Maddi olarak bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek düzeyde olsanız ve eşiniz hiç tanımadığınız bir çocuğa yeni bir hayat sunmayı teklif etse bunu kabul eder misiniz?

Maddi olarak bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek düzeyde olsanız ve eşiniz hiç tanımadığınız bir çocuğa yeni bir hayat sunmayı teklif etse bunu kabul eder misiniz?
Mutlu olurdum. Yapmak istediğim şeylerden biri de bu. Şu dünyaya bir can getirmek yerine, hayatta olan birine eşlik etmek isterdim. Kendi çocuğum gibi sevemem diyenleri asla anlayamıyorum. İnsan doğurduğunu değil emek ettiğini sever. Aksi olsaydı "niye sevilmiyorum" diye zırlamazlardı. Demekki doğurmak yetmiyor.
Zarif bir düşünce tarzı..
teşekkür ederim
Kabul ederim sanırım, mesuliyeti oldukça fazla olsa da bir hayata dokunmak paha biçilemez.. Keyifli geceler..
"Bir hayata dokunmak" şık bir düşünce.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim.. ✨
Teşekkür ederim.. :)
Rica ederim.. 😊
Evet ben izin verirdim yani kabul ederdim zaten eşim istemişse ben istemiyorum desem de eşim mutsuz olacağı için bu beni de mutsuz ederdi. ama kesinlikle istemediğim şey varsa oda durumumuz olmadan evlat edinmek. bu hem bizi hem de çocuğu zorlar çünkü
Cevap
2Cevap
Çocukları seviyorum eğer kendi çocuğu dışında bir çocuğa babalık yapabilecegine inandığım biri olursa kabul ederim. Herkes yapamaz çünkü
Mantıklı bir yaklaşım..
İnsanların hayatına dokunmayı severim ancak çocuk da istemem evlat edinmek de. Bunlar büyük sorumluluk gerektiren şeyler
Maddi durumum el veriyorsa her türlü imkan sunardım ama aynı evde değil.
Erkekler kendi çocuklarına dahi babalık yapamadığı için sanırım hayır
Edemem artı boşanma davası acarım madem benim kısır olduğumu düşünüyor s2tirsin başka kızlarla yatsin
Kiz bebek olursa kabul ederim
Kabul ederim sanırım.
Zor bir soru. Kabul ederdim diye düşünüyorum.
herhangi bir çocuğa bakacak fedakarlığı yapabilecğeimi düşünmediğim için redderim
Olabilir
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?