Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı dertteyim ama surekli yanındayım gülüyoruz konusuyoruz peşini bırakmiyorum. Hrr dakika yanindayim bazen özel hayata giriyorum. Sevgiliniz vs var mı diye. Anlamistir umarım sendr peşini bırakma. Her dakika yaninda ol. Soru sor sürekli
15 Yorumla
Soran+1 yılAy beni en iyi sen anlarsın. Ben cok utangacim ama ya etüt aldım onda dizim falan titredi heyecandan cok yakin oturduk:D aptal aptal kızardım of. Sonra yüzüne de pek bakamadım çok salaktım. Ondan sonra da benimle hiç konuşmadı ama etüt aldığım arkadaşımla konuşmuşlar sanırım kötü bir başlangıç oldu ya
Cevap sahibi+1 yıl:D surekli soru götur. Ben oyle yapiyorum bildiğim sorulari dhi onu gormek için bahane olarak gösteriyorum o anlatırken dalip gidiyorm bir anda anladin mi diye sorunca hihiii diyip geciyorm :) dizinin dibinden ayrilmiyorm. :) geçenlerde pantolonu guzel ütülenmemisti evde utuyu kim yapiyo dedim ben dedi anneniz kardeşiniz falan yok mu dedim yok dedi erkek kardeşimle kalıyoruz. Bnde bir gun utuyu bana verin utuliym dedim güldü falan :D nisanlisiniz sevgiliniz falan dedim. Yok deadi :) mutlulugumu görseydin soruyu onun hayatına yönelt kendisiyle ilgili sorular sor yavas yavas ozele girersin :D
Soran+1 yılYa iste sende cesaret var be kuzum bende o da yok. Bu etütte falan diz titremesi/ yüz kızarması olmasa ben diger hocaların yanımda gayet rahatım bu hocanın yanında fabrika ayarlarim bozuluyor :(
Cevap sahibi+1 yıl:D bir sey kaybetmezsin oluruna bırakma bide baktin arkadaslarin senden önce davrandi. Esegini saglam kazığa bagla
Soran+1 yılTamam canim :))
En İyi Cevaplar
+1 yılÖğretmen ve öğrenci diyosun. Kafan mı iyi balım senin? Etiğe aykısı. Saçma ve komik bence. Unutmaya çalış hem yaş farkı var aranızda. Biz İzmitliler "sal booğlum" deriz :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresi komik be shsjsjf
- +1 yıl
Bir şey demiyorum ben sklsjdksjd
Soran+1 yılOf taam
Sürekli güzel bak, sürekli soru sor kendisine etüt zamanı ayırıp ayıramayacağını sor genellikle böyle durumlarda kızlar daha şanslı oluyor zaten o da senin derdini anlar. Bir ders çıkışı yemek yemeye davet edersin sonrası zaten gelir.
015 Yorumla
Soran+1 yılYa derste dizim titredi heyecanlandım falan zaten çok utangac bir yapıyım. Gerçi diğer hocalarda problem olmuyor da keske bu hocanın yanında da o kadar rahat olabilsem
Soran+1 yılSence anlamis midir ya
Soran+1 yılDhksjsghsjd hayat felsefem bu bundan sonra
Soran+1 yılYok itiraf falan yemedim sadece anlatmış olabileceğini dusundum
Soran+1 yılYok ya oyle bisey düşünmüyorum da niye uzun süreli olmasın ki
- +1 yıl
Sonuçta o bir öğretmen sen bir öğrenci olacağınız için genellikle buluşmalarını gözlerden uzakta olacak hatta şehir dışında bile olabilir. Tanınmamak için ve genellikle bir arkadaşının evine çağırır seni zaten senaryo belli gidipte orada evcilik oynamak için çağırmaz ya da kahve içmek için. Aradaki yaş farkı her daim onun biraz gizlenmesine yol açar. Bilmem anlatabildim mi ama genç bir kızla her insan böyle bir deneyim yaşamak ister.
Soran+1 yılYa simdi saçmalama diyeceksin belki ama onun öyle biri olduğunu sanmiyordum ayrıca aramızda 8 yas falan var
Soran+1 yılInsan kendini belli eder bence zaten çekingenim cinsel bisey olmaz aramizda o kesin. Anladi zaten de kırmamak için görmezlikten geliyor bence
+1 yılNe saçmalıyorsun ya o dediğin filmlerde olur genelde ve erkekten bol ne var dünya da sen daha iyilerini bulursun bnce boşuna arkadaşlığını bozma bence
05 Yorumla
Soran+1 yılYok bozmadim sadece niye benimle konusmuyo falan dedim o da bilmiyom dedi ahahshshhs
- +1 yıl
Sal knka bnce ya valla bir erkek için değmez , kendimden biliyorum bir kız bna büyü yaptı 2 sene onu düşündüm resmini çizdim şiirler yazdım deli gibiydim bir sürü şey yaptım ama bu yaptıklarım sadece onun g.. tünü kaldırdı ve hala yüz vermeye çalışıyo sonra süründürüyor. benim gibi çok erkek var bnce seni düşünen çok kişi vardır aralarından sana uyanı seç bnce en güzeli bu olur
Soran+1 yılYok kimse ya ben asigim diyorum of
- +1 yıl
Peki inşallah olur ne diyim senin bileceğin şey umarıö mutlu olursun düğüne çağır bni ha?
Soran+1 yılYok bisey olacağı ya off:( arkadasimla ilgilenmesi ayri olarak üzdü zaten...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
ya aslındaa benzer durumu ben de yaşadım seni de çok iyi anlıyorum instagra mda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye yardm edyo sana da yardımcı olur.
00 YorumlaGit acikca soyle hocam size karsi duygularim var diye. Asigim diye. Bu arada hocan evli mi veya kiz arkadasi var mi
013 Yorumla
Soran+1 yılEvli diil de kız arkadasi olabilir sik sik telefonla konuşuyor/yazisiyor
Soran+1 yılDirek öyle diyemem de sanki anladı gibi gibi, o yüzden uzak duruyo olabilir mi ki?
Soran+1 yılDirek yavsadi der
Soran+1 yılYani sevgiliniz var mı demek yoksa acilacagim demek... Fazla damdan düşer gibi olur iltifat edebilirim ama zaten anlar herhalde
Soran+1 yılEvet derse mutluluklar mı diyicem ahahaha
- +1 yıl
Yavas yavas dusuneceksin. Ne gibi cevap verebilirim diye siralayacaksin.
Mesela sana bir kac cevap vereyim:
Hoca: evet sevgilim var , neden sordun?
sen:
1= Telefonla cok ugrastiginizi gordum , o yuzden merak etdim. Neden bukadar oynuyor telefon ile icimde soru isareti olustu.
2= Ya hocam benimde ve sevdigim kisi var. Size bu konu hakkinda soru soracaktim sizce sevgiliniz hangi ozelliklere sahip olmalidir? Siz benden daha iyi bilirsiniz.
3= ...
4= ...
5= ...
Soran+1 yılOlabilir ilk dediğin iyiymiş de hoşlandığımı anlayacak nasıl olsa bunu sorunca
Soran+1 yılTamam belki denerim teşekkür ederim
yaş olarak senden çok mu büyük, kaç yaşlarında peki?
010 Yorumla
Soran+1 yıl24 civari
Soran+1 yılBence güzel bulmadı da anlamis midir hoslandigimi
- +1 yıl
bende üniversite sıralarındayken etüt merkezlerinde çalıştım ve tecrubelerime dayanarak söylüyorum emin ol anlamıştır. erkekler o kadar da duygusuz değiller. ama senin gururunu incitmemek için mahçup etmemek için salağa yatmış olabilir.
şu da var: öğrencisiyle dedikodu çıkması bir öğretmenin iş hayatını altüst edeceğinden öğretmen için çok tehlikeli bir durum bu adamın 4 yılını verdiği eğitim hayatı iş hayatı biter bu çok şey demektir. belkide hoşlanmı olsa dahi senden bunun korkusu da olabilir.
Soran+1 yılO zaman rezil oldum:( bence salaga yatiyo da bu kadar da yatmasına gerek yoktu selam bile vermiyor farklı bir sey var ya
Soran+1 yılAy oha cok hos fikir teşekkür ederim. Ama fazla tanisikligimiz yok saçma olmaz mı
- +1 yıl
niye saçma olsun ya sen diyorsun bana bakmıyor hiç falan hep arkadaşınla ilğileniyor. belli ki bir şey var dediğinden onu çıkardım ben. bak istersen sen gerçekten düşün bakalım bir acaba sen biraz evham mı yaptın içinde. ya da arkadaşına sor bakalım o bir şeyler anlamış olabilir.
Soran+1 yılArkadasima dedim hep seninle konusuyo benimle konuşmuyor hic diye ne biliyim dedi shshshahhshdhs
Soran+1 yılYani biraz kendi kendime kurmuş olabilirim ama yüzde 50 haklıyım
imgvi26.mynet.com/video/66/37/1471337/big.jpg tam olarak boyle :D
13 Yorumla
Soran+1 yılSapıklaşmayın
tepkisizce bakıyorum size şuanda hoca aşk ve sonuç seks olur ben söyleyim arkadaşlar
41 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum romeo
+1 yılBelkide senin hoşlandığını anlamıştır o yüzden takmıyordur seni hoca kaç yaşında ve ne hocası?
