Ahh siz kadınlar...
Herşeye rağmen...
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü...
Saygı ne zaman biter...
Erkekler bunları bir bilseydi...
Ahh siz kadınlar...
Herşeye rağmen...
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü...
Saygı ne zaman biter...
Erkekler bunları bir bilseydi...
Ahh siz kadınlar... her zaman için ne istediğinizi bilmiyor ve kararsız kalıyorsunuz.
Her şeye rağmen... bırakıp gidiyorsunuz terk ediyorsunuz.
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü... çok fazla takıntılısın ve kıskançlık yapıyorsun bu da ilişkimize zarar veriyor
Saygı ne zaman biter... senden sonra anladım bunu çok iyi.
Erkekler bunları bir bilseydi... sizleri sevmezlerdi.
Çok zalimsin barışcim 😀😀😀
:D :D :D ama hepsi aynı değil abla
Ahh biz kadınlar anaç ruhumuza teslim olduğumuzda, tüm yaraları sarabileceğimizi düşünüyoruz. Herkesi güzel görüyoruz. Bir savaşın, sürünün içinde olduğumuz için yalnız kalıp yeniliyoruz ya da yenileniyoruz. Her şeye rağmen savaşıyoruz.
İlişkiyi bitirmeliyim. Çünkü, birbirimizi hak etmiyoruz. Saygı ne zaman biter? Hak etmediğimiz, bu nedenle anlaşamadığımız insanlarla ilişkiyi zorla devam ettirmeye çalışırsak saygı, sevgiyi yer.
Erkekler bunu bir bilseydi, kadınlar teslimiyeti kabul ettiği o yuvayı huzura kavuştururdu.
Ahh siz kadınlar... Neden sizi değersiz gören insanların peşinde sevginizi heba ediyorsunuz ki.
Herşeye rağmen... Güçlü ol sen umdunu kaybetme.
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü... Çünkü sen benim bu dünyada ki cennetimsin.
Saygı ne zaman biter... Verdiğin sevginin, saygının karşılığı saygısızlık ve körlükse o zaman biter.
Erkekler bunları bir bilseydi.. Bunları zaten biliyorlar çok gamsız oldukları için bilmemek işlerine geliyor.
Siz kadınlar her zaman haklısınız (!), her şeye rağmen hayattasın. İlişkiyi bitirmeliyim çünkü üşendim ve saygı ne zaman biterse ben o zaman kaybolurum. Erkekler kadınların sahteliğini bilseydi depar atarak kaçardı ‽
Dipnot, sahtelikten kastım estetikle yapılan her ekleme. Bunu yapmayanlar alınmasın lütfen
Cevap
6Cevap
Ahh siz kadınlar... varya
Herşeye rağmen... sizlerle mutlu olamıyorsak
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü... mutluluk olmadan devam edemeyiz
Saygı ne zaman biter... o zaman sevgide biter
Erkekler bunları bir bilseydi... kadınları baş tacı ederlermiydi. Demekki terslik ikimizde
Doğrunuzu bulunca hayat cennet oluyor.
Sevmeyi bilmeli. Sevmek ve sevilmek en güzel şey
Acı veriyor ve hayat bir kere mutlu olmak gerek.
İlişkinin bir anlamı kalmaz.
Mutluluğu yakalarlardı.
Ahh siz kadınlar... bazen çok karmaşık olabilirsiniz.
Herşeye rağmen... olmazsa olmazsınız..
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü... mutsuzluğumuzu ve hayatımızdaki hedeflerimize uygun olması için neden olabilir.
Saygı ne zaman biter... her iki tarafın da birbirine karşı saygısız davranmaya başladığı zaman.
Erkekler bunları bir bilseydi... her insanın kendine özgü deneyimleri ve öğrenmesi gereken dersleri vardır, herkes farklıdır ve her ilişki farklıdır.
Ah siz kadınlar siz tam bir ruh sömürücüsünüz
Her şeye rağmen ümit ettik size fırsat tanıdık.
İlişkiyi bitirmeliyim çünkü size güven de olmaz sevgi de.
Saygı ne zaman biter işte şimdi anladım.
Erkekler bunları bir bilseydi kadınlara 1 kilometre bile yaklaşmazdı.
Ah siz kadınlar. . degmeyeceklere gidersiniz.
Herşeye ragmen. . . el üstúnde oluyosunuz
Saygı ne zaman biter. . . bilir misin hafız kendini unuttugun zaman
Ne şeytansınız
Vazgeçmemelisin
Sevmiyorum
Hiç gitmeyeceğini zannettiğin zaman
Onlar bir halt bilmez
Herşeye rağmen hayattayım 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?