Aşk İlişkileri Karşı cinse dönüşseniz efendi tıp mi olursunuz serseri tip mi? SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenin da :D Karşı cinse dönüşseniz efendi tıp mi olursunuz serseri tip mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Kızlar serseri olur 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Umursamaz tip olurdum herhalde. Çünkü ne serseriyim, ne efendiyim. Orjinal bir tarzım var ‽ 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Efendi bir bey olurdum. 🙄 1 9 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Uzaktan 🥱 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Aa gökselin şarkısı gelsişn bize. 😄Hayır yakından. 😌 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Görselin şarkısı neymiş ki :D Yorumla QUADRATURA +1 yıl Göksel şarkıcı ya hani işte o 😄Yine yanlış yazmışım *gelsin 😄 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Görselin şarkıci olduğundan emin misin? :d Yorumla QUADRATURA +1 yıl Görsel değil yahu göksel... 🙄😄https://youtu.be/TjYIsX8FAyk Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Ey hangi şarkısı:D Yorumla QUADRATURA +1 yıl Link olmamış ama neden 😒Uzaktan adlı şarkısı...😅 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Gkska Yorumla
Gizooooosssssssssss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Kesin serseri bi şey olurdum 1 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Sonra saygılı ilgili karakteri düzgün erkek isteyin xmxm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl efendi olurduk 1 2 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Yalann Cevap sahibi +1 yıl ben ve yalan ❌😅
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Serseri olurdum 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kedin serseri olurdum 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Efendi olurukk 1 2 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Anonim efendi xmxm Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl He he heğğğğ 😎 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Efendi olurum 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç bilmiyom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızlar serseri olur
Umursamaz tip olurdum herhalde. Çünkü ne serseriyim, ne efendiyim. Orjinal bir tarzım var ‽
Efendi bir bey olurdum. 🙄
Uzaktan 🥱
Aa gökselin şarkısı gelsişn bize. 😄
Hayır yakından. 😌
Görselin şarkısı neymiş ki :D
Göksel şarkıcı ya hani işte o 😄
Yine yanlış yazmışım *gelsin 😄
Görselin şarkıci olduğundan emin misin? :d
Görsel değil yahu göksel... 🙄😄
https://youtu.be/TjYIsX8FAyk
Ey hangi şarkısı:D
Link olmamış ama neden 😒