010 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi olabilir etütte dizi dizime değiyordu o kadar yakındık biraz dizim titredi. Biraz kızarmış da olabilirim çpk utangacim çünkü. bir de yüzüne bakmadım pek:/
- +1 yıl
Hoca kaç yaşında ne hocası? ve sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl24 falan matematik. Ben de lise 3
Soran+1 yılAnlamış mıdır sence
- +1 yıl
bilmem belki sevgilisi vardır ya da seni kardeşi olarak görüyordur yaş farkı çok fazla..
Soran+1 yılCok telefonla ugrasiyo var bence sevgilisi
- +1 yıl
Telefonla çok oynaya erkeğin ya bir sevgilisi vardır ya da başka bir kızla ilgileniyordur. Bence sen bu sevdadan vaçgeç daha gençsin daha önüne kimler çıkar kimbilir Allah gönlüne göre versin İnşallah Boşver takma kafana sen derslerinle ilgilen şimdi:)
Soran+1 yılOlabilir haklısın :/ ama belki annesi ariyodur:Pp
Soran+1 yılTamam kendimi kandırmıyım ahahaha
- +1 yıl
Bencede takma kafana sen hayata devam.. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit de ki ona "- Hocam ben böyle size ara ara yükseliyorum. Öz trojen hormonlarım çok atarlı. Sizin de gördüğüm kadarıyla tetris hormonlarınız hani bana hani bana modunda. Gelin şunlardan birbirine geçmeli puzzle yapalım."
18 Yorumla
Soran+1 yılĞuhahaha
Soran+1 yılIyi güldüm tşk.
Cevap sahibi+1 yılAma aşşağı da gördüm adam matematik hocasıymış. Şimdi o saksıyı çalıştırır , puzzle zaten birbirine geçmelidir diyip bozar seni. Ama yükselme olayı iyidir. Ordan yürürsün sen. Hadi goççum göreyim seni.
Soran+1 yılYok be zaten utandigimi anladim bence 360 derece soğudu
Soran+1 yılAnladi*
Cevap sahibi+1 yıldeli mi ne? Hatun ayağına gelmiş beğenmiyor. Abbbboooooovvvv. Embesil, Lastik tuvalet terliği kılıklı herif
Soran+1 yılSevgilisi var bence
Cevap sahibi+1 yılNimete saygısızlık diz boyu memlekette. Burun kıvırmalar, bahaneler bahaneler. Sen bırak onu kız bırak.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynı soruyu birisi bir tane hocaya sormuştu ve cevabı;
yaş itibariyle ve yaşanmışlıklardan dolayı bir ifade etmiyor öğrenciler bizim için.03 Yorumla
Soran+1 yılKim sordu
- +1 yıl
ASK. FM de sormuşlar bilmiyorum.
Soran+1 yılOkey
Cirkin biri olsan gerek demekki kayde deger bir guzelligin yok ozaman vucudunu kullan memen varsa bol dekolte bacak varsa mini etek kimse dayanamz
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel düşünmüyorum ayrıca arkadaşımla aynı sayılırız güzellik bakımından neden benle değil onla ilgileniyor
Soran+1 yılNe yapicam peki:/
+1 yılAllah askina sacmalama. Adamin is ortamini falan bozma o kadar kisi arasinda hocayimi sectin ameka?
11 Yorumla
Soran+1 yılSeçmedim *
+1 yılla bir büyüyün la bir büyüyün bir büyüyün la...
33 Yorumla
Soran+1 yılBüyümüyoruz l*n
- +1 yıl
elalemin kızları liseyi bitirip uzay mekiği yapıyo bizim ergenler hocalarından hoşlanıyo :) bir bitmediniz *
Soran+1 yılĞuhahaha
+1 yılCanım Bunda bir Is
Var
Ama Şunuda
Unutma
Olgun Adamlar
Duygularını Belli Etmezler014 Yorumla
Soran+1 yılYa ben derste biraz kızardım utandım falan bir de fazla konusmadim sanirim hoslandigimi falan anladi uzak duruyor:/ bilsem etüt bile almazdım ya tam bir beceriksizim
- +1 yıl
Sende Ona Öyle Davran
Ama Yapacaklarını
Aklındakileri Yap
Etüt Al Gene Ama Ona Fazla Bakma
Günaydın, Iyı Öglenler, Iyı Akşamlar
Bu Kadar Muhabbetin Olsun
Senin Arkadaslarınla Muhabbeti Var
Seninle Yoksa
Sana Ilgili
Ama Sende Agırdan Al
Onun Yaptıgı Gibi
Zamanla Samimi Olacaksınız :)
Soran+1 yılTamam canım çok teşekkürler :))
Soran+1 yılYalniz anlamidigim mesele benle hiç konuşmuyor arkadaşımla daha ilgili beni takmıyor bence ya da geri çekiyor kendini sen sana ilgili demişsin
- +1 yıl
Bak Benden
Söylemesi
Hoca Sana Ilgili
Cünkü Aynısını Bende Yaşadım
Sonradan Samimi Oluyorsun
Ve Hoca Sana Ummadıgın Anda
Acılıyor
Ama Senden Tam Olarak Yüz Bulunca
Bunun Icınde Zamana Ihtiyacın Var
Bak bir Gün Okula ya da Dershaneye Gitme
(Hangisinde Hoca Oldugunu Bilmedigim Icın Yazdım)
Seni Arkadaslarına Sorucak
Soramasa Bile Merak Edicek
Ama Merakından Catlıcak
Sende Biraz Süslü Ol Ama
Olgunda Davran
Eline Telefonunu Al Mesaj Atar Gibi
Yap
Bak Nasılda Çaktırmadan Bakıp
Meraktan Icını Yiyecek :)
Şunu Unutma Sakın
Olgun Adamlar
Ilgilerini Belli Etmezler
Hatta Öyle bir Davranırlar ki
Benden Nefret Ediyor Diye Düşünürsün
Ama Gerçek Öyle Degildir :)
Soran+1 yılHadi ya. yalnız bu hoca dersime girmiyor ki :/
- +1 yıl
Kantinde
Falan Otururken
Geç Karşı Masaya
Telefonunla Ilgilen
Tesadüfler Yarat (Ben Çok Yapardım)
Ama Onu Gördügünde Sasır Biraz
Tesadüfmüş Gibi
Şasırki Yesin (Olgunda Olsa Saf Oluyorlar)
2-3 Saniye Bak Başka Bakma
Olgun Yürü Biraz
Erkekler Yaş Farkı Var Desede
Olgun Ve Genç bir Ögrenciyi
Kaçırmaz
Aklına Takılan Birsey Olursa
Bana Yaz Yardımcı Olurum :)
Bende Yaşadım :)
Soran+1 yılPeki dediğin gibi yapıcam ama kütüphane dışında göremiyorum adamı :D sence dizimin titremesi/ yüzümün kızarması falan beni ele vermiş midir :/
- +1 yıl
Hemde Nasıl
Banada Oldu
Hemde Sınıfta
Herkes Çakmıştı Durumu
Ama Kendine Hakim Ol
Zamanla Oda Olucak
Ben Şimdi Görsem
Kalbim Sıkışır
Soran+1 yılOf çok kötü ya rahat olamıyorum ki :/ anlamasını istemezdim ama
- +1 yıl
Zamanla
Olacak
Ama Sende Onu Görünce
Başka Tarafa Bak
En Azından Anlamaz
Soran+1 yılAnlamistir bence zaten de neyse
- +1 yıl
Yılmak
Yok
Kafayada Takma
O Hoca
Seninle Olmalı
Soran+1 yılİyi gaz veriyorsun ya ahahaha ama teşekkür ettim, gelişmeleri aktaririm bisey olursa falan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsik oldugumu anladi benden uzak duruyor diyo bide, senin gibi abaza ergenlerle ugrasip mesleginimi yaksin adam
01 Yorumla
Soran+1 yılNe abazası l*n dürzük.
+1 yılBence hocayi dusuncegine verdigi dersi dusunsen senin icin daha hayirli olur dicem ama bunu yillarr sonra anlayacaksin ;))
03 Yorumla
Soran+1 yılCok zor
- +1 yıl
Hayat senin sen bilirsin
Soran+1 yılArtık benim degil ona adadim
+1 yılHocsnin sana karsi bir ilgisi olsa zaten belli ederdi adam isinde gucunde yani seni tinmiyor rahat birak onu akranlarinla takil
03 Yorumla
Soran+1 yılYa tinmiyo da öğrencisi olarak da tınmıyo bu ne böyle ya
- +1 yıl
Adam korkuyo demek ki basina daha once boyle bir sey gelmis olurda senin yuzunden isten falan atilirim diye hoslanmazsan oda bunu hissederse seni ogrenci si olarak gorur.
