Bir erkek evli olduğu halde neden başka bir kıza ilgi gösterir? Sebebi nedir?

İş gereği çalıştığım işyerine gelip giden birinde çok etkilendiğimi ve onu düşünmeden yapamadığını farkettim. Bu kişi ilk başlarda ilgimi çekmemişti ama sonra bana olan kaçamak bakışlarını ve ilgisini farkettim. Belki de bu ilgi beni etkilemiş olacak ki zamanla duruşundan yürüyüşünden ses tonundan bile etkilenir oldum. Onunla aynı ortamda durunca kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor heyecandan elim ayağım birbirine dolaşıyordu. Fakat ismi haricinde hicbisey bilmiyordum. Adım atmam gerekiyordu ama yaş gereği evli ve çocuklu olabileceğini düşündüm. Davranışları evli birinin davranışlarına hiç benzemiyordu. Ama ben yine de emin olmak istedim ve soyismini öğrendim ve buldum. Sosyal medyada kısa çaplı bir araştırma sonucunda evli olduğunu öğrendim. Eşiyle hiç fotograflari yoktu ama 5 yıl önce eşinin kendi fotograflarina yorumlarından evli olduğunu çıkarttım. Tabi haliyle dumura ugradim. Saf duygular besledigim ve gidip açılmayı bile düşündüğüm adam evliydi ustelik 2 kız çocuğu vardi. Soru gayet açık erkekler neden evli olduğu halde kendilerinden yaşça küçük kadınlara kızlara bu ilgiyi gösterip kendilerine bağlamaya çalışırlar bu da birnevi aldatmaya girmez mi? Evet sanırım Flörtöz bir erkeğe aşık oldum. Ve artık davranislarim çok sert ve katı. Yüzüne bile bakmiyorum
Bir erkek evli olduğu halde neden başka bir kıza ilgi gösterir? Sebebi nedir?