Sevgilim bana asla ilgi göstermiyor, sevdiğini söylemiyor. Benim için zaman bile ayırmıyor, ne yapmalıyım?

Ben onun için her türlü fedakarlığı yapıyorum, zamanımı ayırıyorum, mümkün olduğunca kararlarına saygı da duyuyorum. Kendisi ilişkiye başlarken çok fazla ilgiye gelemediğini söylemişti ve buna saygı duydum. Ama kendisi hiç bir şekilde bana değer verdiğini göstermiyor ve özel hissettirmiyor. Grup olarak bi yere gittiğimizde birden garip davranmaya başlıyor ve benle iletişimi kesiyor ama diğer insanlara normal davranıyor. Sorduğumda ise üniversite sınavı stresini bahane ediyor. Bana doğru düzgün zaman ayırmazken sürekli dışarıda başka arkadaşlarıyla takılıyor, mesajlarıma geç cevap veriyor, sevgi söylemlerinde bulunmuyor ve her türlü romantiklikten kaçınıyor. Asla ne hissetiğimi umursamıyor ve sadece kendinden bahsediyor, benim hayatımda olan hiçbir şeyi bilmiyor bile çünkü merak etmiyor. Bir problem olduğunda suçlu hissetmeme sebep olcak bahaneler kuruyor. Sanırım ayrılmam gerek.

Güncellemeler
+1 yıl
-Ayrıldım
Sevgilim bana asla ilgi göstermiyor, sevdiğini söylemiyor. Benim için zaman bile ayırmıyor, ne yapmalıyım?