Soran+1 yılMesela arkadasimla gittik derse ben biraz belli etmiş olabilirim ama emin değilim ki bunu anlamanın bir yolu yok su an. Arkadasima daha sicak davranıyor
@tefix53 Kanka ben öğretmen olmaya karar verdim :-(
Soran git açık açık söyle :-)08 Yorumla
Soran+1 yılOlm zaten anladı bence geri cekildi
- +1 yıl
Sizin Yorumlarınıza
Çok Gülüyorum :D - +1 yıl
Bence
Onunla Evlen - +1 yıl
Tefixle :D
seninki aşk değil sadece bir hoşlantı emin ol yakında geçer hatta düşündükçe gülersin şimdi hiç takmamaya çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçsin artık o zaman
bir dizide görmüştüm kız derste en öne geçiyor ve bacaklarını acıyordu ama bu sana kalmış tabi :))
03 Yorumla
Soran+1 yılPuhahahah no
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklı on karış havada mk elalemi bıraktı hocaya kerkiniyor, adamın başını da yakacak kezoş
05 Yorumla
Soran+1 yılKezoş ne amk.
Cevap sahibi+1 yılkezban demek *
Soran+1 yılGerizekalısın
Cevap sahibi+1 yılhahahaha kezoş pardon kezban hemde en ağırından :D
Soran+1 yılYa kalk s. ktir git
Sinav kağıdına numarani yaz sana donmesini yaz. O da senden hoslanirsa yazar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFirik ver ona hemen yola gelir öğretmen öğrenci ilişkisi güzel olur ama
022 Yorumla
Soran+1 yılİgrenc misin ya
Cevap sahibi+1 yılYogg ingrec değilim ne bileyim o kadar öğretmen öğrenci ilskisi var ki okula mi gitsek dershaneye gitsek ayni ilşkiler öğrenciler seks peşinde öğretmen yapma peşinde nasip birşey anlamadim giti :))
Soran+1 yılSeks istemiyom aşk istiyom
Cevap sahibi+1 yılseks istemedğine göre erotizim ve romantizim istiyorsun yani anladık :))
Soran+1 yılYep
Cevap sahibi+1 yılyep ne yau :) evet mi :) yani :)
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılwallah işin zor :) erotizim romantizim çok emek istiyor :) erotik filim izle :) tüyo al ya da romantik filim izle tüyo al :) istersen gel öğreteyim snaa :))
Soran+1 yılBu is yas ya gjfdjfs
Cevap sahibi+1 yılwallah bazen erotizim filmi , izliyorum insan kendinden geciyor :) eğer aklnda geciyorsa bence izle :) valalh hertürlü sahneler var :) senlik sahnelerde var :)
Soran+1 yılYok almıyım shsjsjdj ya ben çekingen olmasam her sey olur da.. Yani olmasa bile bu kadar takmazdım kafaya
Cevap sahibi+1 yılvallah bende utangac biriyim yoksa öyle filim izlemezdim :)
Soran+1 yılOlmasam keske ya kötü bisey cidden aptal gibi oluyorum
Cevap sahibi+1 yılama en güzeli dert etme kendine kafanada takma bence herşeyin hayırlısı olsun
Soran+1 yılHaklısın ya takmamaya calisicam
Cevap sahibi+1 yıltakıntı haline getrmesen :) en güzeli getrsen bile düşün düşün nereye varsacaksan artık :)
Soran+1 yılVaramıycam :D
Cevap sahibi+1 yılWaracaksin işte o kadar :)
Soran+1 yılHayirlisi ya sinifta bir kız var zaten derste her seye atliyo hocanın gözüne girmeye calisiyo herhalde gerizekalı djdjdjfj asiri kiskancim ya
Cevap sahibi+1 yılOnu levaboya. Çek güzelce haşlA diyecem olmaz öyle sende parmagini kaledir herşeye ama bildiğin sorulara kldr boyle boş cevap verme agir ol zaten öğretmen. Seni fark eder canım hic merak etme kiskanc olduğuna sevindim kizida görmezden gel eğer koz hoca ya kuyruk salamasa bisey olmaz ama kizligini kullanırsa elde eder ama hakkında herşeyin hayirlisi olsun dert etme boşver sen onu :))))))
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam ama o kadar utangacım ki bildiğimi de söyleyemiyorum çok sinir bozucu bişey. neyse çok haklısın ama ^-^
