2 YILDIR SEVGİLİM DEDİĞİM KİŞİ ERKEK ÇIKTI?

Hayatımın en büyük şokunu yaşıyorum. Öncelikle ALLAH onun belasını versin! İki yıl, koskoca iki yıldır onunla sevgiliydik. Erkek çıktı! Onuna iki yıl önce bu sitede tanıştık, sonra ben hesabımı sildim, ilişkimizi Instagram üzerinden 2 yıl devam ettirdik. Hiç görüntülü konuşmadık ama bana hep fotoğraf attı. Fotoğralar da öyle internetten alındığı belli olan fotolar değildi, anlaşılması çok zordu. Kullandığı fotolardaki kız biraz çirkin bir kızdı, nasıl anlamadım ulan nasıl!!! Bana özel, malum fotolar bile attı anlayamadım! Beni arkadaşlarıyla da tanıştırdı, o kadar gerçek gibiydi ki! Ne zaman görüntülü aramak istesem, ne zaman onun olduğu şehre gitmek istesem ailem kızar dedi, üniversiteyi bitireyim birlikte yaşayacağız beni doya doya göreceksin dedi ama erkekmiş!! Ona sürekli para gönderdim, şerefine sçtığımın ibinesi!!! Meğer kız kardeşinin hesabına yatıyormuş para ama kardeşi karışmıyormuş. Sonra bunun kavva ettiği eski kız arkadaşı geldi bana anlattı, seni işletti o seni dolandırdı dedi, o ibineyeye gittim sordum mal olmasaydın dedi. Ne yapayım? Polise şikayet etsem ne kadar ceza alır?

2 YILDIR SEVGİLİM DEDİĞİM KİŞİ ERKEK ÇIKTI?