Seviyor olsanız bile ev işleri sadece benim görevim değil diyen kadınla evlenir miydiniz?

Seviyor olsanız bile ev işleri sadece benim görevim değil diyen kadınla evlenir miydiniz?

Evet zaten olması gereken bu değil mi? yani ev işi kadının görevi değildir. ortak yapılır tüm ev işleri. zaten görev de değildir zorunluluk değil yani içinden geldiği sevdiği için yapmalıdır. bu yüzden de eşime her konuda olduğu gibi ev temizliği konusunda da yardım ederdim tabi ki de. yani evlenirim bu en son dert edeceğim şey olur. önce karakter konularına bakmam lazım
Ev işi sadece benim görevim değil diyen kadın bu konuda iş birliğine açık olduğunu beyan etmektedir. Diğer konularda da iş birliği içinde olduğunu beyan ederse sorun değil. Evlenilir.
ben evlenirim inan ki anca beraber kanca beraber ama sorun şu ki lezbiyen değilim ama sana el atarım diyen erkeğe nikah basılmaz mı ya hayalimdeki prens elini atan biri hemde şu bileği kırık halimle
Cevap
10Cevap
Ufak tefek yardımcı oluruz ne olacak efendim
Yine çok büyük sorun yapılan bir konu. Neden, anlamıyorum. Partnerler bulundukları ortamda temizliği, yemeği eğlence içerisinde yapabilirler. Gayet keyifli olur, müzik filan açılır, molalarda kahve içilir, arada öpüşülür. Keyif, zevk, tadını çıkarmak diye bir yok mu anın yahu?
Mükelleflik çerçevesinde çalışmakta sadece benim işim değil o nasıl olacak.
o zman çocukları da yanınıza alıp çalışın : )) sonuçta ekstra çocuk bakımı da var kadının yaptıkları arasında. çalışmayan kadın için iş dağılımı şu şekilde olmalı; erkek dışarda çalışır kadın evde çocuğun ihriyaçlarını giderir ev işlerini de ortaklaşa yaparlar. bence gayet makul bir dağılım oldu: ))
Çok adil oldu
ev işleri zaten bir kişiye yüklenmez ama
bunu görev olarak addetmem ama elimden geleni yaparım
Ev işleri müşterektir..😊
Evlenelim :D yemek yapmaya bayılırım
Prensesler temizlik yapmaz 😀
hayır iki cinste yerini biilsin
Evlenmem
evet engel değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?