her şey bundan 5 yıl önce başladı. Çok iyi anlaşıp sohbet ediyorduk 5 yıl boyunca birbirimize çok yakındık. Daha önce beni sevmiş ama söylememiş. Aradan zaman geçtikçe unutmuş. Simdi 7 8 aydır ben deli gibi seviyorum. Ama bu sefer o sevmiyor. Belki saf diyeceksiniz ama insan iyi niyete inanmak istiyor. Kendisi tıp okuyor ve sürekli sınavlara girip ders çalışıyor. Sınavdan 90alınca üzülen tiplerden. Benim üniverste kazanmamda büyük rol oynadı beni sürekli motive etti beraber çalıştık...
Daha önce 1 kişiyi daha bu şekilde sevdim. 8 yıl uzaktan sevdim. Bazen elden bir şey gelmiyor ve karşıdakini darlamamak için içinizden seviyorsunuz. Başkada bağlandığım insan olmadı.
Son zamanlarda ders çalışıyor yoğun diye çokta zorlamadım açıkçası. Sürekli çok konuşmak istiyordum ama kendimi bir şekilde tuttum. Ben normalde belirsizliğe gelemeyen biriyim. Kızla konuşurken çok ilgiliydi bana gerçekten değer veriyordu. Tamam beni sevecek diye bir şey yok ama ne bileyim yalan söylemese iyi olurdu. Ben yoğun olduğu için az konuşuyoruz sanmıştım...
Sevgilisi varmış ve 1 ay benden saklamış.
Peki dedim çıktım hayatından ama eminim benim kadar sevmeyecek. Belkide kızı üzecek bilemem ama bu saatden sonra yalvarsa da geri dönmeyi düşünmüyorum...
Bu kadar yoğun duygular içinde iştah kalmadı geceleri uyuyamıyorum. Geçmişte yaşadığım duygulların aynısını tekrar etmek çok koydu... O kadar değer veriyordum ki başka kız arkadaşım bile yok sanki sevgilisiymiş gibi çeki düzen vermiştim davranışlarıma. Sanırım sevilmek için kardeşim olmak lazım pi* olmak lazım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer