Ben 28 yaşındayım konuştuğum çocuk 23 yaşında. Görüntü olarak abes durmuyoruz yani benim yanımda küçük durmuyor çünkü zaten ben yaşımdan daha genç gösteren biriyim. 22-23 sanıyorlar genelde beni. Ama sizce bu yaş problemi sorun mu? İstemsiz takıyorum. 2-3 yaş olsa takılmıyacağım ama 5 yaş olunca kendimi kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende yaş konusunda takıntı yapan insanım. Sonra bunun ne kadar gereksiz mantıksız olduğunu fark ettim. Görünüş olarak abes durmuyorsanız. Siz mutluysanız ve anlaşıyorsanız. Yaş konusunu çok kafaya takma derim. Gönül bir olduktan sonra, beden şu yaşta olsa ne farkeder? Sadece şunu sor kendine, kafa yaşı seninkiyle aynı mı? Kafa olarak uyuşuyorsanız arada ki yaş farkına takılma diyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörünüş olarak neredeyse ben daha küçük duruyorum o daha büyük duruyor😄dediklerinizde haklısınız. Dikkkate alacağım. Teşekkürler🙏🏻
- +1 yıl
Bak ne güzel işte. İlişki gittiği yere kadar çok üzülmene takılmana değmez. Sen takıldıkça kendine çok yüklenmiş olursun. Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanları takma. Benim kuzenim eşinden 2 yaş büyük diye ne laflar edildi akrabalarca ama ben de kendimden 2 3 yaş küçük biriyle çıkarım şahsen ki flörtüm benden 2 yaş küçük. Hiç de tınlamam. Erkek büyük olsa yaş farkı 10 olunca bile niye olmasın diyor insanlar. Toplumun iki yüzlülüğü.
Ama şunu da diyim sevgilin küçükmüş ya. 27-32 olsanız gayet ok ama 23 sana biraz çocuksu gelebilir. Yine de yaşına göre olgun diyorsan, evlilik niyetin de yoksa takma bak keyfine. Evlenmek isterim 1 2 seneye diyorsan bilmiyorum sevgilin 25inde evlenmek isteyebilir senin de boşuna zamanın gider.
010 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 yaşı ben hiç sorun etmiyorum ama dediğin gibi 23 olması biraz sıkıntı. Sevgilim değil şu an öyle bir flörtleşme var aramızda ama flörtleşmesem mi diye düşünüyorum. Kendimi kötü hissediyorum yaş farkından dolayı
Cevap sahibi+1 yılYa yok yetişkin artık o çocuk değil ki. Gönlün varsa flörtleş. Birkaç sene içinde evlenmek istiyorsan uzak dur sadece o da 24 25 yaşında bir erkek evlenmek istemeyeceği için diyorum yoksa anlaşabiliyorsanız devam et
Cevap sahibi+1 yıl19 20 olsa çocuk dersin de 23 artık yetişkin bir yaş
Soran+1 yılDoğru bir insan karşıma çıkarsa evlenme niyetindeyim. Ama dediğin gibi haklısın 24-25 yaşında evlenmek isteyeceğini sanmıyorum ki ben de onunla evlenmek istermiyim mualla😄
Cevap sahibi+1 yılE tabi canım. Flörtle vakit kaybedemem diyorsan diye düşün dedim, yoksa evlenmek istemiyorsan keyfine bak. Ben şimdi 23 yaşındayım 24e giricem, 20 yaşındaki biriyle flört ederim mesela çünkü 30dan önce evlenmek istemiyorum ama 30 olsam 26 yaşındaki birine bakarken ciddi düşünüyor mu ona göre flört ederim.
Sen de düşün kendi isteklerini, ona göre değerlendir ona göre duygusal yatırım yap sonra daha çok üzülme. Bu da senin iyiliğin için. Yoksa 23 yasinda biriyle flort etmekte yanlış hiçbir şey yok
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten o kadar iyi geldi ki söylediklerin🙏🏻dikkate alacağım
Cevap sahibi+1 yıl@medvinn 24 olunca bakalım tam yaşı diyecek misin :D
Cevap sahibi+1 yıl18ken ben de 22de nişanlanır 24te evlenirim diyordum ama şimdi aslaaaa
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ahlakına bak ailesine davranışına bak bunlarda sorun yoksa, neden sorun olsun? Akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. İnsanların ne söylediğine değil ahlaka bakarsanız mutlu olursunuz. Millet ne yapsanız konuşuyor çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
anlaşıyor olmanız önemli bence bunu düşün.. yaş sizin aranızda ki bir olay çok rahatsız edici ise evet bitir sadece elalem ne der diye düşünüyorsan takma kafaya.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz elalem ne der düşüncesi var. Bir de sübyancı mıyım acaba diye dert edindim kendime
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kendilerinden yaşça küçüklerle sadece sevişsin.: )
İlerisi sıkıntı, erkekler çok geç olgunlaşıyor senin başın ağrır..