Cevap sahibi+1 yılUtangaç olman en güzeli bir erkek akli basinda bir erkek utangaç bir kiza daha çok baglanir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık giyin öyle git etutlere ayrıca hep şımar ve nazlann
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık falan giyinmem ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoran puzzle li cevabi veren gizliyi bir cevabima cagirsana :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Bir Ergenmus Vakası Daha Versiyon 1.87 :)
11 Yorumla
Soran+1 yılZuhaha aynen kanks
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çüşşşş bırrjjj nut nut nut yavaş kızım yavaş. . s
04 Yorumla
Soran+1 yılNut bir ne la
Soran+1 yılHe anladim cık cık cık diyosun
Soran+1 yıl:pp
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçer yakında her ergenlikte olur böyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılPeeeki
+1 yılErgenlik vol 34464676 :)))
24 Yorumla- +1 yıl
Fakelik vol 32442552352245 :))))))
- +1 yıl
Ahahaga kıskan kıskan :) güzel kız görünce fake
- +1 yıl
Kıskanıyorlar seni ya :****<3 aldırma😊
- +1 yıl
Aldirmiyorum zaten canım :)
+1 yılboşveer öğretmene aşık olunur mu hııı ayıp ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu bile ayıp mayıp :>
;) yasin kac ama onu yaz bari
010 Yorumla
Soran+1 yılBen lise3
Soran+1 yıl24 falan ya
Soran+1 yılAnladigina emin misin ya anlamasini istemezdim çünkü
Soran+1 yılAynen öyle o zaman hiç bulaşmasaydım keşke birebir derse falan kendimi rezil ettim
Soran+1 yılYoksa da rezil ettim :D utanmalı mıyım sence bu durumdan? O da bacaklarini toplasaydi ya hayret bisey hsksjjhd
+1 yılKeske senin gibi ogrencim olsa mk :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen misin ki aq.
- +1 yıl
Yatakta evet ;(
Sürtünerek kivilcim cikartmayi dene :d
34 Yorumla- +1 yıl
d:SDADad
Soran+1 yılSus amk.
Soran+1 yılMal mısın * ahshshshgshhsh
Gömleğinin düğmelerini açıp önünde eğil
069 Yorumla
Soran+1 yılYa sacma sacma seyler söyleme abhsbshsnsbsb
Soran+1 yılCinsel degil be muhabbet etsek yeter
Soran+1 yılMatematik:)
Soran+1 yılPlan çöker çünkü dersimize girmiyo etütte tanıştık zaten, birebir ders alabilirim ya da arkadasimla lairim yine
Soran+1 yılAlirim*
Soran+1 yılAslında etütün amacı eksik kapatmak zaten cok basarili olsam niye ek ders aliyim ki :D yine de hazırlıklı gitmekte yarar var. Ama onun dışında sanki beni pek sevmedi gibi ya. Biraz hoslandigimi belli etmiş olabilirim ondan mı acaba uzak durmasi
Soran+1 yılGjlfdgkbdjndgnd bence sevgilisi var ya nasil öğrenebilirim ki var mı yok mu sormak disinda
Soran+1 yılSoyadını bilmiyorum desem...
Soran+1 yılAma öğrenirim ya
Soran+1 yılYani sevsin istiyorum takmıyor bile. Sosyal mecradan mı eklesem gkgdfmcvvs
Soran+1 yılO beni görüp de takmazken :D :D neyse tamam soyadını öğreniyim en kötü eklerim kabul etmex
Soran+1 yılYa bilmiyom 24 falan gibi
Soran+1 yılKüçük bir kız çocuğuyum ama :(
Soran+1 yılSöyleyemem su an atılmak istemiyom
Soran+1 yılAman neyse lise 3 :D
Soran+1 yılAhahahah baska hoca olsa umrumda bile olmaz onu kıskanıyorum gidip bütün etütlerini alicam baska kimse almasin diye ahahah
Soran+1 yılAbi dalga geçme ya sjsjssjsksh :( ğstteki arkadaş açıl diyor ahdhdhdj
Soran+1 yılBence de öyle ya. bir kere çok tatlı gülüyosunuz dedim zaten shbsbfbgsd
Soran+1 yılDemese miydim:( niye o yüzden takmasın ki
