Eski sevgilim Instagram üzerinden sürekli bana göndermelerde bulunuyor ne yapmaya çalışıyor?

Eski sevgilim beni istemediğini sevmediğini soğuduğunu benden ayrılmak istediğini söyledi defalarca ilişkimizi toparlamak için peşinden koştum ama o hep ondan uzak durmamı söyledi ona artık asla yazmamamı söyledi istediğini yaptım ama hala Instagramda biyografi kısmında tuhaf tuhaf sözler yazıyor mesela bugün şey yazmış değerini kaybeden herkesle vedalaştık geçen gün de unutamıyorsan bir hayat dersi olarak hatırla ve bir daha asla kalbini cesaretsiz bir kalbe emanet etme demiş bir gün de şunu yazmış vefanın değerini bilmeyenler nankörlügun bedelini öderler eğer bana söylüyorsa burada çok büyük bir yanlış var çünkü ben hiç bir nankörlük yapmadım bu ilişkiyi bitiren oydu defalarca peşinden koştum ama bir kere bile dönüp arkasına bakmadi zaten en son beni başından savmak için ya ben başkasını seviyorum dedi hatta onunla evlenmek istiyorum dedi başkasını sevdiği halde onun peşinden kosmayacagimi bildiği için en son bu lafı söyledi ve bende zaten mutluluklar dileyip bir daha rahatsız etmedim o zaman bu göndermeler neyin nesi anlamıyorum yoksa başka birine mi yapıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Not Bir hafta önce ayrıldık
Eski sevgilim Instagram üzerinden sürekli bana göndermelerde bulunuyor ne yapmaya çalışıyor?