Tam bu yaşlar da, hele ki kendisinden büyük sevgilisi varsa yaşından büyük sözler eder ama inanmamalısın. İş icraata gelince, hayal kırıklığına uğrayan sen olursun..
30 Yorumla
+1 yılHerkese söylemek zorunda değilsiniz yaşınızı ama ben daha önce biriyle beraberdim o dert etmezdi
Bende sizinki gibi takilirdim 1 ya da 2 yaş vardı ama benim için sorun olmasa bile annesi oğlum sen 3,4 yaş küçük nasıl oluyo
Sen nasıl kabul ettin demez mi?
Ben önceden biliyordum kadın devamlı önüme koyardı bunu
Çok sinir olurdum29 Yorumla- +1 yıl
Takılırdım derken fb olarak mı
- +1 yıl
Fb ne demek
- +1 yıl
Seks partneri
- +1 yıl
Ben yaş konusuna takilirdim demek istedim siz neyden bahsediyorsunuz bi fikrim yok
- +1 yıl
Yok öyle hic bi zaman düşünmedim yapmadım da
- +1 yıl
Mesaj atabilir misiniz bir soru sormak istiyorum
- +1 yıl
Özel değilse burdan yazabilirsiniz
- +1 yıl
Cinsellikle ilgili
- +1 yıl
O zaman yazmayada gerek yok ben bu tür konuları eşimle konuşuyorum zaten
+1 yıl23 yaşındaki milf buldum fb yaptım diye çevresine anlatacağı, kizin da sevgilisinin yaşını çevresine büyük olarak söyleyeceği ilişki türü. Realiteye gelirsek o yastaki cocuk ilişkiye senin baktığın gibi bakmaz ama sevmeyi sevilmeyi bilmediğinden asik olma ihtimali de yüksek
13 Yorumla
Soran+1 yılİki türlüde nasıl anlarım amacını peki? Yani gerçekten ilgisi olduğunu ve fb gözüyle baktığını?
- +1 yıl
O yaştaki birisinin amacı evlilik, ciddi iliski vs olabilir mi? Kac tsne insan gördün öyle? Yasitiyla uzun ilişkiden sonra evlenen arkadaşlarım evlendi hep. Onlarda normal asgari ucrete aile geçindirip basit hayat isteyen insanlardı. Digerleri ise kendince eğlenip hayatini yaşamaya çalışıyor. Erkeklerin evde kaldim, yuva kurmaliyim dertleri yok. Neredeyse anca 30 a doğru olgunlaşmaya başlıyoruz. Mesela kendimden ornek vereyim. Hayatim cok zor gecti hala geçiyor ama olgunlaşma yaştan ibaret. Hayattan öyle beklentilerim yok. Hatta korkumdur böyle şeyler. Geçenlerde yaşlanıyorum artik eskisi gibi guzel kaliteli kadınlarla yas aldıkça tanisamayacagim, simdi bulursam ciddi düşüneyim diyordum. Ardından bunun sadece yas bunalimi yüzünden olduğunu öyle seyler istemediğimi fark ettim. Çoğu yaşıtım da bana benzer. Evli olanlarda sudan çıkmış balığa dönmüş halde. Halleri eski hallerine gore pek iyi değiller. Yine de büyük konusmayim. Ama büyük ihtimalle amacı fb olarak görmek olucak. Belki zenginsindir kariyerin vardir ya da cok eğlenceli birisisindir yani ust ligde dediğimiz kizlardansindir. O zaman belki sorun olmaz ama oyleyse de erkek seni tatmjn etmeyecektir. Cocuk gibi gelicektir bircok yönden. Tabi bunları da ilişkiye baslamadan bilemezsin. Tedbirli olmakta bir şey kaybettirmez
Soran+1 yılKendi içimde farkında olduğum şeyleri dile getirdin aslında. İnsan bazen biliyor ama üstünü örtmek işine geliyor. Dediklerini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 yaşında bekar bir kızım daha önce hiç bir erkekle konuşmadım ilk kez düğün gördüğüm 22 yaşında biri bana insgramda yazdı önce konuşmak istemedim engelledim sonra bana başka hesaptan ulaştı bir kaç gün mesajlaştık bana ciddiyim dedi onunla konuştum 2 gün ama cinsellikten konuştu sonra ciddi olmadığı anladım başlamadan bitirdim ve bana devamlı ergen gibisin diyordu ama aslında ben erkekle nasıl konuşacağımı bilmiyordum günlük hayatta çok olgun biriyim yaşımdan Büyük davranırım
10 Yorumla
+1 yılHer erkeğin ya da kadının yaşadığı hayat büyüdüğü çevre aynı değil. Bir erkek 23 yaşında 30 yaşında ki erkekten daha olgun olabilir ya da 28 yaiında bir kadın 20 yaşında ki bir kadından daha çocuksu. bence tamamen yetişme tarzı ve olgunluk derecesi önemli. yaş sayıdan ibaret şahsi fikrimce...
