4 aylık bi ilişkim var. İkinci buluşmamızda birden beni kendine çekti ve öpüştük. Şu an iyi gidiyoduk taki 1 saat öncesine kadar öpüşmeden ileri gitmediğim için bana öpüşmek istemiyorum artık bi daha beni öpersen anam babam olsun biter bu ilişki evlenen kadar yok dedi. Kendisi öpünce bile nemen yüksalen birisi. Bir erkek neden böyle der? Haklı mı yani haklıysa neden haklı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Opuşmekten daha fazlasını istemiş,
kullandırma kendini ve evliliğe sakla kızlığını❗
Evlenir mi ki abi bu benimlee herkes kullanmaya çalışıyo diyo ama amacına ulaşamayan gitmez mii gitmiyo ki buu
Amacına ulaşsaydı seni kullanır terk ederdi ya da, tekrar seni arzu ettiğinde sadece cinsellik için gelirdi yalnızca sana emin ol ve herkes sana, o seni kullanmaya çalışıyor diyorsa çevrendekilerin sözünü dinle, çünkü herkes her şeyin farkındanhissediyorlar, tıpkı şu an benim hissettiğim gibi❗❗❗
Şöyme diyim abi beni görmek için günde 3 4 kere çalıştığım yere geliyo çıkışlarda beni bekliyo evet bu konu yüzünden çok tartıştık ama bırakmadı hiç birinde deee. Madem ileri gidemiyosun bende kendime hakim olamiyorum sen öpünce bende öpüşmeyi yasaklıyorum sende benim kararıma saygı göster dedi mesela
Blöf yapıyor aklı sıra kanma sakın, sana üzüntü yaşatmaya çalışarak senin duygularını ele geçirecek güya
Pusuya yattı haberin olsun kaç kurtul ondan
Zayıf noktandan yakalamaya çalışıyor, hedefe nişan aldığı an vuracak❗
Duygularınla oynayıp manipüle edecek seni
Yok abi yaa çekemem ben böyle şeyleri adam gibi kendi olacaksa gelsin oyuna taktiğe gelemem ben
Sen onun sana karşı olan niyetinin ciddi mi yoksa seni kullanmak amaçlı mı olduğunu hissedersin
Onun sana olan bakışlarında ne seziyosun
Hislerin sana ne söylüyor
Ciddi olduğunu hissediyorum abi biliyorum çünkü sevmese yapmaz yüzüme bakmaz dışardan başkalarına sert biri ama benim yanımda çocuk gibi oluyo hatta geçen eli bana kaymasın tiye tesbih almış emine onla oynadı gidene kadar
Ama bana kalırsa niyeti hiç mi hiç ciddi değil ve seni cinsel obje olarak görmesine izin verme
Rol yapıyor olmasın sakın
İyi gözlemle
Ciddi gibi görünüp kullanıp terk eden tiplerdense eğer çok pişman olarsun
Ve benim hissettiklerimi çevrendekilerde hissetmiş iyi düşün
4 aydır mı yapıyo rolünü abii gerçekten bu erkekler bu kadar pis mii hiç mi iyisi yalansızı taktiksizi yok yaaa kime niye nasıl güveniyim ki şimdi ben
Belli ki 4 aydır yapıyor ve tam olarak tanımadan hiç kimseye güvenme
bir anlık vermiyorsun diye kendini geri çekiyormuş gibi göstermiş yalan ya merak etme birkaç saate düzelir
İlk kavgamız değil ki sürekli bu konu yüzünden kavga ederdik ama yanımda sözünde duramazdı bu sefer büyük yemin etti
vermiyorsun diye naz yapıyor merak etme bakar sende öpmüyorsun geri indirir yelkenleri aşağı elimdekindende olmak istemez ama sizin fb ilişkisi söyleyim
Fb ne demek
cinsel ihtiyaç ilişkisi
Nerden anlayıpta öyle dedin ki
baksana sürekli vermiyorsun diye kavga ediyormuşsun seven insan herşeyiyle sever birisini sürekli cinsellik konuşmak veya öpüşmek sevgi değildirki çocuk seni öyle görüyor ve alamadığı içinde sinirleniyor başkasını bulduğu an tekmeyi basar sana
Ben bunu nasıl pişman ederim abi sen bana onu söyle
abim bir süre gözlemle bakalım ne diyecek sen konusunu açma illaki açacak konusunu yine konusunu açtığındada tersle hani kapatmıştık bu konuyu diye evlenince yaşayacaktık diye eğer oda sana karşı gelirse tamam bari öpüşme olsun gibisinde bilki net tek derdi cinsellik ama alttan alır seni anlar ise devam et
Tamam abi yapıcam teşekkür ederimm...
