Bir aydır konuştuğum biri var. Tanışalı birkaç gün olmuşken bana sohbet arasında öpücük emojisi attığı için kıyameti koparmıştım. Aramızda saygı ve mesafe olsun demiştim, defalarca kez özür diledi ve asla tekrarlamadı. İkili sohbetlere pek alışkın değilim o yüzden patavatsız davranmış olabilirim diyerek özür diledi. Ona güzel şeyler söylediğimde de "beni şımartma hiç alışkın değilim" diyerek güldü. Ona çok yakışıklı olduğunu, dikkat çektiğini ve buna rağmen nasıl yalnız olduğunu sorduğumda da "belki senin gözünden öyle görünüyorumdur ama hiç başıma gelmedi" vs dedi. Sanırım cidden tecrübesiz çünkü bir aydır hâlâ numaramı istemedi. Napmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cocugu ilk haşlamışsın normal değil mi şu an temkinli gidiyor seni kaybetmemek için
Evet ama öpücük attığında normal bir şey gibi tepki verseydim devamını getirecek belki de farklı düşünecekti. Tepkimi koymam gerekiyordu. İyi ki de koymuşum, özür diledi tekrarlamadı aferin ona. Buluşma konusunda da birkaç kez işim var diyerek erteledim. Instagram istediğinde de henüz erken diyerek bir gün bekledim 😄 Niye naz yapıp beni süründürüyosun demişti. O yüzden mi diyorsun, hiç bu açıdan düşünmedim.
Yanı bence bundan dolayı sen biraz daha toleranslı ol
Yo artık kaçmıyorum zaten. Görüşmek istediğinde hemen tamam diyorum veya kendim bir keresinde istedim. Ev yemeği yapıp götürdüm ona, sevdiği abur cuburlardan falan aldım mutlu oldu. Bir şeyleri belli etmeye çalışıyorum ama anlamıyor mu yoksa anlamazlığa mı vuruyor bilmiyorum
Devam et konuşmaya numara istese verecek gibisin
E tabi 1 ay oldu artık isterse veririm çünkü iletişim kolaylığı açısından araşmak daha iyi. Öbür türlü sürekli yazışmak artık farklı düşüncelere sevk ediyor beni.
Burdan mi konuşuyordun
Hayır Instagram'dan
Anladım olur ya biraz daha zaman ver ister elbet. Opucuge o tepkiyi veren numaraya ne der diyordur😂
Yaa ben de çocuğun beni beğenmediğini bile düşünüp kafayı yiyorum günlerdir 😄 belki de dediğiniz gibi ilk başta ters gittim diye çekiniyordur
Ee heralde yani bi emojiye o tepkiyi veren numara daha özel kim bilir ne yapar diye düşünür
Bu düşüncesinden dolayı mı geri adım atıp çekinmiştir diyorsun, ama zamanı geldi artık istese tamam diyeceğim. İstediğimi nasıl belli edeyim
Sen. söyle direkt ne kaybedersin ki whatsaaptan konuşalım mı oradan konuşmayi daha çok seviyorum de
Ya hayır işte bunu diyemem demek istemiyorum ağırlığımı yitiririm Allah aşkına onun demesi için napabilirim
Onu bilmiyorum ki biraz daha zaman ver belki de instagram da konuşmayı yeterli görüyordur
Bunu yeterli görmesi sorun zaten. İnsan hep mi yazışarak konuşur, hiç mi sesini duymak istemez anlamıyorum ki
Bende tam tersiyim 😂😂
Nasıl yani 😄
Sesli konuşmayı seviyorum 😂
Olması gereken bence de bu, daha sağlıklı olan. Ama nedense o bunu istemiyor yani numara konusu açılmadı hiç
Saçmaymis ben isterdim şahsen sesli varken mesaj ne
Of of ben artık ne anlamalıyım ne düşünmeliyim bu olanlara karşı bilemiyorum. Napacağımı da bilmiyorum. Üstelik bu adam haftaya şehir dışına göreve gidecek bir aylığına. Gitmeden istedi istedi yoksa çıkarırım hayatımdan.
