2 yıldır sevgiliyiz bu hafta bel altı yapmaya başladı çok rahatsız oluyorum neden böyle yapıyor?

Erkek arkadaşımla iki yıldır çıkıyoruz ben kapalı biriyim. Birbirimizi çok seviyoruz. Aile baskısından dolayı fazla gidemiyoruz birbirnizi ayda bir falan. 2 yıldır hiç bel altı yapmadı bu hafta fazla yapmaya başladı. Yanıma gel opusuruz sevisirz dio ben kızınca susuyor. Sonra iki yıldır ilk defa boydan resim istedi benden. Üstün musiat değil sıfır kolluydum kapalıyım ya biliyor. Ne olucak millet dışarda sudyenle geziyor dedi. Baya kızdım ben kapalıyım biliyorsun banane milletten dedim. Ben tepkimi koyunca aradi özür diledi. Kızdım baya çünkü. Sonra görüntülü konuşurken bana el hareketi yaptı bu sefer de kızdım. Bakın iki yıldır çıkıyoruz bir gün böyle bel altı yapmadı el hareketi çekmedi ust üste bel altı yapınca aşırı gerildim. Kapattim yüzüne düzgün konuşmuyorsun benimle pislik yapıyorsun dedim. Sonra aradı bana bizi çok samimi sandığım için yapmıştım dedi demekki degilmisize getirdi lafı. Samimiyiz zaten ama herşeyin bı sınırı var bir ilişki içerisindeysej saygı çerçevesi içinde olmalı dedim kızdım ona. Sonra özür falan diledi. Sizce el hareketi çekmesine kizmakta haklimiyim çünkü o gün üst üste bel altı yapınca aşırı sinirlendim. Eğer kızma saydım hep yapicakti ve taviz gorucekti benden bu sefer çok samimiyiz diye küfür bile ederdi bana zamanla. Sizce neden böyle yapıyor bu arada benimle ciddi düşünüyor en uzun süren ilişkisi de benimle olan ilişkisi. Evlilik istiyor benimle çocuk hayali ve başka hayaller kuruyor benimle. Sizce bir erkek sevdiği kız ile bel altı yaparmı. Birde ben tepki koymakta haklı miyim sizce

2 yıldır sevgiliyiz bu hafta bel altı yapmaya başladı çok rahatsız oluyorum neden böyle yapıyor?