Temas bağımlısı olması bir yana her ortamda temas eden, adap bilmeyen sevgiliden olur mu?

Temas bağımlısı olması bir yana her ortamda temas eden, adap bilmeyen sevgiliden olur mu?

Hayır tabi ki de ben rahatsız olmazdım zaten temas bağımlısıyım yani sevgilim ile sürekli temas halinde olmam lazım. bu yüzden de bu beni mutlu ederdi ama her yerde de temas sevmem çünkü çok kalabalık yerlerde rahatsız olurdum Her insanın kişisel tercihleri farklı olduğu için, bu soruya net bir evet veya hayır cevabı vermek zordur. Ancak, bazı insanlar sevgilileri her ortamda temas halindeyken rahatsızlık hissedebilirler. Bazı insanlar ise bu durumdan hoşlanabilir ve partnerlerinin yanında sürekli olarak fiziksel temas halinde olmak isteyebilirler. Önemli olan, her iki tarafın da bu konuda rahat hissetmesi ve birbirlerinin sınırlarına saygı göstermesidir.
Sevgilim olmaz, olamaz da. Eş için cevap vereyim. Sevmeyi sarılmayı vs bende severim. Elini de tutarım ama habire dibimde bitmesi öpmesi vs olmaz. Sevsem dahi dışarıda davranışlarına dikkat etmeli
Haddim olmayarak bir tavsiye verebilir miyim?
Estağfirullah, tabi ki
Bold-İtalik yazı tipini göz yorucu buluyorum. Normal karakterler ile yazmanızı öneririm. Bold yazı tipini dikkat çekmek istediğiniz cümlelerde veya ara başlıklarda kullanmanız daha doğru olur diye düşünüyorum. Elbette bu sizin tercihiniz.
Değiştiririm, eyvAllah öneri için
Rica ederim, kusura bakmayın eleştiri olsun diye söylemedim 🙏
Ne kusuru yahu eleştiren olsa halay çekerim zaten
Cevap
21Cevap
Fazlasından rahatsiz olurum, her ortamda öyle vıcık vıcık olamam. Bende temasi severim ama her yerde olmaz.
Temas bağımlısıyım. Temas bağımlısı birinden mutlu olurum ama kalkıpta aile büyüklerinin yanında bu tarz hareketler yaparsa sorun yaşarız. Yerini bilmeli bazı şeylerin.
Olmam ama hiç olmayacak zamanda, saçma sapan bir durumda da temas etmesin yani. Bide bazen her şeyden nem kapabiliyorum, öyle durumlarda çabuk huylanırım, sinirlenebilirim. Ama genel olarak temas ben de severim
Temas bağımlılığı bende de mevcut o yüzden kötü bir şey diyemem ama ya koluna girerim, ya elini tutarım ya da hırkasının kenarından tutarım bişi yaparım djdjd
Dozunda en azından benimki djdj
Bu temas bağımlılığından ziyade romantiklik gibi sjdhajd temas bağımlılığı daha farklı bir olay 😈
Yooğ benim için bu, herkes için bu olsun dhdj
Maalesef taze bitti snfjs
Gelir ya bekleriz djfj
Bak şimdi geliyo uçak ejfhw
Bu kadar hızlı beklemiyordum djfj
Edep, adap farklı bir şey rahatsız olurum zaten öyle sululuklar yapamaz fakat sarılsın elimi tutsun ona bir şey demem sarılsın derken de ahtapot gibi sarmasın.
Temas bağımlısıyım ama bu tür şeyler benim kırmızı çizgimdir, çok dikkat ederim. Öyle yapması hiç hoşuma gitmez.
olurum elin kolun düzgün dursun derim , ya ben sevmiyorum 3. kişilerin yanında yılışık laubali davranışları
Temas güzel bir şey ama öyle aile büyüklerinin yanında falan olmamalı adepli adaplı davranmak lazım 🎈
Evett, herşeyin bir 1⃣ kural ve düzeni olduğunu düşünüyorum. Bu tür durumların da bi adâp ve yeri var bence.