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum haklısınız
Sıkıntı yok devam evlenirseniz zengin olursunuz ne alaka diyceksin etrafındaki insanları az biraz takip et kadınların büyük olduğu evliliklerde ev ekonomisi iyi oluyo ( yatırım tavsiyesi değildir bu arada )
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Kafalar uyuyorsa bence hiç sorun yok. Böyle şeyleri düşünmen hata diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aslında sorun olmuyor.. yani yaş sorun olmuyor..
10 YorumlaTakacak bir yaş değil.. erkeğin geç olgunlaştigini düşünürsen. Birazcik. seni. o zorlar belki..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Keşke tersi olsaydı daha iyiydi.. neyse hayırlısı diyelim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çocuk büyütmek gibi yanlış anlama dediğimi o 28 sen 30larda olsan biraz erkek olgun olurdu düşüncede tavırda geleceğe nasıl bakıyor vs..
13 Yorumla
Soran+1 yıl25-26 olsaydı çok dert değildi ama çocuksu davranışları var gerçekten
Soran+1 yılBenim sonumda oraya doğru gidiyor büyük ihtimal
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılFizik tip olarak sorun olmaz ama anlaşamazsın. Takılırsın en fazla bir kaç ay.
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişinin olgunluğuna bağlı, akıl yaşta değil baştadır. Fakat sen bu yaş olayına biraz takılan birine benziyorsun. Senin aklını çok karıştıran olur.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu çocuk yarın birgün olgunlaşacak o zaman belki seni yaşlı bulacak ilerde ya da senin istediğin olgunlukta davranamayacsk tabiki yaş önemli değil ama
00 Yorumla
+1 yılBeş yaş büyük olman sorun değil de o çocuğun daha 23 yaşında olması sorun.. çocuksu gelir sana.. daha olgun yasda birini bulmani tavsiye ederim
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Peki 25-26 olsa sorun olur mu sizce
- +1 yıl
Çocuğu ne çabuk büyüttün😊 ..23 yazmışsın
Soran+1 yılYok o hala 23😄misal diyorum ben sadece. Ben 28 ama 25-26 olsa erkek?
- +1 yıl
Herkes aynı değil 20 yaşında olupta zihinsel olarak olgun olan birçok erkek var
- +1 yıl
Bordo öyle olan varsa tadından yenmez 😊
- +1 yıl
Var var çevremden bilmiyorum arkadaşlarım arasında var. Bende öyle olduğumu düşünüyorum 🙂
- +1 yıl
Ne olgun bir arkadaş çevren varmış senin öyle 😅
- +1 yıl
Ben 24 yaşındayım şahsen söylediğim arkadaşlarım esnaf çoğu hepsi 40-50 yaşındaki adamlarla oturup kalkıyor yaşıtlarımız ile pek anlaşamıyoruz çocuksu ergence geliyor bana 😃 ve söylediğim arkadaşlarim babasından bağımsız veya birlikte kendi parasını kazanan kişiler şu yaşta
- +1 yıl
Hayata o yaşta atılmalarinin etkisi büyük o halde.. ne güzel 👍
- +1 yıl
Evet
+1 yıltam tersi olsa sorun edilmiyor ama kız büyük olunca olmaz diyor herkes
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef. Erkeklerin olgunlaşma probleminden kaynaklanıyor birazda
+1 yılBacım aşkta yaş yoktur anlayın bunu kalkıp sana dedelerle konuş demiyorum ama gerçekten iyi anlaşıyosan gerçekten saygılı sevgiliyseniz birbirinize önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz mutluysanız diğer insanları düşünmeyin bence. Bu dünyaya bir kere geliyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Benim kısa süreli bir ilişkim oldu. 8 yas vardı aramızda
10 Yorumla Erkek 28 olsa sorun olmazdı 5 yaş ideal ama kadın büyük olursa yürümez bence
00 Yorumla
+1 yılSen o erkeğe saygı duymazsın ve ne zamandan beri kadınlar kendinden küççük erkeklere bakıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla sorunlar çıkabilir küçük erkek olunca zorlanabilir
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi anlıyorsunuz ve bu durumdan hoşlanıyorsanız, sorun yok.