O verecek birini arıyor , sendede onu göremeyince başka arayışlara girmek için bahane arıyor olabilir
Bizden olmaz mı yani evlenene kadar dediği bahane mi
Ya bir erkeğin niyeti kötü olmasa sence öyle bir sebepten dolayı trip atar mı? Mantıklı düşün, niyeti iyi olan bir insan senin kararına saygı gösterir
O da sen madem ileri gidemiyosun bende kendime hakim olamiyorum sen öpünce bende öpüşmeyi yasaklıyorum sende benim kararıma saygı göster dedi
Zaten o seni öpünce, sende yükselir verirsin diye düşünmüş, sende öyle bir şey yapmayınca kendini geri çekmiş gibi göstermeye çalışıyor
Geri çekmiyo ğeri çekmiş gibi mi yapıyo yanii nedennnn ki
Yarın birgün başka bir kadınla birlikte olursa , sana verecek cevabı olsun diye , sen vermedin bende mecbur kaldım der sana
Desen abi umrumda değil değerliyim ben hatta yüzünede diyorum veren çok git onlardan birini bul ben onlardan değilim diyorum gitmiyo
Karar senin kararın mantıklı düşün, yarın birgün ne olacağını bilmiyorsun, belki verdikten sonra seni bırakacak , bu defa sen ortada kalican onuda hesap et yani
Yapmam ben öyle bişey Allah'tan korkarımm kendi düşünsün. Ben bunu nasıl pişman ederim abi sen onu bana söyle
Ne yapmak istediğini söyle önce bana ona göre akıl vereyim sana
Bunları bana dediğine beni buna zorladığına pişman olmasını istiyorum keşke sunu ona yapmasaydım demesini istiyorum
Sadece seni öptü mu , yoksa dokundu mu
İkisinide yaptı
Şimdi seni takip ediyorum yarın bu konuyu ikimiz konuşuruz burada etiket olmayalım , şimdi xperim yok yazamıyorum
Aşırı sinirlenmiş işte
İyide naptım kiiii anlamasını istedim benii yapamıyorumm
Canı meyve çekmiş sahibi kızınca hem kızmış hem kaçmış gerisini sen anladın.
Biz bu konu yüzünden kaç kere tartıştık yanımdayken hep dayanamadı sözünden döndü ama şimdi büyük yemin ettii olur mu sence bu erkek seviyo mudur beni evlenen kadar bekler mi ki
Gece gece moralini bozmak istemem kanka sen bu soruyu sormadin farzediyorum
Boz moralimi valla söyle bende yoluma bakarım
Sana karşı hisleri olan gercek anlamda seni seven kim olursa olsun önce yatak sonra evlilik düşünmez Sana basit bir örnek bu siteyi ne kadar zamandır kullanıyorsun bilmem. Her gün burada birileri sevgilim kullandı atti sevgilim bozdu terketti gibi bir çok soru soran kişiler var sende kullanılmış bir mendil olmak istemiyorsan ilerisini ve karşındaki kişiyi iyice tart her seviyorum diyene de bu hayatta inanma güvenme
Madem ileri gidemiyosun bende sen öpünce kendime hakim olamiyorum libidom yüksek napıyım bende öpüşmeyi yasaklıyorum sende benim kararıma saygı göster dedi
Evlenmeden verenler erkeğin gözünde basittir bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Eskorttan farksız geliyor gözümüze o yüzden iyi düşün diyorum. gerisi senin bileceğin iş hoscakal.
Yok ya yapmam ben Allah'tan korkarım yapamam gitmek istiyosada kendi bilir ben sadece anlamaya çalışıyorum değişik biri
Karın ağrısı oluyır sonrasında çok kötü bir ağrı