Yakınlığından rahatsız olmam ama eli bacaklarımdada gezmesin ulu orta yerde gelemem böyle şeylere
Olurum. Zaten öyle bir insan olup olmadığını anlayacağımdan önceden direkt sevgili olmam. Her şeyin yeri ve zamanı var gerçekten de.
Her şeyin yeri ve zamanı önemli. Arada böyle şeyler ilişkiye heyecan katabilir ama sürekli olursa sıkılırım sanırım
Gereksiz temastan nefret ederim. Tanışırken el sıkmak bile itici geliyor.
Olmam ben temas severim gizli kapaklı heryerde tamsta olmak isterim
Her yerde temas edilmez, hoşlanmıyorum zaten nerde ne yapılmasını bilmesi gerekir.
Abartirsa evet olurm. Milletin içinde öpüşmeye kalkması bacagma dokunması ayıp yani olmz
Temas sadece bu mu
dışarda mal mal, ergen ergen sarılmaya dokunmaya gerek yok. neyin gösterişini yapıyoruz ki.
Kalabalık ortam da hoşuma gitmez. Temas edecekse elimi tutsun yeter dışarda.
Temas bağımlısıyım mutluş olurum hatta ondan daha çok ben temas ederim😄
Evet her ortam nedir ya insanların gözüne sokarak temas etmek hiç hoş değil yani
temasın boyutu önemli elimi falan tutmaksa olmam ama fazlasıysa olurum
Temasın biçimi önemli.
Çizgiyi aşmadığı sürece temas edebilir severim.
Temas güzel bişe sevgilim ben yanımdayken bana hiç dokunmuyorsa kötü hissederim. Herkesin içinde yaklaşmayıp başbaşa kalınca yaklaşması daha kötü bence ve tabiki temas var temas var herkesin içinde de yiğişenler çok kötü duruyo
Bir temas bağımlısı olarak aksine çok hoşuma gider gjsjdjsjsjwj
Bugün metrobüste bir çift bindi erkek kadını öpüyor, okşuyor her şey dozunda iyi hoşta artık benim midemi bulandırdi biynunu öpmeler falan hoş değil yani ya
Demi
Ne sevgilisi ya istemezdm elin adami beni ellesn
Temas bağımlılığı çok hoş bir olay ama her ortamda olmaması gerek, şamarı suratına yediği zaman kim rahatsız oluyor görür
Rahatsız olmam. O nerede, ne yapacağını bilir.
Ben asla istemezdim. Once edep ahlak gerekir benim iicinn..
Her ortamda olmaz, uygun ortamda temas ediyorsa problem yok. :)
Ben olmam ya bence hoş
Olurum toplum içinde şap sup nefret ederim
Çok hoşuma gider. Bende böyleyim.
Olacağımı sanmıyorum 🥺
Deli gibi aşıksam olmam, elleri dert görmesin
Edep Ya Hu derler adama
Olurum özellikle büyüklerin yanında.
evet rahatsız olurum..
hayir, temas bagimlisiyim ben hicrahatsiz olmam
Ben çok rahatsız olurum.
Bilakis ben kedi gibi sirnasan kiz isterim
Olmaz. Her şeyin bir yeri adabı vardır.
Her seyin yeri ve zamani var.
Kadın eli değdi bir de rahatsız olduk ahhaha
Olurum her ortam olmaz
Pek olmuyorum.. eskiden olurdum.
Evet o ne öyle sapık gibi
Aşırı olmadığı sürece sorun olmaz 🙃
İnsan biraz huylanır ama hoşuna da gider yani
O kadar da değil de arada, çaktırmadan olabilir.
Yok ben sevmem dışarıda teması
Neden olayım ki sevgisini göstermek iyidir
Sürekli dip dibe olmak istemesi de bunaltır.
rahatsız olurum.
rahatsız olurum
Evet rahatsız olurdum tabii ki
temas etmezse sorunnn
edepsizsen sg kardeşim
Toplum içinde aşırıya kaçmadan beni elleyebilir
Aa ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?