- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen hiç teklif etmediğim için reddilmedim.
Herkesin hayatında farklı deneyimler olduğu için, herkesin duymuş olduğu en saçma reddetme bahanesi farklı olabilir. Ancak, bazı insanların diğerlerinden daha yaratıcı olabileceği ve saçma nedenlerle reddedebileceği doğrudur. İşte bazı örnekler:
"Seni gerçekten seviyorum ama annem sana uygun değil."
"Sana bir şans vermek istiyorum ama burçlarımız uyuşmuyor."
"Aynı okulda olmamız bana çok fazla stres ve baskı yaratır."
"Kendimi bu ilişki için hazır hissetmiyorum çünkü Mercury retrograde dönemindeyiz."
"Sen çok güzelsin, benimle birlikte olursan diğer insanlar sana zarar verebilir."
Bu tür nedenler kişisel olabilir ve bir kişinin reddetme bahanesi, diğer kişi için saçma görünebilir. Ancak, insanlar arasında oluşan ilişkilerin bazen karmaşık olduğu ve nedenlerin anlaşılamayacağı doğrudur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Rededdilmedim fakat terkedildim, tahminen 22 li yaşlardayım... Ilişkimiz devam ederken babası daha zengin diye, başka bi kızla sevgili olmuş... Sonra bi gün ben bunu bi şekilde öğrendim, sorduğumda da"Şeyyyy babam var o paragöz adam, işte onun bi arkadaşının kızıyla bizi başgöz etmek istiyorlar, benim şahsen gönlüm yok, ama babam ısrarlar gelinim o olacak dedi, nekadar direnebilirim bilmiyorum"dedi...
Tam o anda altta kalmamak için,"yaa aslında iyi oldu dedim, çünkü ben zaten başkasına aşık oldum, çok direndim kapılmamak için fakat elimde değil, OLDUM... Sana nasıl solicemi düşünürken, tam denk geldi dedim... Babana karşı çıkma.. ADAM ŞOKKKK🤣🤣🤣Nasıl yani kızmadın mı, üzülmdin mi diyo, yok yaa dedim.. ikimiz de başkalarına aşık olmuşuz.. Ben mutluyum sen de mutlu ol dedim... Medenice ayrıldık.
Okadar keyf aldım ki yüzündeki şaşkınlıktan, beni boynuzladığını bile kaale almadım... Özetle bahanesi "BABAM PARAGÖZ, ben onun kurbanıyım'a getirmesi mevzuyu😆😆.. Ava giderken avlandı.. Oysa benim başkasına falan aşık olduğum yoktu..😜32 Yorumla
Hayatım boyunca kimseye teklif etmedim reddedilmedim ama çok reddettim bahanem de sana karşı bir şey hissetmiyorum hissedeceğimi de zannetmiyorum dedim hepsine bu bi bahane de sayılmazdı aslında gercek hislerimdi. Ama birini çok sevdim hayatımın en büyük hâyal kırıklığını yaşattı bana uzun zaman oldu geri döndü ona da bizden olmaz artık dedim reddettim hâla arıyo yabancı numaralardan açmıyorum ona olan sevgim tamamen bitti ama bi başkasını da sevemiyorum hayırlısı bakalım. Sen biliyosun zaten bunları😉
21 Yorumla- +1 yıl
Evet. Hakkında hayırlısı olsun 😊
+1 yılEvliyim dedi inanabiliyor musun😱 boşan yani çok mu zor? Böyle reddetme bahanesi olamaz! Pes yani.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Teşekkürler 😅 gerçek değildi bu arada yanlış anlaşılmayayım..
