Erkekler daha fazla aldatsa da aradaki fark kapanıyor 1970'den bu yana partnerini aldatan kadınların sayısındaki artış erkeklere göre 4 kat daha fazla gerçekleşti. Buna rağmen 2019'da erkeklerin yüzde 49'u eşini en az bir kez aldatırken, en az bir kez aldatan kadın oranı yüzde 37.1
Çünkü artık insanların değerleri kayboldu.. Kimse ahlaki ve etik açıdan bakmıyor.. Kendisine ve karşısında ki insana saygısı olan bir insan zaten aldatmak yerine ayrılmayı tercih eder.. Lakin günümüzde insanlarda bu tarz özellikler yavaş yavaş köreliyor..
Yalanı seven bir millet olduktan sonra başka bir neden aramamız biraz saçma olmaz mı? Herkes duymak istediklerini işitmeyi seçince neyin doğru neyin sahte olduğuna bakmadan işte aradığım kişi demekle yetiniyor. Eş seçiminde boyu 1.80 üzerindeyse olur abi diyebildikten sonra daha fazla lafı uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu sitede bile sorulan sorunun güncellemesine " ben yalan seviyorum" diye yazilabiliyorsa ( bir kişi bile olsa) yetmez mi? Hal böyle olunca da bazı gerçekler kaçınılmaz oluyor.
Yemeğe gittiğimiz zaman önümüze bir menü kataloğu getiriliyor ya , o menüyü şimdiki çağda insan menüsü olarak sanalda sunuyorlar! Seç beğen al istediğin kadar çeşit var sağa kaydır kaydır seç ohh 😂 artık ilişkiler böyle oldu işte, karnı doyan kalkıyor sofradan ve diğer sofraya oturuyor... afiyet şeker zıkkım olsun
yüksek teknoloji ve iletişim rahatlığı her şeyimizi gözler önüne seriyor, herkes herkesin içine girmiş durumda. Ayrıl da bana gel diyen hıyarlar çoğaldı. Yani neler neler kocacsını beğenmemeler karısını beğenmemeler. öteki diyo onu bırak bana gel beriki diyo o bilmez kıymetini gel bende neler var.
Bunun öğrenmek için biraz Esra Erol tarzı yapımları izlemek gerekli. Aldatmalarda kadınlar atak yaptı. Bunun en büyük nedeni ise maalesef sosyal medya..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim anlamadigim her turlu ahlaksizliga "benim kararim kimseyi ilgilendirmez" diyenler neden is aldatmaya gelince ahlak abidesi kesilip yargi dagitiyor? Yani bu aldatmanin diger ahlaksizlik ya da gunahlardan farki nedir? Mesela aldatmanin neden yanlis bisey oldugunu dusunuyoruz nerden cikti hic dusunmuyor musunuz? Bunun temeli de tum diger ahlak kriterleri gibi din kaynaklidir. Ama din kaynalki tum ahlak degerlerini tamamen umursamayan insanlarin. sevgileri baskasiyla iliski yasayinca karaktersiz ahlak yoksuznu vs diyor. zaten evlenmeden sevgili olmak basli basina ahlaksizlik. Sevgiliniz ha sizle olmis ha ayni anda 5 kisiyle ikisi de benzer ahlaksizliklar.
Sosyal medyada dolaşanlar insanlar yüzünden diye düşünüyorum. Bakıyor seçenek bol evdeki bakımsız veya ev işlerine çalıştığı işe kendini vermiş onunla ilgilenmiyor. Hemen kendisiyle ilgilenecek birini arıyor. Eşiyle konuşsa çözülecek her şey aslında o karakter yoksunlarının. Ne zaman sosyal medya vb şeyler hayatımızdan kalkar imana sarılırız o zaman ne aldatma kalır ne de başka kötü şeyler.
Çünkü iki insanın 30 sene 30 sene aynı eşle yaşaması doğasına aykırı, erkekler daha cesaretli çünkü yakalanmalarda affedilme ihtimali yüksek ama kadınlarınkinde damga var affedilme yok. Birde herkesin ekonomik özgürlüğü var kadınlarda çalışıyor. Umurlarında değil. Kimin eli kimin cebinde belli değil anlayacağın
Aldatmanın nedeni, gerekçesi olmaz. Aldatmak yerine ayrılmayı tercih etmeyen kişi net olarak karaktersizdir. Evlilik denilen şey aslında bir sözleşme, karşılıklı bir taahhütnamedir ve taraflara sadakat yükümlülüğü getirir. Sadakat yükümlülüğüne uyulmamasını haklı çıkarabilecek gerekçeler yoktur, bu nedenle de aldatma nedeniyle görülen boşanma davalarında aldatılan eşin aldatmaya neden olmuş olabilecek kusurları inceleme konusu yapılmaz.
Kadın ilgisiz kaldığında ve gerçekten aşık olduğunda çoğunlukla aldatıyor. Erkek eşini sevsede macera istediği için coğunlukla yapıyor. Neticede tek eşlilik teoride cazip gelsede uygulamada geçerliliğini yitiriyor çoğu ilişkide.
Bir meyve ağacını düşün tek bir meyve ile yetinir misin? Kadını erkeği yok artık bu işin karşında iki kelam edemeyecek insanlar internette wow modunda :D
Erkekler daha cok aldatmiyor. Kadinlar erkekler kadar 4pt4l degil iyi saklıyorlar. Kadın erkek esit sayıda var. Erkeklerin fazla aldatmasi için erkeklerle aldatmasi gerekiyor.
Teknolojinin gelişmesiyle hayatların hayallerin değişikliği cinsel çekimlerin artması kolay ulaşabilirlik heyecan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İlgisizlik nedeniyle aldatılıyor genel olarak. Ancak Sadece Erkekler aldatmıyor. Aldatan erkekte bir başka kadın ile oluyor ve o zamanda o kadında aldatmış oluyor. Evli kişiler ile olan aldatmalar karşılıklı oluyor.
Karşı cinsten istediği ilgiyi görmemesi ve artık herşeyin rutin olarak yapmalarından dolayı. Gelişme olmayan olduğu yerde seken ilişkide bu tür durumlar yaşanıyor.