Özelde konuşmak ister misin?
Isticek gibi durmuyor bence
Nerden anladın peki
Bilmem oyle geldi ya çekiniyor ya istemiyor
Çekindiğini düşünmek istiyorum. Bu çekingenliğine nasıl son veririm veya ne zaman sonlanır fikrin var mı
Seninle konuşma tarzı nasıl mesafeli mi
Yani normal havadan sudan işten güçten konuşuyoruz aslında hep. İlk zamanlarda yani beni görmeden önce sanki daha samimi daha yakındı. Canım derdi, kalp falan atardı. Görüşmeden sonra azalttı hatta hiç demiyor diyebilirim. Sanırım beğenmedi beni. Ayıp olmasın diye devam ediyor gibi geliyor. Yazma sıklığı da azaldı ama yoğunluktan dolayı olduğunu söylüyor. Bir sonraki buluşma için plan da yapmadı, konusunu da açmadı. Bunlar bana kendimi değersiz hissettiriyor. Onunla açıkça konuşmak istiyorum ama bu sefer de çok üstüne düşüyormuş gibi görünmek istemiyorum. Napayım sence
Bence boş ver gitsin çok üstüne düşme bencede dediğin gibi seni beğense çoktan numarani isterdi zorla devam ediyor gibi bence sen yoluna bak bunun cekinmekle alakası yok. Bu öpücük olayı seni görmeden olmuş sanırım seni gördükten sonra olsaydı okadar Özür dilemezdi bence kendini değersiz hissetme senlik bi durum yok. DediğiM konuşmak istersen konuşalım yorumda olmuyor
Evet öpücük emojisini beni görmeden önce attı. Ama bilmiyorum sebebini sorayım mı konusunu açayım mı napayım? Özelden konuşmasak iyi olur
Bence gerek yok sende umursama onu niye bu taraflarını kaldıracaksin. Neden daha iyi olur
Haklısın
Seni görmeden önce zaten sıcak davranmış Şu an soğuk davranıyor sen söylesen bile pek umursamaz ancak egosu tatmin olur gerek yok. Umursama
Neden daha iyi olur dedin d
Ama ben fotoğraflarda göründüğüm gibiyim. Shop yapmam, makyaj yapmam. Beni gördü, beğendi ve görüşmek istedi diye düşündüm. Farklı bir şey görmedi ki bende. Beğenmemesi saçma. Soğuk davranmasını gerektiren bir şey de yaşamadık ne kavga ettik ne tartıştık. Ne bileyim ya her şey burnumuzdan geliyor işte
Vardır Bunda da bir hayr ya bu kadar düşünmek yerine bence yolları ayır belki daha iyi insanlar çıkar karşına boş ver hayat bu kadar uzun değil düşünme.
Ama onunla konuşmadan ona sormadan pat diye bitirip sonrasında pişman olmaktan korkuyorum. Belki kendince geçerli bir sebebi vardır. Belki çok çekingen belki de cidden ikili ilişkilerde tecrübesizdir. Bilemiyorum ki. Günahını almak istemiyorum kimsenin. Ortak arkadaşımız falan da yok. Mecbur kendim soracağım. Yoksa içim rahat etmez
Sor bakalım o zaman guzelce bitirirsin olmazsa
Öyle yapacağım artık
Neden özelden konuşmasak daha iyi dedin söyler misin? Bu arada bekliyorum sonucu konuş bakalım
Tanımıyoruz birbirimizi sonuçta o yüzden istemedim
Tanışmak icin konuşmak gerekmez mi. Bu dediğin insanı doğuştan mi taniyordun😊😊😊
Hayır ama onunla tanışmayı bizzat kendim de istedim 😊
Anladım hakkında hayırlısı olsun 😊 rızasız olmaz zaten
Sen iste numarasını
Hayır ben istemek istemiyorum
Belkide istemeyecektir
Niye istemez peki erkekler
Evlidir belki
Değil