Kızlar, eski sevgilimden ayrılalı 6 ay oldu. Uzak mesafe ilişkisiydi birkaç ay anca sürdü. Başta çok iyiydik vs ama sonradan ikimizde idare ettiremedik neyse işte. Son 1,5 aydır etrafımdaki çiftlere imrenerek bakıyordum ve geçmişime üzülüyordum. Bu bir buçuk ayda birileriyle konuşmak istedim, yazmak/tanışmak istediğim beyler vardı ama korktum. Yine aynı stresi sorunu yaşarım diye çok gerildim o yüzden kendimi daha çok geri çektim aşk hayatından.
AMA spor salonundaki antrenörümü beğendim, nazik ve iyi hoş birine benziyor falan. Benden 3 hadi zorlasan 4 yaş büyük olduğunu düşünüyorum. Son günlerde spor salonundan aklıma kazınan bir koku var ve o kokuyu ne zaman bir anda hatırlasam kalbime bir şeyler oluyor. Bu kadar kısa sürede hoşlanma olacağını falan sanmıyorum ama kendimi tetikliyor olabilirim. El alışkanlığı oldu hesabından fotosuna bakıp duruyorum umarım takıntı vs değildir bu cmbncvnxmb. Sevgilisi olduğuna da çok inanıyorum neden bilmiyorum çok eminim.
bu arada başımızda durmuyor zaten genelde salonla falan ilgileniyor bende çok çekingen birisiyim ilk gün dışında konuşmadık zaten
Lütfen yardım edin😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dildofobi föföfö kanka keyfine bak hoşlan hoşlansınlar
reis dediğin gibi olmuyor işte o 😂 araba çarptıktan sonra yine kendini arabanın önüne atar mısın mesela xkjfvhdfvh
kanka sen baştan hata yapıyosun kanatların varsa uçacaksın bu dünyaya niye geldik ki? arabanın önğne atman için bile bile hata yapmalısın
doğru diyorsun aslında ama insan işte ne bileyim ya içimde bi sıkıntı var daraltıyor falan
konuşmak istersen takip atabilirisn
canını istemedik flclf
reis görmedim niye kendi kendine triplere girdin ki şimdi dfksjv
ne bileyim kank anında yazıyosun
ulen ya dksljf
Anladığım kadarıyla özgüvenin biraz düşük. Onunla once iletişimini fazlalaştırman lazım aletlerle ilgili bi soru sorabilirsin
evet birde sosyal anksiyetem var :D program hazırlayacağı günü bekliyorum iletişim kurmak için aslında
Yaa çok tatlısın, spora gidebilmen bile çok güzel bi ilerleme böyle devam et
ay teşekkür ederim <3 bende kendimle gurur duyuyorum o konuda kjsdfh salondaki kız erkek herkesle tanışmak için kendimi bayağı zorluyorum. Eskiden antidepresan vs de kullanıyordum.
Çok çok güzel kimse senden üstün değil kendini küçük görme her şeyi başarabilirsin
Seninle konuşmak bana çok iyi geldi şu an teşekkür ederim <3 <3 <3 O kadar iyi hissettirdin ki ağlayabilirim şu an :D
Ne dedim kiii, daha önce ben de bu yollardan geçtim seni iyi anlıyorum. İstediğinde yazabilirsin actım gizliyi
Biraz kilo ver o antrenör gelir sana
çok sanmıyorum ya
Boy ve kilon kac
155 cm / 62kg
Evet biraz kilon var peki cinsel hayatın nasıl
yok, sevmiyorum
Hic sevismedinmi biriyle
hayır abi ne alaka ya şart mı sanki yapmak. yapmazsam müebbet mi yiyorum niye anormal karşılanıyor bu durum dmzvxcönç
Peki bu antrenör sevişmek isterse napcan
Vallahi o zaman yapacak bir şey yok ya birbirimizin kararlarına saygı duyacağız ya da hiç olmayız daha iyi.
Sevgili olmak istiyor musun onunla
Hayırlısıysa yani kesin bir şey diyemem daha aşık falanda değilim zaten beğeniyorum sadece. Eğer sevgililiği cinselliğe bağlayacaksan bence şimdiden hiç yorulma.
İlerde sevişmek isterse napcan
abi sen niye felaket tellalı gibisin ya dfmsvh niye ısrar ediyorsun bu konuda. Ben cinsellik vırt zırt olmadan düzgün eğlenceli saygılı güzel bi ilişki istiyorum eğer sevişmeye çok meraklıysa başkasını bulsun yani Sende üsteleme gözünü seveyim
Sen kaç yaşındasın