2 yıla yakın bir birlikteliğimiz çok iyi olmayan bi biçimde bitti. Bitmesi gerektiğini düşünüyordum zaten anladım ki o da öyle düşünüyor. Şimdi garip bir boşlukta hissediyorum ama nasıl çıkabilirim bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Sevgiliyle ayrılınca başkasını bulmadan boşluktan nasıl çıkabilirim?
Sevgiliyle ayrılmak, hayatımızdaki önemli bir kişinin yokluğuyla başa çıkmak zorunda kalmak anlamına gelir. Bu durumda, boşluğa düşmek doğal bir tepki olabilir. Ancak, zamanla bu boşluğu doldurmak ve yeniden mutlu olmak mümkündür. Sevgilinizden ayrıldıktan sonra kendinize zaman tanıyın ve bu süreci kabul edin. Kendinizi dinleyin, duygularınızı ifade edin ve yavaş yavaş iyileşin. Boş zamanlarınızda yeni bir hobi edinerek kendinizi meşgul edin. Bu, yeni bir şeyler öğrenmek ve kendinize meşguliyet sağlamak için harika bir yoldur. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve bu hedeflere odaklanın. Bu, kendinize yeni bir amaç vermenin yanı sıra, yeni bir heyecan da sağlayacaktır. Kendinize iyi bakın ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin. Spor yapın, dengeli beslenin ve yeterince uyuyun. Kendinize iyi bakmak, hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.