Sana en son hayal kırıklığı yaşatan ne veya kim oldu?

Hayallerimiz vardı, ansızın hayata veda etti ve hayallerimiz yarım kaldı.
16 NİSAN 2023
Sana en son hayal kırıklığı yaşatan ne veya kim oldu?

Hayallerimiz vardı, ansızın hayata veda etti ve hayallerimiz yarım kaldı.
16 NİSAN 2023
Genel olarak hayal kırıklıklarım beklentilerim ile doğru orantılı olacak şekilde artıyor. yani daha doğrusu eskiden artmıştı çünkü şu an hiç bir beklentim olmadığı için de hayal kırıklığı yaşamıyorum hatta benim çok sevdiğim bir filmden çok sevdiğim ve doğru bulduğum bir söz var oda ''hayal kırıklığı beklerseniz gerçekten hayal kırıklığı yaşamazsınız'' bu yüzden de şu an için beklentilerim yok bu yüzden de hayal kırıklığım kalmadı. ama eskiden daha çok işte kurduğum hayallerin olmasını isterdim bunlar özel hayatım ile ilgili şeyler olurdu bunlar gerçekleşmediği için de sürekli hayal kırıklığı yaşlardım ev bu duygular da bir süre sonra bana alışmama neden oldu. yani aslında negatif düşünceler sadece
Zamanla insanın istediği şeyler olmaya olmaya heves falan kalmıyor işte genel olarak hayata karşı diyebilirim. Bu konuda benim kendi yaşadığım bir olayımı anlatayım hayatta bu olayın daha büyük pencereden bakılmış hali
Tam yaşımı falan hatırlamıyorum ama zamanında çok ps3 istiyordum ben, bir türlü o heyecanlı istediğim zamanlarda almak nasip olmadı, yıllar geçti zaten oyun falan oynamayı da bırakmıştım ama o heves içimde kalmıştı benim, yıllar sonra çalışırken aynı zamanda bir ara alım satım yapıyordum ben telefon üzerine genelde, bayram gelmişti abimle evde ps oynayalım diye düşündüm tabii artık maddiyat olarak hemen alabileceğim seviyedeyim falan neyse 2. El aldım onu da satarım zaten diye,3-5 maç falan yaptık baktım ne eski heves kalmış bende ne en ufak bir istek,2-3 hafta alıcı bulana kadar bende kaldı açıp oynadığım sayılı oldu. Bazı şeyleri zamanında yaşamak lazımmış dedim, zamanında olsaydı o ps3 bende başından kalkmazdım, sabahları onunla ederdim falan işte, dediğim gibi hayatta böyle bana kalırsa, heves kalmadıktan sonra bir şeylere, olsa ne olmasa ne artık.
Nedeni yok.. Hayal işte; kırılmaya müptela, arsızlığa tiryaki.. :))
Teşekkür ederim.. 😄
Rica ederim.
Olmayacak kişilere güvendiğim için, kendimi kandırdığım için, herkesi kendim gibi bildiğim için, annemin beni kandırdığını farkedemediğim için, ürkek olduğum için, aynı hataları yaptığım için, kendime yenildiğim için hayal kırıklığı yaşadım, aslında kendime hayal kırıklığı yaşatan yine benim , çünkü bile bile lades oynadım
Cevap
19Cevap
Ah ulan Fenerbahçe Beşiktaş maçı geldi aklıma :D
Uzun zamandır hayal kırıklığı yaşamadığımı fark ettim..
Artık gereksiz hayallerin peşine düşmediğim için hayal kırıklıkların da önüne geçmiş oluyorum.
Mantıklı...
ilk birini çok sevdim ondan büyük yara aldım :( en sonda birisi kafa dengimdi iyi bir arkadaş olduk dedim ama o da pek konuşmak istemediğini belirtti. :( ara ara konuşalım her gün arkadaşla konuşulur mu ne konuşacağız sıkılırım anca sevgiliyle konuşulur her gün dedi ki bence her gün ne sevgili ne de arkadaşla konuşulur, insan sıkılır. ne kadar haklı olsa da ondan beklemediğim bir davranıştı :(
söylediklerimi anlamak yerine kendince yorum yapıp üzerine kendi yorumunun gerçekliğini savunup gözleri kör olmuş hırsından dolayı ezip geçen birisine kırıldım.
artık hayatımda değil bu yüzden
Çünkü değmeyecek insanlara fazla anlam yükleyip fazlaca gözümde büyütmüşüm
Gereğinden fazla değer hayal kırıklıklarına sebep oluyor.
Allah rahmet eylesin. Kariyer ile alakalı sorun oldu.
Allah razı olsun.
Eşin miydi?
Kardeşim
Üzüldüm
Bazı insanlara gereğinden fazla değeri verdiğimde değmediğini görünce zamanında hayal kırıklığı yaşamıştım. Ondan büyük ders çıkardım, artık öncelik benim kendim için.
Yapmaz dediğim bu kadar emin olduğum birinin her sözüne güven duyduğum birinin benim gözümün içine baka baka yalan söylemesi büyük hayal kırıklığı oldu Benim için
En son iş yerinde arkadas yasattı. O kadar savundum arkasında durdum güvenimi , emeğimi boşa çıkardı 😔
Sevgilim yaşattı bana en büyük ve en üzücü hayal kırıklığını, Hatta daha kötüsü
Yaşıyoruz bi şekilde alışkanlık haline geldi
Tam olarak 50 dk önce hayatım boyunca yaşamadığım bi hayal kırıklığı yaşadım , hissizim
Aylardır hazırlandığım sınavım kötü geçti. Açıkçası hayal kırıklığı yaşadım kendi kendime😕
Etrafa daha dikkatli bakınca Hayalimi kıran çok şey var sanki gibi.
Yufka yüreğim yüzünden hayal kırıklığı yaşadım. Artık izin vermeyeceğim hayal kırıllıklarına 😉
İş görüşmem olumsuz geçti ama takmıyorum kafaya.
İnsanlar hakkında büyük beklentiye girip büyük hayaller kurmuyorum.. Sonra üzülüyor insan
Bana büyük bir hayal kırıklığı yaşatan bir şey yok hayatımda.
Aşkta hayal kırıklığına uğradım
Gelen gideni aratıyor diye herkesi olduğu gibi kabul ediyorum kırılan üzülen ben olsamda tecrübe ve deneyim oluyor
Hep yaşadım be knk zamanla düzelir dedik daha kotu oluyor her şey zamanla
Son zamanlarda olmadı
Biri vardı, sever gibi yapıp kandırdı.
Beklediğim gibi olmadı
kendi kendimi
Olması gerekiyormuş oldu. Bir daha olur mu olmaz
Olmayacak hayaller kurunca sonu bu
Öyle gerekiyordu
Son yıllarda olmadi
Kadınları tek eşli sandım
Hayat tan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?