Geçmişte buradan tanışıp konuştuğum kişilere İnstagram hesabımı vermişim. Ve orada da konuşmaya devam etmişiz. Hiçbirini hatırlamıyorum. Geçmişi tamamen sildim. Kiminle ne konuştum bilmiyorum. Özel hayatımdan ailevi sorunlarımdan bahsetmisim hep. Gerçekten hatırlamıyorum hiçbir şey.
Şimdi onlar mesaj atıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben gerçek instgram hesabım olmasına rağmen vermedim. Geçen bir kız ısrarla istedi. Burdaki nick ismimle bir hesap açtım onu verdim. Tabi resmini adımı soyadımı göremeyince ekledi ve çıktı😁
Engelle. Dönem dönem insanlar problemlerini birine anlatınca rahatladığını düşünüyor. Sizde öyle bir dönemden geçmişsiniz.
Evet. O zamanki halime hak veriyorum. Çok kötü bir durumdaydım.
Şimdi onlar önüme geliyor
Geçmişi unutmak seni iyi hissettirmez ki. Aksine şimdiki iyi haline daha sıkı sarılıp daha mutlu olabilirsin. Aynı hataları aynı kötü durumları yaşamamak için tecrübe etmiş olacaksın
Tecrübe ettim. Akillandim. O hataları tekrar yapmıyorum ama önüme geliyor
Buluyorlar yani.
Dediğim gibi engelleyerek kurtulmanın yolunu bul. En son ihtimal hesabını değiştirmek olur
Şöyle ki mesela bugun biri yazdı. KS de tanışmışiz. Ve instagrama geçmişiz. Bana konuşmanın ekran görüntüsünü attı. ben hiçbir sey hatırlamıyorum. Rahatsız etmiyorum değil mi dedi ediyorsun dedim peki dedi bitti.
Ama ismimi yüzümü biliyor. Unutmamış.
Bu şekilde başıma gelen 2. Kişi.
Aslında çokta değilmiş. Konuşarak ikna edip yazmamalarını sağlayabilirsin
Yok tekrar yazmıyorlar. Yani şimdiye kadar ısrarcı olan çıkmadı diyebilirim
Zaten güvenilmez insanlar olsa konuşmazdınız. Utanılacak bir konu da yok ortada. Yani tehdit oluşturmaz
Yani o zamanlar çok seçici değildim açıkçası. Tabi bana güven vermesi gerekiyor ayrı da. Filtre çok sağlam değildi yani.
Sağlam olsada farketmezdi. Çünkü o zaman o problemi anlatmak için ihtiyacınız olan sadece yabancı biriydi. Tek kullanımlık bir peçete gibi. Gözyaşınızı sildiniz ve işiniz bitti. Bunun için ekstra özellik aramayacaktınız
Keşke bende hatırlamasam nedense hiç unutmam bende önemli önemsiz fark etmeden unutamıyorum
Bence hesabını değiştirmen senin için daha iyi olur
Hesabımı değiştireyim ama yine bulabilirler ismimden ve fotoğrafimdan
Yani bir süre instagram kullanma sende
Hesaplarını kapatıp seni bulmamalarını sağlayarak
Tekrar açacağım. Yine ismim ve fotoğrafım görünecek
Kullanıcı adını değiştir bulamasınlar hesabını da gizle eğer yine bulan olursa reel tanımadıklarını kabul etme
Hesabım zaten gizli de
Cevap verme zaten giderler tabi gururları vsrsa
Gidiyorlar ama kendime kızıyorum ben neden böyle bir şey yaptım diye
İnsan hata yapar hepimiz yapıyoruz ama önemli olan geç olmadan yaptığın hatanın farkına varmak
Kesinlikle farkındayım ve şu an asla yapmiyorim öyle bir şey. Zaten hayatımda köklü bir değişiklik de oldu zamanla. Ama işte yazıyorlar. Her şeyimi paylaşmışim sanal diye
Köklü değişiklik ne peki çok özel değilse
Artık kimse ile konuşmuyorum sanaldan. Bu benim için çok büyük bir şey
Senin adına sevindim darısı benim başıma
hesabı da sileceksin demekki
Silerim ama tekrar açınca yine bulacaklar isim ve fotoğraftan
bu gidişle hayatından sosyal medyayı silmen gerekebilir. yani fotoğraf ve isim paylaşmaya elveda edecek gibisin.
Zaten fotoğraf paylaşan biri değilim ama profile koyuyordum. Ve hesabımı kendi ismimle açıyorum tabi ki
Sanmıyorum. En düşüncesizi sensin
Engelle gitsin ne uğraşıyon
Sosyal medya kullanmayınız.
Hesabı kapat yeni hesap aç
Yine bulurlar işim ve fotoğraftan
Nude atmadın dimi
Yok öyle bir şey yapmadım ama yüzümü çok atmışım. Sözlü olarak girmişim o tarz konulara
Hesabı kapat. Hesabın ins kullanıcısı görünsün bu kızla böyle konuştuk işte ekran görüntüsü diyecek bir andaval çıkar kullanıcı adın görünmez en azından. İsmini de değişik koy bulamasınlar aşko
Şimdi de tekrarlayabiliriz
Hesabını değiştir.
Ama ismim görünecek yine
Olsun. Gecmisin önüne sürekli gelmemeli
Yani yine bulurlar isim ve soyisimden
Kendini bunaltma ve dikkat et
Nasıl yani
Engelle
İsmimi vs biliyorlar ama
İnstagramdan yaz ciroex hesabım bir soeun eden olursa hesabını kapatırz onların