🍎 #Aşk#İlişkileri İlham vermek gerekirse, kimisi masada birbirine bakıp birşeyler içerken, kimisi sahili seyrederken ve çok daha fazlası... Muhabbet tarzınız çok önemlidir!🍎
Merhaba 🧡. Her konuda her şekilde konuşuyoruz. Bazen saçmalıyoruz birlikte ve gülme krizlerine giriyoruz. Ciddi konularda da net bir tavırla birbirimizi anlamaya çalışarak bir sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Tek şekilde iletişim pek de mümkün değil çünkü. İnsanın ruh hali değişken olduğu için iletişim de otomatik olarak çeşitlilik kazanıyor.
Eski sevgilimle dedikodu yapardık, gelecek hayalleri kurardık, ailelerimizden ve işle ilgili konusurduk, sorunlarımıza çözüm bulur dertleşirdik, eğlenir gezerdik, yer içer film izlerdik, müzik dinlerdik, plan yapardık, bazen boş boş el ele tutuşup bakardık birbirimize, saçma sapan reels videoları atardık, wp grubumuz vardı iki kişilik oraya çocuğumuz için güzel bulduğumuz isimleri atardık, komik efectler atardık, wp tan tartışırken instsgramdan eğlenceli şeyler konusurduk, konu aramazdık. 7/24 Beraberdik ama sıkılmazdık. Beraber susmak bile keyifli, duygu doluydu. Komik videolar çekerdik anı olurdu sonra onları izlerdik. Bazen babamla konuşur gibi, bazen annemle konuşur gibi, bazen ablamla konuşur gibi, hiç olmayan abimle konuşur gibi, dostumla konuşur gibi, bazen de sevgilimle eşim gibi konuşurduk. Tabi bunlar yetmiyormuş. Herşeyim şimdi hiçbir şeyim oldu.
Muhabbet çok hoş anı anı na kadar anlatmakta bir hayli sıkıcı tabiki bu söylediğim uzun ilişki si olanlar için adam 10 yılını vermiş kariya akşam gelince ne anlatsın hadi sen anlat bakalım ama yeniyken öylemi offff altından gir üstün den çık muhabbetin
Bunlar hikaye… mutlu olup güzel bi ilişki yaşamak için bunları düşünmene gerek yok Mardinli bi enerji çalışması yapan kadın vardı sıkıntılı durumlardan beni kurtardı ve ilişkim şu an mükemmel aynı kişiyle hemde idüşünebiliyırmısunuz sanki sihirli bir değmek değmiş gibi
Ben sevgilimle geleceğimiz hakkında konuşmayı çok seviyorum işte böyle yaparız böyle olur ailesi hakkında konuşmayı çok seviyorum beni ne kadar çok sevdiğini konuşunca da çok hoşuma gidiyor iyi olsun o da yetiyor kendisini çok seviyorumm
Sevgilim şu an yok. Olduğunu varsayalım çok güzel sohbet ederim yalnız oda sohbet sevmeli. Yoksa iletişim kurmayız gülüp eğlenip başka konulardan da konuşamayız..
Merhaba 🧡. Her konuda her şekilde konuşuyoruz. Bazen saçmalıyoruz birlikte ve gülme krizlerine giriyoruz. Ciddi konularda da net bir tavırla birbirimizi anlamaya çalışarak bir sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Tek şekilde iletişim pek de mümkün değil çünkü. İnsanın ruh hali değişken olduğu için iletişim de otomatik olarak çeşitlilik kazanıyor.