Şu yaşıma kadar hiçbir zaman aldatmakdan yakalanmadım sizce zeki miyim?

22 yaşındayım ilk kez manitam 15 yaşında oldu o zamandan beri sürekli 2 - 3 tanesini birden götürüyom ve bazı insanlar kolay yakalanıyor o yüzden aldatmak bence zeki insanların başarabileceği bir şey bende hiç yakalanmadığıma göre gayet zekiyim. Şimdi şerefsiz niye aldatıyorsun diye ağlamaya gelen kızlar olur elbette ama onlara cevabım farklı farklı karakterde ve dış görünüşde kızlarla aynı anda tanışmayı seviyorum hoşuma gidiyor hepsi ile konuştuğumuz farklı farklı konular var 1 tane olsa beni sıkar aynı karakterde aynı dış görünüşde kızla sürekli buluşmak

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben kadın düşmanıyım gördüğüm duyduğum kötü olaylar beni çok etkiledi. Mesela en yakın arkadaşımın annesi babasını başka adamla basmış yatakta. Ondan sonra yine bir arkadaşımın babası evli bir kadınla sevgili olmuş kadın çocuğunu arkadaşımın babasından yapmış başka bir örnek de bakire olmayıp bakire yalanı yutturan çok kız duydum kocası bakire zannediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka bir örnekte kadının kocası ölmüş kadın mezarına gidip video çekiyor sosyal medyaya koyuyor oh iyi ki öldün geberdin şimdi senin paralarını çatır çatır başka adamlarla yiyorum demiş ben haksız mıyım sizce kadın düşmanı olmakda ve kadınları aldatmakda cinsel obje gibi görmek de? Kadına şiddet cinayet bu yüzden var işte erkeklere şerefsizlik yapıyorsunuz mk
Şu yaşıma kadar hiçbir zaman aldatmakdan yakalanmadım sizce zeki miyim?