Soran+1 yılOlabilir evet haklısın. Ondan kendini geri çekmiş olabilir ama çok tatlı gülüyorsunuz yavsama degil bence djdjdjfj. Neyse o zaman nasıl düzeltebilirim durumu ya
Soran+1 yılAma ben cok utangacim ya derste bisey oldu kizardim falan:( hoslandigimi anlamış mıdır sence ondan mı geri çekildi dersin
Soran+1 yılHayir ya anlatmiyim de utandim iste. Sadece merak ettiğim hoslandigimi anladigi icin mi selam bile vermiyor? Bastan batirdim o zaman 😄
Soran+1 yılLanet olsun :(( belki fark etmemiştir diycem de kesin etmiş o zaman ya. Beni üzdün şu anda
Soran+1 yılHic belli etmeye calismamistim oysaki.. Diger hocalarin yaninda acayip rahatım ya elim ayagim tutuluyo resmen lanet olsun:((
Soran+1 yılİfşa edemem de, bana nolur anlamamıştır de ya :D
Soran+1 yılSeni döverim ama :( kesin diyor bir de. Yanımda arkadasim da vardi etütte, belli etsem o da anlardı ya. Keske hoslanmasaymisim daha rahat konusabilirmisim gerci o zaman da özel biri olmazdı
Soran+1 yılYa haklisin. Aslinda biliyor musun su an tek istediğim onu diğer hocalar gibi görmek ve yanında rahat olmak. Bunun olması için de şu hoşlantı durumunun geçmesi gerekli
Soran+1 yılYaa of dersi de bayagi iyi anlatiyor ben nasıl bir daha etüt alıcam :D boyle her şeyi elime yüzüme bulaştırıyorum ya uyuz oluyorum kendime :D
Soran+1 yılOhhh iyice çarp yüzüme yüzüme gercekleri :D:D iste ben de diyorum ki keske hoslanmasaymisim geri çekilince daha kötü hissettim. Ay neyse gece gece ya bosver ^-^
Soran+1 yılSon bisey sorucam bu arada. Mesaj atarım da bu cok onemli. Arkadasim hoslandigimi hissettirdigimi düşünmüyor yine de kızarmam (fark ettiyse), az konuşmam, bacağımın titremesi (e Oha:Dd) bunlardan anlamis midir,? bir de böyle kafamı kaldirmis ona bakarken göz göze geldik ama cok mal bir andı... Yani hic bakmamam gereken bir andı diyeyim
Soran+1 yılYa cok yakindik dizim titriyodu biraz, bir de biraz kizarmis olabilirim. Yüzüne de bakmadım pek shsjgshshs az konuştum bir de. Arkadasim da sürekli bana bakiyodu ama kizardin falan demedi belki bana oyle gelmiştir de her bir boka kizariyorum sinirlenince falan bile.
Soran+1 yılNormal olan tek şey ses tonumdu o gün:) kas yaparken göz cikardim gerci o da ayri mesele, keske hic bulasmasaydim:/
Soran+1 yılPeki haklısın. Nasıl değiştirebilirim tavırlarımı? Soğuk mu olayım napayım? Ama o bacak titremesi vs. olaylara müdahale edemiyorum...
Soran+1 yılPeki :) etüt almalı mıyım bir daha? Rahat olabilsem her sey hallolacak da ah su hormonlar 😒
Soran+1 yılIste kontrol edemiyorum ya lanet olsun shsjgshshs of iğrenç bisey bence belki ilk karsilasmamizda sakin davranabilseydim boyle olmayacakti
Soran+1 yıl:(( hof bosver ya mutsuzum ben yatıyorum
Scanning Ergen... LOADING... LOADING... Completed
00 Yorumla
+1 yılne salak bebeler var ya gerizekalı beygir hatce
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bir git s*
Soran+1 yılSİKİKK
- +1 yıl
:D:D:D:D beygir hatçeeee
Kızım 16 yaşında uğraşıcak başka işin yok mu amk.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka valla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAh siz gençler alemsiniz :)
012 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
Sen ne yaparsan yap onların gözünde sadece öğrencisin
Soran+1 yılÖğretmenler gününde çiçek alsam gjddgfsdjssd
- +1 yıl
Fena fikir değil bende 15 yıl önceki ilkokul hocamdan hoşlanıyordum hala da hoşlanıyorum :)
Soran+1 yılVay anasını shsjsjdj yalnız hocayla hic muhabbetimiz yok bu öğretmenler gunünde almam absürt olur bir dahakine inş.
