biriyle konuşuyorum cevabı 15 20 dk da veriyor. Her zaman bu şekilde değil ama yaptığı zamanda canım sıkılıyor bu duruma. Müsait değilim ya da yazamıyorum kusura bakma bile deme zahmetinde bulunmuyor. Ben böyle insanı direkt engelleyesim geliyor. Kısa bir cevap veriyor. Bugünde aynısını yaptı yanında insanlar varmış kısa cevaplar verdi. Ben sonra konuşalim demesem demeyecek oyalıyor o sırada konu bitsin diye. Cidden çok mu abartıyorum bu olayı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onun haklı gerekçeleri olabilir.
Pek tabi bu haklı gerekçeler karşısında sizde beklentileriniz çerçevesinde haksız sayılmazsınız.
cut.
Gerekçesi olan kişi bunu karşı tarafa söyleyebilir diye düşünüyorum
Gerekçesi olan kişi de sürekli şu an müsait değilim diyerek sohbeti kesmek istemiyor da olabilir.
Ee sonra müsait olunca yazabilir
Bunu ona izah etmelisiniz :)
sen bensin ben. aferin , direkt engelle geç ne uğraşacan s1k kırıklarıyla
Ben bir işi yoksa direkt engelliyorum
Büyük ihtimal oyun oynuyor ben şeye sinirleniyorum madem işin var ya da müsait değilsin sonra konuşuruz denilebilir. Bugün mesela işi vardı dedim tamam sonra konuşalım söyledi yani. Eve döndüğünde yine geç yazdı ve söylemedi bir şey bana saygısızlık gibi geliyor
Aynen bana da öyle geliyor o yüzden engelliyorum çünkü kızların elinden telefonun düşmediğini ya da mesajı gördüğünü biliyorum uğraşamam gereksiz insanlarla
Başkaları var enayi olma
On yargılı olmamak lazim
Aşkım insan yerine koymak lazım ben çok abartıyorum sanıyordum abartmıyormuşum. Ben deli miyim acaba diyordum
Daha cok değer veren var bununla uğraşma
ergenlik ya başka bişey değil
Söyleyebilir ben müsait değilim diye. Ben olamadığım zaman insanlara bunu belli ederim söylerim. Karşımdakinden mesaj beklerken o bir şey demiyorsa onun ayıbı benim bir şey yaptığım yok
mesajlaşmanın amacı zaten müsait oldukça cevap vermektir
Alakası yok. Karşındaki insanla bir iletişim ve bağ kurmuşsan ona saygı göstermen lazım. Telefonla birisi seni arayınca geri dönmüyorsan ya da 1 2 saat sonra dönüyorsan onunda bir amacı kalmıyor. O insan seni aramış ve ulaşmak istemiş. 1 2 dk ayırıp sonra geri dönüş yapacağım demek bu kadar zor olmamalı. Sen ve senin gibi olan kişiler bunu bu şekilde düşündüğü için hep bencil kişiler var etrafta üzgünüm.
Sende saygı duyup yoğunluğunu anlayışla karşılaman gerekiyor ergensin kusura bakma valla
Sen daha benim dediğimi anlamamışsın bile. Orada da demişim müsait olmak zorunda değil ama müsait değilim de diyebilir diye. Sen saygısız biriysen bu benim ergenliğim olmuyor sende kusura bakma valla
Ben direk şutlarım
Abartmıyorum demi bu olayı dnndmdkclel yani müsait tabiki olmayabilir ama insan müsait değilim sonra konuşalım mı diyebilir. Ne bekletiyorsun
En sevmedigim sey o yuzden kimseyle konusmuyorum
Bir şey yazdı ve görüldü attım
Iyi yapmissin
Isin b... nu cikarma