- +1 yıl
Rica ederim 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. İkimizde aynı yerde çalışıyorduk ailem başka şehirde yaşıyor bende başka bir yerde çalışıyorum dedemin vefatı üzerine memlekete gitmem gerekti iş yerim izin vermedi diye istifa edip gitmiştim geri döndüğümde iş buldum aynı yerde yani çok yakın başka bir mağzada daha sonra arkadaşlarımı ve onu gôrmeye gittiğimde mağazaya gelmemi istemediğini söylemişti neden dediğimde ise aynı iş yerinde sevgili kabul etmediklerini söylemişti ama ben istifa edeli aylar olmuştu ahahahha dahasida varda yazmaya üşendim komikti 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiloyum diye beni terk etmişti. Hemde öyle yüzüme falanda söylemedi haa. Kız arkadaşıma söylemiş bana söylesin diye 🤣🤣 bu kadar ucuz bu kadar aśaglık bi adamdı işte. Burdaysan oku Bertan 😂😂 iyi ki gittin hak eden geldi 🤲🏼😁
65 Yorumla- +1 yıl
Onun tercihi öyle karakter öyle bir şey diyemezsin ki Yani şimdi sen benim ne çıkma çıkmadan diye sen beni tercih etmedin diye ben ya bu şekil düşünemem veya tam tersi O senin hakkında öyle bir şey düşünmüş söyleyebilir yani kilolu olup olmamak da senin tercihin olmamakta senin tercihin Bilmiyorum ya ben herkesin böyle kafa davranışına karşıyım ama yapacak bir şey yok yani o artık o yapmış onu yakışanı ona o yani çünkü karakter o yani ve tam tersi düşünün Siz kadınlardan Biz istediğimiz zaman vermiyorsunuz bir şey diye biliyor muyuz Bu saate kadar hep öyle oldu yani
Cevap sahibi+1 yılSen ne anlatıyorsun abi ne diyosun sen? Başlarım onun tercihine ne destan yazmışsın bide. Konu onun tercihi degil. Konu heryerden engelleyip ortadan yok olup bunuda kiz arkadaşıma söylemesi. Neyin duyarindasın sen? Karakter bumu sana gore?
- +1 yıl
Tamam da siz kadınlarda yapıyorsunuz Biz bir şey diyebiliyor muyuz? Kime ne söylerse söylesin şimdi ben sana kötüsün Demek ki sen kötü mü oluyorsun onu anlamadım Ben veya sen arkadaşına dedim ki işte bu arkadaş kötü dedim öyle bir şey mi var takılmak bile yani Yani kilolusun demek ya kafana takılacak bir şey değil ki bilmiyorum O kadar şey hale gelmişsiniz ki artık kilo ile kaşla gözle Bilmiyorum bana saçma geliyor ya abla ya bilmiyorum Hani Biri bana gelsin kilolusun Desin yani umurumda değil sana ne dedi geçerim ya da ki sizin yaptığınız çok şey de var yani sadece kadınların yaptığı şeyi yapar yani kaybolur kaybolmaz tercih meselesi onun yani hani siz de söylüyorsunuz beden benim istediğim gibi kullanırım O da diyor bir de o da benim elimde benim diyorsun Sana ne diyor
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne içtin ramazan ramazan allah aşkına 🤣🤣 sinirimi bozdun ya. Konu benim kilolu oluşum veya onun begenmemesi degil. Almıyor musun? Konu beni habersizce saygısızca terk edişi ve bunu hemcinsim olan bir kadından ögrenmem. Gurur denen bisey var ya hani? Off yazma Allahını seviyorsan
- +1 yıl
Gurur yine şeyi varmış gururden her şeyini İyidir ya gene Erkekler arasında ne olacak kadınlar öğrense ne olacak bilmiyorum yani sizi çok yapıyorsunuz bu işi yani ben hani kadın şudur demiyorum erkek de kötü olabilir kadın da kötü olabilir ama yani sinirlenmene de gerek yok ama bedeni onun yani istediği gibi kullanır Yani sana bir şey karışmaz keza senin bedenine sana ait istediğin gibi kullanırsın yani eskiden mesela Gelenek görenek vardı yani örnek gösteriyorum örnek bak kesinlikle şey göstermiyorum doğru demiyorum Eskiden evlerine ne zaman o senin karın da hani onun sahibi sendin doğru mu biliyorum hukuki olarak böyleydi şimdi kadını mal olarak görmek yanlış mı Evet bu Yani doğru olan şey de yeni kanuna verildi kadının bedeni kendine aittir erkeğin bedeni kendine aittir Sana haber vermek zorunda değil yani başta seni ona haber vermek zorunda değilsin ve Bilmiyorum artık dünya değişti Yani bırakın serbest Yaşasın herkes ya Yani kadınları öğrenmişsin erkekten Fark eden
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim duyduğum bahanenin üzerine kimse geçemez galiba.
Muhteşem bir adamsın.
Çok iyisin.
Temiz kalplisin.
Fakat ben bu kadar düzgün bir adam istemiyorum.
Bana bağırsın , hakaret etsin, bana el kaldırsın istiyorum.
Dedi.
Ve ordan koşar adım.00 Yorumla
+1 yılarkadaşım bir kere sevgilisine dolma yapmıştı çocuk da beğenmemisti ne beceriksizsin deyip ayrılmıştı :') reddedilme değil ama yine de aklıma bu geldi öqslwmfm
21 Yorumla- +1 yıl
Komedi ya 😂
+1 yılBuluşamadığımız için zor gelmişti beyefendiye. Ertesi gününde 'sen çok iyi bir insansın, cidden, daha iyilerine layıksın!' deyip toz olmuştu, bir hafta sonra da başka birisiyle ele ele karşıma çıkmıştı.
07 Yorumla- +1 yıl
Mesafe ilişkisş miydi yakalanma korkusu muydu, neden buluşamıyordunuz?
- +1 yıl
Aynı şehirdeydik. Belirtmemişim affedersiniz. Aynen, benim çekincemden dolaydı. Bir kere gitmiştim yanına. Daha sık istedi, ben de olmaz bir ara ayarlarız falan demiştim, ki ayarlardım da anlayışlı olsaydı, çok dayanamadı işte.
- +1 yıl
Ne kadar sürdü ilişkiniz
- +1 yıl
Sürmedi işte, sıkıntı o skdkd. Neyse Allah kurtardı ona şükür.
- +1 yıl
2 hafta falan olmuştu sadece daha, belki o kadar bile değildi. Amacı sürekli görmek, el ele tutuşmak vs belki de ilerisiydi. Ben muhafazakar biriyim, o ise rahat bir kişilikti. Arkadaşım tavsiye ettiği için denemek istemiştim. Pişmanım.
- +1 yıl
O zaman sen haklıymışsın. 2 ay falan diyeceksin sandım. 2 haftada bir kere buluşma normal denebilir yani sonuçts sıfırdan tanışmışsınız. Sabırlı olmalıymış
- +1 yıl
Aynen öyle. Neyse diyorum ya, baştan belli etti rengini de yormadı. Hamdolsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kız yalan söylüyor dostum tam tersi seni beğenmemiş genelde bir kız beğenmediği birine iyisin der yanına yakışıklıyı da koymuş ki çakal renk vermemek için aksi takdirde kız malın önde gideni😄
15 Yorumla- +1 yıl
Benimkinde kız resmen g. tümün dibinden ayrılmadı bende en sonunda şans verdim salağın kıçı kalktı şans verince ben sana kardeş gözüyle bakıyorum dedi. Ertesi gün bundan değişik bir haller bu geldiyse daha iyisi gelir hesabı yaptı aklınca kimse gelmeyince kürkçü dükkanına geri döndü😄
- +1 yıl
Yok hocam gerçekten çıktığı çocukları gördüm. Şişman, kaba saba recep ivedik gibi kıllı kişilerdi. Diğer kızlar öyle olabilir ama bu anlatığım gibiydi
- +1 yıl
@Kedilanka 👍
- +1 yıl
O zaman itin dötüne sokan tiplerden, sokulup çıkarılmaktan hoşlanan tip kızlardan böyle manyak kızlarda var. Kibar kadın ruhundan anlayan erkekleri zayıf olarak gören kızlardan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi olduğum için konuşmak istememişti birisi wjxjs bu reddedilmek sayılır mı bilmem. Ben de ona çok meraklı değildim zateen
10 Yorumla Birincisi kapalı olduğum içindi😄
İkincisi balık etli olduğum içindi😄
Üçüncüsü ise kapaliyim ama namaz Kuran okumadigim içindi😄
Bunları farklı farklı insanlardan yaşadım 😄02 Yorumla- +1 yıl
En saçması 3. süymüş. Ona neymiş ki yani kendisi hafız falan mı sanki? ya da yaptığın işlerin sevaplarını o mu dağıtıyormuş? Ne insanlar var ya...
+1 yılEvlenmeyi sevgili yapmayı düşünmüyorum okumaya devam edicem
Boktan puansız 2 yıllık bir bölüme dikey geçiş ile hazırlanacakta 3 sene daha okuyacakta bunları yapabilmesi için sevgilisi olmayacak etkiliyormuş00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Alkol kullanmıyorum diye sevgili olduğum kız benden ayrılmıştı hala unutamıyorum
10 Yorumla
+1 yılBen günaha girmek istemiyorum flört olayı benlik değil diyerek reddedilmiştim. Ama çok saygı duydum dalga geçmek amaçlı söylemiyorum. Sadece biraz kırılmıştım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çok iyi birisisin... Ben ilişki istemiyorumm şu an yalnız kalmak istiyorummm... Ve Max 1 ay sonra sevgili yaparlar hiç şaşmaz
10 Yorumla
+1 yılHiç red edilmedim desem tek birini istiyordum ailem gerçekten istemez diye seni zor duruma sokmak istemiyorum demisti
03 Yorumla- +1 yıl
Ama bu bahane değildi gerçeklerdi
- +1 yıl
neyine aşık oldun adamın
- +1 yıl
@Mesutozilycv karakterine 💜. Benim kilit noktam o birde diksiyonu konuşma vs aşırı iyiydi yazık oldu
+1 yılEspirisini anlamadım diye tabi bahane beni begenmedi 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Cem yılmazı da anlamayan çok kişi var. Ben de bu adam neden evli değil diyordum 😂😂
- +1 yıl
Yokya şerfsiz beni beğenmedi ondan
- +1 yıl
Ben de espri yaptım esprimi anlamadın sanırım. Bizden olmaz 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. bi kez reddedildim arkadaş olarak görüyorum demişti ama hep friendzone yiyorum bıktım artık
04 Yorumla- +1 yıl
Benim ilk sevgilim 19 yaşımda olmuştu. Bence sen de bir gün açılış yapıp üzerindeki büyüyü kıracaksın
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Saçma değil ama bir kere reddedilmiştim onda da "maalesef şu anda bir ilişki içindeyim" demişti 😶
01 Yorumla- +1 yıl
🤕💀😱
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Uzun boylu olmamdı, sen çok uzunsun zaten olmaz dedi 😂 ne alaka erkeğin uzun olması daha iyi değil mi zaten?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKundura giyiyorsun bense converse bu yüzden olamayız demişti..
Converse ayakkabının meşhur olduğu 2000 li yıllarda 😂03 Yorumla- +1 yıl
Kundura nedir Peki
- +1 yıl
Düğünler de giyilen siyah sert topuklu ayakkabı.
- +1 yıl
Anladım cvb için teşekkür ederim
+1 yılHiç teklif etmedim o yüzden reddedilmedim ancak belki yakın zamanda birine teklif edebilirim.
03 Yorumla- +1 yıl
Et aga. Sevdiğini söylemezsen onu başkasıyla izlersin ve hep pişman olursun acaba duygularımı söylesem farklı olur muydu gibisinden.
- +1 yıl
Yani her gün başka biri çıkıyor aslında alternatif bol ancak haklısın bence de hayat tecrüben daha fazla
- +1 yıl
Estağfirullah
"Ben üniversite de sevgili yapıcam" 😄
20 Yorumla
+1 yılReddedilmedim çünkü hayatıma pek insan almam
10 Yorumla“Yurtta tek başıma kitap okuycam aslında yha.”
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın begenmedi halinde uyduruk bahaneler bulma mesela ben beğenmediğim. birine hoşlanmadım dediğimde aynı fikirdeyiz demesi gibi 🙃
00 Yorumla
+1 yılHiç red edilmedim çünkü hiç teklif etmedim. Genelde platonik takılıyorum 😶
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı arkadasım ilk bulusmasinda "sacların aşırı uzun kezban gibi demişti kıza "kızda bı tokat atıp ağlayarak gelmişti yanıma🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfil resmine baktimda bence kiz yalan soylemis sana yakisikli degilsin alinma ama
01 Yorumla- +1 yıl
Yok alınmam güzellik görecelidir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında bir kız önce teklif etti tanışalım birbirimizi tanıyalım demiltim sonradan benim niyetim farklı dedi terk etmişti;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebebimi bilmiyorum ama Kendimi ilişkiye veremıyorum, ben sevgili olmayı beceremıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRed edilmedim şükür. o kadar hatalarına rağmen kendim red ettim hep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım kanki görüyorum. Öncesinde çok hoşlanıyorum demişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstegim zaman yanımda olmuyorsun demişti
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı ve üzücü bir sebep
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni üzmek ten korkuyorum sen çok masumsun bla bla
00 YorumlaAnnem beğenmedi demişti 😂 lüzumsuz derecede anneciydi. Anası atla dese atlar o derece
00 YorumlaAşırı zayıfım die red yedim. 🤦🏻♀️
13 Yorumla- +1 yıl
Vay mal herif 😂
- +1 yıl
Zayıf da değilsin halbuki
Sen çok iyisin benden iyisini bulursun
00 YorumlaSeviyorum ama yapamıyorum
00 Yorumla
+1 yılKardeşim olarak görüyorum seni demişti.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen güzelsin, en iyisine layiksin, benseniuzerim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç birine açılmadığım için reddedilmedim:)
00 Yorumla
+1 yılDaha iyilerine layıksın
03 Yorumla- +1 yıl
Ve gerçekten öyledir😎
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim zarifnezaketiniz minnetdarım😊
- +1 yıl
Bilmukabele efendim. 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni üzmek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç reddedilmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiçbir zmn reddedilmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliyim ben çocuğum var demisti
00 YorumlaYaş farkı var olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
İyi de bu saçma bir bahane değil ki 😄
- +1 yıl
Üzüldüm. Geçmiş olsun