- +1 yıl
Al ya sevinir adam insanın küçük çocuklardan hediye alması kadar güzel birşey yoktur :)
Soran+1 yılO kadar da küçük değilim be:(
- +1 yıl
Bana 17 sınde bır lıselı gıbı geldın :)
Soran+1 yılOyle zaten :D
- +1 yıl
admin seni göreve çağırıyorum uğraştırmayın bizi bu bebelerle atın bunu siteden kabul etti 18 altı olduğunu he birde şimdi bu ergen der yok 5 gün sonra yok 10 gün sonra 18 olcam :))
Soran+1 yılYa bir git allasen dhdjhsdh
- +1 yıl
ahaha 17 mi sizi koruma altına almalı sütünüzü falan içmemezlik yapmayın :)
https://www.youtube.com/watch?v=JTykGtrspwU
+1 yılFaceden ekle her gün yaz o anlar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladi zaten bence kendini geri çekiyor
- +1 yıl
Hmmm o zaman boş ver elde etsende sevmeyecektir en fazla vakit geçirir
Soran+1 yılDiyosun:/
- +1 yıl
Evet maalesef
+1 yılsen onu beğeniyormusun arzuluyormusun
03 Yorumla
Soran+1 yılBegeniyorum
- +1 yıl
o zaman daha bakımlı ol. sana bakmasını sağla. olgun konuş ve diğer arkadaşından farklı yanlarını göster ona ve birazda çekici ol
Soran+1 yılİste olgun olmak zor bir de cok cekingenim
Hoca ogrenci iliskilerinde hic istenmeyen seyler ogencin senden hoslansa hosuna gider mi dusun evlat
05 Yorumla
Soran+1 yılBari öğrenci olarak sevseydi Allah kahretmesin ya shbshshshsh etüt aldığım güne lanet olsub
Soran+1 yılYok o sevsin shsjhshshd
Soran+1 yılÜzdün kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu liselileri almayın diyoruz kaç kere bu siteye
03 Yorumla
Soran+1 yılSana ne la sanki her soru cok mantikli
Cevap sahibi+1 yılUlan derse odaklanın ne fantezisi ya..
Soran+1 yılYa ben odaklandim zaten sen keske soruma cevap verseydin
+1 yılyaş kaç? hocayla aranda kaç yaş var?
05 Yorumla
Soran+1 yılSanirim 8 civari
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın? nerdeki hocanız bu?
Soran+1 yılDershane
- +1 yıl
hocandan hoşlanman daha çok tutku ve cinsel yönden mi?
Soran+1 yılHayır
+1 yılMy first hot teacher ✌️
02 Yorumla
Soran+1 yılResmen askim ya
- +1 yıl
Hahah✌️😉
Hocaya doğru koku sal (işaret gönder :D)
00 Yorumla
+1 yılSaçını Çek.
11 Yorumla
Soran+1 yılHskdjdhjdhdbd
Beynin var mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka amk.
Soran+1 yılSenin yokhsgdf
+1 yılSacma canim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılYapma canım
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yapmiyim
- +1 yıl
Hocana aşık olma
Soran+1 yılOldu bile ya
bosver gıtsın ya
09 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo canisi
Soran+1 yılÖğretmenler gununde çiçek ya da hediye alsam?
Soran+1 yılYalnız soyle bir sey var dersine girmiyo sadece 2 ders etüt aldım cok tanismiyoruz oyle, hediye sacma mı olur
Soran+1 yılYeni tanistik... Peki almıyım
Soran+1 yılHaklısın
+1 yıltövbe
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye kız
- +1 yıl
hoca ögrenci derste hahahha. d
Soran+1 yılOyle degil heralde ahsjdjhs
+1 yılFrikik nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılNöö
+1 yılergen detected
611 Yorumla
Soran+1 yılHic mi ergen olmadin
- +1 yıl
Oldum ama hocama asik olup ona asilcak kur yapcak kadar degil 14 sene once boyle degildik yeni nesil abartti bu olayi
Soran+1 yılKur falan yapmadim asilmadim da utaniyorum zaten
- +1 yıl
Yaslariniz kac ve okuldaki ogretmense adamin basini belaya sokarsin
Soran+1 yılBen lise3, onu bilmiyorum 24 falan gibi ve dershane hocası
- +1 yıl
Unut sen onu isin olmaz adam evlenme yasina gelmis sanami baksin
Soran+1 yılÖğretmenler gününde hediye veya çiçek almak nası fikir
- +1 yıl
Normal anlar yinede sqnsin az bakmaz sana
Soran+1 yılSqnsin ne anlamadım
- +1 yıl
şansın az
Soran+1 yılHa anladım
+1 yılergen style :))
17 Yorumla
Soran+1 yılSenden daha az ergenim
- +1 yıl
yaw he he benden daha az ergenmiş ben o ergenlikten çıkalı yıllar olmuş üstüne milli formayıda giydim bir kere canım :)) ayrıca sadece ben değil yorumlara bakacak olursak herkes sana aynını demiiş yalnız deyim :))
Soran+1 yıl- verdim puhahahah
- +1 yıl
demek verdin hımmm :)) sen versende ben almam :)) -
Soran+1 yılkomik degilsin sfndds
Soran+1 yılsoruyla bagimi kopariyorum sdfjdhgj grsrz
- +1 yıl
doğru söylüyorsun canım "assfgjhgklsgasc fac" yazınca daha komik oluyor ergen style :))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar