne yazık ki artık önüne bakman gerekiyor zaman ilaçtır zamana ayak uydur
Cok uzun zaman sonra (1.5 sene) birisiyle konuştum ve cok alismistim ona. Hergun surekli konusuyoduk gece gunduz. Simdi ise ayriyiz ve bosluga dusmus gbi hissediyorum. Yanliz hissediyorum. Alismam gerek zaten gururumla giderim bende yoluma
Ne olacağını kestiremeyiz hepimizin bir hikayesi var önemli olan o hataları tekrarlamayıp emin adımlarla yola koyulmak zamanında bende kabullendim belki kabullenemedim ama hayatım devam ediyor aynı yerde pili bitmiş saat gibi kalmak bana bir şey kazandırmayacak bunu biliyorum o yüzden depresif şekilde olma evet üzülürsün üzülerek atlatılır ama kendini hırpalıyacak haksızlık edecek derecede olmaz bir gün bakacaksın yüreğin ona karşı soğumuş ne demişler yüreği soğuyanın savaşı biter
zaten oyle asiri bi sevgi veya ask yoktu. ama duygularim vardi tabi. dedigin gbi yoluma bakmaktan baska carem yok. benim icin hayirlisi buydu ve boyle olmasi gerekiyodu yoksa ilerde cok mutsuz olurdum onunla brlikte. sanada bol sans dilerim ve dilediklerin olur umarim :)
Teşekkür ederim.