Halka arz açıp para kaznaackti Bende banka şifremi vermedim konuşmuyor ne yapayım bu konuşmama sebebimi yani ne bu bana güvenmiyorsun diyr
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Harcamalarını görmesini mi istemiyorsun? Güvenmiyor musun?
Hayr harcama filan yapmıyorum o hesaptan daha önce kız arkadslar çöktü ben konuşma dedikçe kız arkadaşlarıyla hep konuştu eve kiz arkadaşı filan geldi gitti sonra özür diledi bidaha konuşmucam dedi aradan zman geçti yine kız arkadaşlarıyla sohbet etti bende kavga ettm bidaha olmucak dedi konuşuyoruz ama işte öyle guvenmemen olayı burdan bunları yapmasa verirdm
Bunu ona dile getirdin mi
Dedm kız arkadslar yardım etsin filan sana dedm ya geçti gitti konuşmuyorum kimseyle neden uzatın sen diyor 3 defada tm kızlarla konuşmucam dedn konuştun dedm Bi ara kustugumde ınsta şifremi verim filan demişti bende istememdm kızlarla konuşma yeterli dedim cnaim cicili konuşuyor baya samimi şekilde bunlar olmasa verirdm aslında ben erkek arkadaşım var buluscam dedimmi sinirleniyor Hayr diyor artık kız yok hayatımda diyr ama ben nası güvenim sürekli telefon kontrol etmekten biktm
Flörtöz bir insan demek ki güvenmeyi tercih etmelisin... yoksa bu seni kemirir durur
Zaten gün içinde sabah günaydın nasılsın foto at napıon filan o kadar iltifat yok cnaim cicim yok güzel bir çiçek alma yok bişy yok akşam bir arar güzel foto at filan görüntülü arar güzel ol filan anlayın işte o kadar sohbet muhabbet çok nadir ama ben tirip attm mi sen bana bişy almıyorsun diye küstüğüm olduğunda üst üste arar gönlümü almaya çalışır sonra yine ayni
aaaahhh canımm zorlama ile mi götürüyorsun? bunları ona söyle ruhumu okşa ruhunu okşayayım de
Bu sevgililik ki ne bunu. n adı çözemiyorum seviyorum ama ne bunun ben hissedemiyorum sevgi
hissemiyorsan bence yol yakınsa vazgeçmek gerek... hissettiren birini bulabilirsin
Bu sevgimi böyle sevgi olur mu ne bu amacı ne tek isteği borç para kredi çek günaydın nasılsın iyi bu oranı buranı aç filan bunlar oturupta sohbet etmiyoruz hiç bu ne bu ilişkimi ne adı bunjn
Kredi çekip borç verdin mi?
Hayr
Kredi çekemem yani bunları istemesi böyle bir ilişkinin olması nasıl değerlendiriyorsunuz sizce dışarıdan bakilinca
sakın yapma sonra seni esra erolda görmeyelim :)) bulamadığın ilgiyi burada aradığın oluyor mu
Hayr neden burada ariyim
Sizce bu ilişkimi ne bunun amaci
bence bu yedekleme yapıyor seni.. gün içersinde ilgisinin olmaması anlamsız.. ve diğer kadınlara karşı ilginin devam etmesi saygısızlık
Beni kullanıyorum para çektirmek gibi yani hem benle hem diğer kızlarla insan sevdiğine iltifat etmez mi güzel konuşmamı bir hediye almaz mı bu sevgimi yoksa menfaat iliskisimi
menfaat ilişkisi tabi verici olmayan bir birey talepkar da
Ben ona kadar iyi olmama rağmen neden böyle sevmiyor mu seviyorum seni diyor ama sen taleplerimiz yerine getiriyorsun ben ne dersem hemen yapsan yapmıyorsun beni sinir ediyorsun Bende konuşmak istemiyorum diyr bunların dışında telemi açmadı meşgulüm diyr
Aynısını ona yapsana :)
Nası yapiyimmisal
ekle beni
o işler mahrem işler.. babana bile güvenme ve verme.!
Küstü konuşmuyor bana güvenmiyorsun diyor
küssün. verme
Ya bilmiyor. Ben mi hata yapıyorum güvenmeli iyim bir kaç arkadaşm verdi diyor sen en yakınsın güvenmiyorsun diyor
arkadaşlarına bakarakmı belirlicen ne yapıcaanı.. verme🤷♂️
Vermedim 15 arkadaşm verdi sen vermedin diyor bundan dolayı İnş a küser miya konuşmuyor
yaw ne küsücek.. herkes vermiş, benim farkım olsun, vermicem de.. buna küsülürmü yaw🤷♂️verrre-meeeeeee
Bazen amacı beni kullanmak diye düşünüyorum para filanda ister arada kredi çek dedi bilgisayar kasası alacakmış filan 5 10 bin kredi çek dedi ona banka kredi vermiyor sonra üni sınavına tekrar girecekmiş sınav parası istedi param yok dedi durur durur para ister sonra atar gerçi de sabah bir günaydın ara napıon sohbet filan yok aşkım canım cicim yok hediye yok arar akşam görüntülü oranı bunu c der açmam trip atar kapatır ertesi gün arar banka hesabını ver der vermedim diye kuser
yaa bişii diyimmi.. kurtul bence o zaatı muhteremden..
Ne amacı bunun ben seviyorum onu böyle yapınca üzülüyorum kafamı kurcalıyor neden böyle yapıyor ben iyi davrnairken
kullanıyo seni. bulmuş iyi niyetli kızı.. yaw bırak, valla çok üzülürsün sonra..
Bırakcam sohbet yok ilgi sevgi yok şöyle bakıyorum hep ben ona destek olmuş o bana hiç bir şey katmamis hep ben ona katmism
bırak bırak.. sen iyi bı kızsın.. seni hakeden biri çıkar karşına.. bu çocuk vampir mk.
Bıraktım zatn hesap aç adm diye küser mi insan
👍👍süpersin.. önündeki maçlara bak
Sana söylesin
Ne söylesin bana
Sırf bu dna dolayı konuşmuyor bana güvenmiyorsun diyr
Amaci cinsellik
Ne alaka cinsellik banka hesabi
Anlamazsin ki
Nası yani merak ettm anlatn canlıyım lütfen kafam karışık cunku
T. kp et
Ya merak ettm neden böyle bişy dediniz
Yahu tkp et yazicM anlaticM