Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben kadın düşmanıyım gördüğüm duyduğum kötü olaylar beni çok etkiledi. Mesela en yakın arkadaşımın annesi babasını başka adamla basmış yatakta. Ondan sonra yine bir arkadaşımın babası evli bir kadınla sevgili olmuş kadın çocuğunu arkadaşımın babasından yapmış başka bir örnek de bakire olmayıp bakire yalanı yutturan çok kız duydum kocası bakire zannediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka bir örnekte kadının kocası ölmüş kadın mezarına gidip video çekiyor sosyal medyaya koyuyor oh iyi ki öldün geberdin şimdi senin paralarını çatır çatır başka adamlarla yiyorum demiş ben haksız mıyım sizce kadın düşmanı olmakda ve kadınları aldatmakda cinsel obje gibi görmek de? Kadına şiddet cinayet bu yüzden var işte erkeklere şerefsizlik yapıyorsunuz mk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk acısı çekerken bunu okumak... Harbi senin özelliğin bende de olsa keşke belki daha iyi olurdu
Kız mı aldattı kanka ne oldu anlat istersen
Yok be reis ya aldatma değil. Ortak ayrıldık ama onun bana karşı hala bir özlemi olduğunu biliyorum. Benimde ona olduğu gibi. Tekrar birlikte olmaya imkan var. Lakin her şey tekrar kısır döngüye girecek. Her şeyden önce ekonomik özgürlüğümü elime alıp konforlu bir yaşamı kendime ve ona sunabilmem gerekiyor. Evcil hayvan değil ona bakacam diye bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama maddi açıdan her şeyi idame ettirebileyim istiyorum ilk. Yoksa az bir paraya çalışıp yetmediği gibi birde üstüne kıza da vakit ayıramıyorsun. Mal gibi kalıyon ortada. Sürekli ilgi isteyen biriyse işler daha da zor. Öyle yazayım dedim saol sorduğun için iyi geldi. İlla Bir şey yazmana gerek yok eyvallah reid
Kız mı ayrılmak istedi peki?
Yani evet konuyu o getirdi o ayrıldı. Bundan önce aynısını ben yapmıştım ama o olay kapandı tekrar birlikte olduk. En son benim dediğim gibi uyuşmadığımızı söyleyerek ayrılmaya karar verdik. Ama ikimizin hayatları farklı noktalarda farklı yaşlardayız durum belki de bunu gerektiriyordu. Doğru insan ama yanlış zaman sanırım. Hayırlısı artık. Ben kaçtım iyi geceler
Senin cukunden de sıkılan çoktur tek zeki sen değilsin
Xsikimde değil onların arkamdan ne iş çevirdiği zaten aşık olmuyorum amaç yalnız kalmıyım vakit geçsin. Bazıları veriyor tabi çukum da uçkuruma doyuyor ama bana fark etmez kız düzgün olsun veya olmasın bana denk gelen kız aldatılacak o kadar nokta...
Acıdım ya harbi mlsın doktora git
Acıma acınacak hale düşersin dikkat et doktora gitmem gereken bir durum yok kızlar benden memnun zaten yeter ki aldatıldıklarını bilmesinler sjsjjsjs
Sen zeki biri olmuyorsun karaktersiz halsiyet onursuz tamam zavallı biri oluyorsun yapmayın abi yapmayın birgün öyle bir toslarsinki ağzin yüzün çarpılır işte ozaman sen akıllı biri olursun😁
Niye yapmıyım mesela mantıklı bir şey söyle?
Sen bana şöyle niye yapıyorsun?
Çünkü kadınların hepsinin güvenilmez sadakatsiz olduğunu düşünüyorum sanki hepsi potansiyel süt dilimi gibi düşünüyorum kadınlara bakınca şeytanı görüyorum
Geçen bir kadın gördüm kocası ölmüş kocasının mezarında oh iyi ki öldün şimdi çatır çatır paranı yiyorum diyor. Kadın düşmanı oldum
Sen daha önce aldatıldınmi?
Bu kin niye
Hayır ama kadınların şeytan olduğunu çok küçük yaşlarda fark ettim zaten kocası dışında başka adamda çocuk yapan bakire olmayıp bakire yalanı yutturan kocasından ayrılıp kocasının parasını başka adamla yiyen kadınları görmek zaten kadın düşmanlığıma yağ sürdü yani siz busunuz işte bizim size yapacağımız en büyük kötülük ne olabilir ki şu benim sana anlattığım olaylardan daha kötüsü ne olabilir?
Yukarıda da dediğim gibi birgün birine öyle bir tutulursun ki senin yaptığını yapar sana ozaman akıllı olursun
İşine gelmiyor kıvırma bütün adilik pisliklik şerefsizlik sizde var
Herkes aynı degildir.
Sen iyi değilsin
Karnımın en çok doyduğu lafı bana söylüyorsun çok gördüm ben herkes aynı değildir diye zırvalayanları
Kusura bakma bana ne dersen de ben karşıma hangi kız çıkarsa onu aldatıcam sonra sıkılınca terk edicem zaten ilişkilerimde ayrıca ben terk ettim hep birşeyleri bahane ederek
Sen aldatıldınmi?
İyi devam et knk ne diyim ama yanlış yolda yürüyorsun o yol birgün sana kapalı cikabilir
Hayır dedim ya gördüğüm kötü olaylardan dolayı böyleyim
Ve hala da bu kötü olayları duyuyor ve görüyorum
Kapanmaz sen merak etme sen git başka adamdan çocuk nasıl yaparım veya nasıl bakireyim diye yalan söylerim git onu düşün şeytanın dostu varlık
Hepiniz aynısınız
Anladın mı şımdı erkekler niye kadınlara karşı böyle diye? Sizin yüzünüzden biz böyleyiz
Bunu marifet zannediyorsan zeki degilsin
Yakalanmıyorsam zekice taktiklerim var demektir
Belki karsindakiler sana güvendiği için şüphelenmiyor?
O da onların sorunu kanka güvenmesinler
Aynen aferin devam bu kafada
Ediyorum her zaman da edeceğim kanka sen takma kafana kızları bu kadar düşünme üzerler yoksa seni
Emin ol senden kat ve kat fazla kiz arkadaşım olmuştur ben izin vermediğim sürece kimse üzemez rahat ol
Bu tipinle mi oluyor kız arkadaşların?
Evet eminim senden 5 kat daha yakisikliyimdir
Kadınlar her şeyi söyler takma
Takmıyorum ama çok ağlayıp zırlıyorlar bazen sinir olmuyor değilim ama xsikimde değil ağlasınlar
Kadınlar hep ağlar, sen bu yoldan şaşma
Şaşmam aga sağol