Aşk İlişkileri Eski sevgilinizden kalan eşyaları, fotoğrafları saklar mısınız? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi garip gelcek ajjsjs ben eski sevgilimle fotolarımı banka kasama koydum orada duruyor😃 Eski sevgilinizden kalan eşyaları, fotoğrafları saklar mısınız? Cevapla Banka Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yinelenen Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ohooo geçmiş olsun 😀Hayatında böyle birisi olduysa yani banka kasasına fotoğraflarını koyacak kadar, onun izi silinmez. Haliyle başka birisi de olsa onun adeta hayaleti hep dolaşır. Bunu da kimse kabul etmez eğer o kişinin yaşamı sona ermediyse.O yüzden sen kısmetini kapattın şimdiden 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır eski olmuş bitmiş fhfh 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Saklamak hiç adetim değildir. 0 0 Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Evet, oldu bu durum bende 0 0 Yorumla