Aşk İlişkileri Esmer, uzun boylu ve gurbetçi bir eş adayını nereden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kriterlerim sadece bunlar, yaş aralığım dahi yok🤩🤩 Güncellemeler+1 yıl Soru trolldü, yine de ilgi duyan, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim😍😍 ben bu siteden kimseye güvenip de evlenemem🥲 Esmer, uzun boylu ve gurbetçi bir eş adayını nereden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aşkıınolayım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Facede izdivaç grupları var avrupaya göç diye bir sürü bekar erkek var. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay müthiş Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Salim gibi yani https://www.youtube.com/watch?v=kP0twGQwBQQ 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ABD olur mu?Olursa yaz sana numara vereyim WhatsApp tan yaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abd değil de AB düşünüyorum, thanks anyway 😀 Yorumla Master81 +1 yıl More than welcome Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sarışın uzun boylu ela gözlü kıvırcık saçlı olmazmı!!! 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yorumları görünce kadınlara hak vermemek elde değil, bu kadar düşmeyin 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yurtdışına gitmek icin gzl secenekler 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Yurtdışında Türklerin takıldığı mahalleler var 1 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Suri de olur mu gurbetçi olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yuh bunlar kriter degil mi la jxjhd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gurbetçi olsun da gerisi fasa fiso, boş ver djdkdkdkmd Cevap sahibi +1 yıl Gurbetcilikten elendik oysa 190 esmerdim djfjjf
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kağıt üzerinde mi evlilik olacak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Fark etmez, gurbetçi koca olsun yeter😍😍 Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl birisin benim için bu önemli Soran +1 yıl Ben tipsizin önde gideniyim, tipe takılıyorsan kağıt üzerinde evlilik yaparız o da olur :d Cevap sahibi +1 yıl Fizik güzellik vs yoksa olmaz şansına küs Cevap sahibi +1 yıl Ben de trolldüm ama 😏 Soran +1 yıl Troll de olsa ufak çaplı bir heyecan yaşamak güzeldi 🥲🥲🥲 Cevap sahibi +1 yıl Ama yurtdışına gitmeyi düşünüyorum bekle beni Paris 😅
pesimistkiz3 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Varsa bize de lazım 1 1 Yorumla RobinHood7 +1 yıl Demin cocuğa ya vşa k diyorsun şimdi sen mi p. e. z. e. v. n. k mi oldun? Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın onu söyleseydin bari 😅😂 0 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maaşım Euro ile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok, para umurumda değil maalesef, istersen İsviçre frangı ile maaş al Yorumla zzzhan +1 yıl 10 binden vazgeçtin yani okey gold digger değilsin tamam ondan gurbetçi zaten Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Emirdağ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 183 uzun mu? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ooooo çok iyi😍😍😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam ben fen lisesindeyim kesin iyi bir üniversite kazanırım seninle yurt dışına gideriz ilerde Yorumla Soran +1 yıl Abi ben direkt yurt dışında yaşayan arıyorum ya🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşım 18 ne abisi jkvsvkıjsvkslvnsvsnkvsmn Yorumla Soran +1 yıl Lafın gelişi:d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel misin Yorumla
Gerçek_Terapist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl bulayım sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, ben başka dolandırıcılara bakıp çıkayım 😂😂 Yorumla
RobinHood7 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Neden gürbetçi? 0 2 Yorumla RobinHood7 +1 yıl kardeşim karı Yorumla RobinHood7 +1 yıl Yav şak yazacaktım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 172 olur mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstersen 1.60 ol hiç fark etmez, gurbetçiysen her şeye okayim ben :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Facede izdivaç grupları var avrupaya göç diye bir sürü bekar erkek var.
Ay müthiş
Salim gibi yani
https://www.youtube.com/watch?v=kP0twGQwBQQABD olur mu?
Olursa yaz sana numara vereyim WhatsApp tan yaz
Abd değil de AB düşünüyorum, thanks anyway 😀
More than welcome
Sarışın uzun boylu ela gözlü kıvırcık saçlı olmazmı!!!
Yorumları görünce kadınlara hak vermemek elde değil, bu kadar düşmeyin
Eş adayı loading
Yurtdışına gitmek icin gzl secenekler
Yurtdışında Türklerin takıldığı mahalleler var
Suri de olur mu gurbetçi olarak
Yuh bunlar kriter degil mi la jxjhd
Gurbetçi olsun da gerisi fasa fiso, boş ver djdkdkdkmd
Gurbetcilikten elendik oysa 190 esmerdim djfjjf
Kağıt üzerinde mi evlilik olacak
Fark etmez, gurbetçi koca olsun yeter😍😍
Sen nasıl birisin benim için bu önemli
Ben tipsizin önde gideniyim, tipe takılıyorsan kağıt üzerinde evlilik yaparız o da olur :d
Fizik güzellik vs yoksa olmaz şansına küs
Ben de trolldüm ama 😏
Troll de olsa ufak çaplı bir heyecan yaşamak güzeldi 🥲🥲🥲
Ama yurtdışına gitmeyi düşünüyorum bekle beni Paris 😅
Varsa bize de lazım
Demin cocuğa ya vşa k diyorsun şimdi sen mi p. e. z. e. v. n. k mi oldun?
cok kriterin yokmus
Kaç yaşındasın onu söyleseydin bari 😅😂
Maaşım Euro ile
Yok, para umurumda değil maalesef, istersen İsviçre frangı ile maaş al
10 binden vazgeçtin yani okey gold digger değilsin tamam ondan gurbetçi zaten
Sen nasıl birisin?
suriyeden
Emirdağ
183 uzun mu?
Ooooo çok iyi😍😍😍
tamam ben fen lisesindeyim kesin iyi bir üniversite kazanırım seninle yurt dışına gideriz ilerde
Abi ben direkt yurt dışında yaşayan arıyorum ya🥲
yaşım 18 ne abisi jkvsvkıjsvkslvnsvsnkvsmn
Lafın gelişi:d
güzel misin
Internetten
Gurbetçi derken
bulayım sana
Teşekkür ederim, ben başka dolandırıcılara bakıp çıkayım 😂😂
yaşın kaç
20
Gurbetçi o niye 🤣
Fransa istermisin