bazen bakıyorum biraz modernn olun yaaa evli diye sevemicek miyiz falan diye gezen kadınlar oluyor. bu kadınlar evlendiğinde kocalarını paylaşmaya gönüllü olacaklar mı? eğer destekledikleri buysa olmalılar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanın olduğu her yerde bu oluyor. Ortaçağda da oluyordu.
Hatta Osmanlıda bi yeniçeri şeyhülislamın karılarınsan birini düdüklemiş. Eklemlerini kırıp, topa sokup ateşemişler herifi kfkfkf
erkekler kadını evli olsa da olmasa da istiyor. kadınlar erkekleri "evli" olduğu için istiyor
Neden sence?
kendileri evlenemediği için evli kişilerin arasını bozmak ve "kazanmak" istiyorlar, erkeklerin böyle bi derdi yok hatta evlenmeye uzak durur erkekler, evlilik yarışı içinde olan kadınlar
Evlenmeye henüz niyeti olmayanlar asıl evli erkeklerle flörtleşiyor. O yüzden katılmıyorum.
Şöyle diyelim, evli ya da sevgilisi olan erkek, "kadınlarla ilişki kurabilen, kadınlar tarafından seçilebilir özellikleri olan erkek" demek. Bu yüzden daha çekici geliyor. Evli ya da sevgilisi olan erkeği baştan çıkarmak, kendini daha "kadınsı" hissetmesini sağlar.
Genelde durum bu gibi duruyor bence
hayır sence kızlar beni s*ksn sonra da atsın mı diyor? karısından boşansın benim için diyor. pınar gültekin adamın karısına söyleyecekti çünkü kullanılmayı kabul edemedi, adam da korkusundan kadını ortadan kaldırıdı
Hiç bi kadın "s.. ksin atsın" diye bu işe girişmez. Erkekte iz bırakmak ister, kalıcı olmak ister. Boşanmasını talep etsin veya etmesin. Kadınlığına o kadar güvenir ki herifi taavladıktan sonra, onu bi şekilde yanında tutacağına da inanır. Bazen başarır, bazen balaramaz. Ama önemli olan sonucu değil, buna neden olan itkiyi, dürtüyü tartışıyoruz çünkü
o zaman evlenmeye niyeti olmayan kadın evli erkekle flörtleşir demen yanlış bunu sen de söylüyorsun kadın evlenmeye niyeti olmadığı için değil tam tersi evlenmek için ve bunu başka bi kadına olabildiğince acı çektirerek "kazanarak" yapmak istediği için evli erkeğe yöneliyor
Kadınlığını hissetmek "istediğim her erkeği düşürebilirim" diye olaya girşliyor. Ama süreç ilerledikçe o erkeği elinde tutmak istiyor.
Olayın başka kadınlarla ilgisi yok. Herif zaten eşini istemiyodur, eşine acı çektirmekten bi "keyif" ya da "lazancı" yok burada o kadının
kadın ortamlarında dönen muhabbetleri bilmediğin için bir şey demicem karşılaşırsan bu dediğimi hatırlarsın ortada başka kadın olmasa kadın adamı elde etmek istemicek sadece başka kadınla yarışa girmeyi seviyor ondan üstün olduğunu göstermek istiyor yani
Elbette, diğer kadına üstün gelmek de kadınlığını hissettirir. Katılıyorum bu eklemene
o yüzden evli olmasa yüzüne bakmayacağı adamları elde etmeye çalışmak olayın tamamen diğer kadına acı çektirme isteğinden kaynaklı
Hayir değil, kendi dişil potansiyelini hissetmek için. Kimse başkasına acı çektirmek için böyle bi işe girişmez bi husumeti yoksa.
Insan gonlune soz geciremeyebilir bu cok normal. Ancak, eyleme dokmek karaktersizliktir.
Nedir evli erkek merakı anlamıyorum
Yok be yalan bana kimse aşık olmadı 🤣🤣
hahahahha gelirler şimdi o kızlar merak etme evli erkek nerde onlar orada :D
Yok yok denedim hemen sövüp engellediler 🤣🤣