Aşk İlişkileri Kadınların ilk adımı atmama sebebi egoları mıdır? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Başka mantıklı sebepler varsa yazın 😀 Güncellemeler+1 yıl Adam akıllı biri cevap versin merak ediyorum bunu Kadınların ilk adımı atmama sebebi egoları mıdır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır erkekler ego yapıyor bu sefer bu kadın beni zaten seviyor işte hep elimin altında ben bunu istediğim muameleyi uygularım diyerekten. 0 3 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Sizde ego 0 yani reda 😆 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet hiç bir kız gerçekten istediği bir erkeğe karşı ego ya da gurur yapmaz. Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Türkiyede hiç ilk adımı atan kız görmedim :D Yorumla
Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg Takip Et Xper 6 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Chad bulamadiklari icin atmazlar chad bulsalar altlarina atlarlar 0 0 Yorumla
Kimseee2873 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Ben attım ama boş kaldı 0 0 Yorumla
DigitalDanısman Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Toplumun yanlış algıları da büyük bir etken 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır erkekler ego yapıyor bu sefer bu kadın beni zaten seviyor işte hep elimin altında ben bunu istediğim muameleyi uygularım diyerekten.
Sizde ego 0 yani reda 😆
Evet hiç bir kız gerçekten istediği bir erkeğe karşı ego ya da gurur yapmaz.
Türkiyede hiç ilk adımı atan kız görmedim :D
Chad bulamadiklari icin atmazlar chad bulsalar altlarina atlarlar
Ben attım ama boş kaldı
Toplumun yanlış algıları da büyük bir etken
Kezban oldukları için