Size göre hangi davranış, alışkanlık ya da özellikler, hayal gücü ve yaratıcılığı geliştirmeye yardımcı olur?

Size göre hangi davranış, alışkanlık ya da özellikler, hayal gücü ve yaratıcılığı geliştirmeye yardımcı olur?

Aslında bu kişiye göre değişir ben kendim için konuşacak olursam bence film veya dizi izlemek yaratıcılığı geliştirebilir çünkü bir çok sahne karakter gelişimi karakter alt metni olay örgüsü gibi şeyler filmler de önemli oluyor. bende hatta çoğu soruyu sorarken sevdiğim filmlerden ilham alarak soruyorum burada. bu yüzden de film izlemek insanın bence yaratıcılığını geliştirmesinde yardımcı olabilir. buna ek olarak kitap okumak da insanın yaratıcılığını geliştirmesine hayal gücünü geliştirmesine yardımcı olabilir. kitap okudukça farklı dünyaları siz kendiniz zihninizde canlandırırsınız çünkü. bu şekilde de kendiniz kafanızda senaryo kurabilirsiniz. ya da sanat ile ilgili olan tüm konular da denebilir. şarkı dinlemek resim yapmak müzik yapmak yani şarkı söylemek. ya da heykel yapmak el işi yapmak gibi şeyler de bence insanların yaratıcılığını geliştirme konusunda oldukça faydalı olan şeyler olarak görüyorum. bir de bence en önemlisi Bilgisayar oyunları oynamak sevdiğim oyunlar hayal gücümü geliştiriyor benim :)
Çocukken kollarımı açıp salonun ortasında dönerdim dönme deli olursun derlerdi ona rağmen yıllarca döndüm şu an deli ve yaratıcıysam ondan bence 😀
hahaha çok dönmekten diyorsun yani :P
Soruya bak sen :P hamileler de aynı semptomları yaşıyor onlar da mı çok dönüyor acep :D
sen hamile misin ya da hamilesin demedim :D bu genç yaşta anne olma zaten :D
sonra çocuğunuz çekiyor :P
Cevap
0Cevap
KS de çok yaratıcı insanlar var demek burası ilham kaynağı oluyor😂
Kitap okumak, sevmek, gezmek, görmek, tatmak ve yaşamak 🤠
Bence sanatla olan şeyler çok etkiliyor bu konuda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?