Uzun Süre Sonra Birinden Etkilenmek? Filofobi?

Kızlar, eski sevgilimden ayrılalı 6 ay oldu. Uzak mesafe ilişkisiydi birkaç ay anca sürdü. Başta çok iyiydik vs ama sonradan ikimizde idare ettiremedik neyse işte. Son 1,5 aydır etrafımdaki çiftlere imrenerek bakıyordum ve geçmişime üzülüyordum. Bu bir buçuk ayda birileriyle konuşmak istedim, yazmak/tanışmak istediğim beyler vardı ama korktum. Yine aynı stresi sorunu yaşarım diye çok gerildim o yüzden kendimi daha çok geri çektim aşk hayatından.

AMA spor salonundaki antrenörümü beğendim, nazik ve iyi hoş birine benziyor falan. Benden 3 hadi zorlasan 4 yaş büyük olduğunu düşünüyorum. Son günlerde spor salonundan aklıma kazınan bir koku var ve o kokuyu ne zaman bir anda hatırlasam kalbime bir şeyler oluyor. Bu kadar kısa sürede hoşlanma olacağını falan sanmıyorum ama kendimi tetikliyor olabilirim. El alışkanlığı oldu hesabından fotosuna bakıp duruyorum umarım takıntı vs değildir bu cmbncvnxmb. Sevgilisi olduğuna da çok inanıyorum neden bilmiyorum çok eminim.

bu arada başımızda durmuyor zaten genelde salonla falan ilgileniyor bende çok çekingen birisiyim ilk gün dışında konuşmadık zaten

Lütfen yardım edin😅

Uzun Süre Sonra Birinden Etkilenmek? Filofobi?