🌹00 Yorumla
+1 yılKafa yapısı uyuşuyorsa iyi ama 28 yaşındaki bir kadının beklentisiyle 23 yaşındaki bir erkeğin aynı değil maalesef
14 Yorumla- +1 yıl
20 yaşında biri olarak bu kanaate nasıl vardınız?
- +1 yıl
Hayatı küçük yaşta öğrenme diyelim bence doğru bir kanaate vardım.28 yaşındaki bir kadın düzenli bir hayat ister artık amacı mutluluktur laylom değildir.22-23 yaşındaki bir erkek ise anı yaşamak ister gelecek düşünmez. Kadın ise tam tersi.
- +1 yıl
Şu yaştaki kadın şunu ister, erkek şunu ister diyerek herkesi aynı kefeye koyuyorsun bence hayati öğrenme zamanın daha gelmemiş:)
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım ama gerçekler. Ha ben zaten kafa yapısı uyuşuyorsa sorun yok dedim ama geneli böyle diye düşünüyorum:))
+1 yılYoo gayet normal benim ablamla eniştem olacak adamla aralarında 7 yaş var kafana takma canım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevdiğim kızla aynı dediğin gibiydik beni istemedi
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yaş farkını pek sorun etmiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılBen onu seviyordum konuşalım hatta evlenelim istiyordum ama istemedi o
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada onemlı olan karsı taraf sana asıkmı yoksa cok yas farkıyla evlenen sence?
00 Yorumlaerkekler daha geç olgunlasiyor bu sebeple zor olur ama aynı yaş farkı cinsiyetler farklı olsa göze batmaz ve tuhaf karsilanmazdi
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 yasindaki çocukla iliski yaşarsin ama çocukla iliski yasarsin başka birsey veremez sana..
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım çok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Öyle çok yaş farkı yok bence.
10 Yorumla
+1 yılUyum önemli. Yaş değil kanımca.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik odaklı bir ilişki miydi peki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe biraz çünkü fark var baya
00 Yorumla Sorun olmaz
Hiç sorun etme00 Yorumla
+1 yılİlişkide erkek büyük olmalı
012 Yorumla- +1 yıl
Artık bu mağara düşüncesinden çıkalım bitmedi şu kızların egosu
- +1 yıl
Ne diyorsun?
- +1 yıl
Egonuzu tatmin etmek için büyük erkek istiyorsunuz başka açıklaması yok
- +1 yıl
Hshahsh ne alaka
- +1 yıl
Başka açıklaması olamaz gayette senden yaşca küçük erkeği bulduğun taktirde yaninda erkeksi olacaktır yeri geldiğinde koruyacaktır erken olgunlasan erkeklerde var onlari bulabilirsin
- +1 yıl
Ayrıca kızların çoğu şu an ergen gibi ben şu 24 yaşımdaki halimle 18 yaşındaki çocuksu birini çekmek zorunda değilim
- +1 yıl
Askerlik yapmıyorunuz bir şey yapmiyorsunuz tırnagınız az bişe kırılsa çoğunuz oturup ağlarsınız , zihinsel olarak olgun insan görmüş yaşamış çok az şeyle kalsa bile mutlu olmayı becerebilen dünyanın kendisinin etrafında döndügünü zannetmeyen zorlukları kafaya takmayan insandır.
- +1 yıl
Tamam sen kendine istediğin birini bul
- +1 yıl
Tamam bulacağım
- +1 yıl
Ben genel söyledim kendime alakalı değil
- +1 yıl
İyi geceler.
- +1 yıl
İyi geceler
+1 yılEvet olur hem de çok
00 YorumlaO ne öyle ablası gibi
00 Yorumla
+1 yılSeviyorlarsa sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılKafa yapısı uyuşuyorsa sorun yaşayacağınızı sanmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılNeler göreceğiz daha.
00 Yorumla Senin ne istediğine bağli. aklini kullan
11 Yorumla
+1 yılBen takarim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsübyancı mısın git kendi yaşıtlarınla takıl
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana 28 yaşında kadın aşık olsa sapık derim davul bile dengi dengine
+1 yılBence 5 yaş çok değik ya nolcak
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.
10 Yorumla
+1 yılBu hatadan dönmelisin bunun niyeti farklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz fazla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Hayır olmaz
00 Yorumla
+1 yılönemli olan anlaşabilmeleri. hiç bir problem olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olur
00 Yorumla
+1 yılDeğil sevmenin yaşı yoktur
00 YorumlaBisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılMaalesef uygun değildir.
00 Yorumla
+1 yılHayır ya olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilerde yaşanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibdon yüksek se bişey olmaz
00 YorumlaDegil
00 Yorumlaaşkın yaşı olur mu
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 28 yaşında kız, 23 yaşında erkek ilişkisinde sizce yaş problemi sorun mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler