Çok mu kıskançlık yapıyorum, yoksa haklı mıyım?

Evliyim , eşim taksici. isim gereği diyip sürekli herkese numarasını veriyor.(taksicilik ye bir numaralı yasaktır) mantikli gelen ve iş olabilecek hiç bir insana kadın erkek dahil numarasını vermesine kızmadım. fakat zamanında bir kadına numarasını vermişti kadın takık gibi aramıştı boşanma aşamasına geldik çünkü ben açayım ağzına edeyim diyince panikle engelledi ve aratmadı. bende haliyle bir halt mi ettin o zaman dedim. aileler araya girdi söz verdi bir daha erkek dahil vermeyeceğim diye. son 6 aydır gene eve gelince oradan bir bayan aldım sohbet ettik filan diye anlattı bana 7 veya 8 defa gene de kavga etmedim. en son gene bir numara yakaladım telefonunda engellemiş. neden diye sordum açıklama yapmadı. bende gözü kararıp kadını aradım. kadin bildiğiniz o şekilde çalışan bir bayan çıktı. kavga büyüdü eşimle aramızda. bana numaramı istedi verince fark ettim aramasın diye hemen engelledim diyor. fakat numara hem kadında hem kadının numarası onda var. en son durumu aileme anlattım ailem haklisin diyor. esimde aldatmadim bu benim işim senin yüzünden işi mi bırakayım kiskancsin diyor. ben mi kıskançlik yapıyorum?

Çok mu kıskançlık yapıyorum, yoksa haklı mıyım?