Geçen sene bugünlerde birini sevdim. Yakışıklı miydi biraz yakışıklıydı hareketleri duruşu falan çok hoştu karizmatikti falan. Her neyse bu o sıra kahve işletiyordu tüm gece sabaha kadar kahvesi açık. Benim bildiğim, kahveler en geç 11 de kapanır 12 bile olmaz yanlış mıyım? Neyse sordum sen kahvede kumar mi oynatiyorsun dedim sağdan soldan da duydum çünkü evet dedi ama benim nasıl saflığım tuttu o sıralarda.. Hiç önemsemedim hatta çekici bile geldi biz bir süre devam ettik ama hata bende de var tabi bu beni sadece Instagram'dan ekledi hemen ben çok yakın samimi olmak istedim adamla. Beni ilk buluşmada kahvesine çağırdı. orada bir şeyler yaşadık çünkü daha kimse yoktu. Sonra bu benimle üç beş gün soğuk davrandı benim ısrarlarımla hep konuştuk. Bunun kahvesi battı o ara benimde kafamda kavak yelleri esiyor. Havalarda uçuyorum bunun borcu vardı ben buna işten onun için çıkıp tazminatımla hediyeler aldım borç para verdim altın bozdurdum vesaire vesaire. Sonra bu beni bir süre sonra dövmeye benimle sadece benden faydalanmak için buluştu psikolojimi iyice bozdu sonuç ben zaten fiziksel olarak rahatsızım güzelim part time işimden oldum bir sürü arkadaşlarımdan oldum psikolojimden oldum şu an eee diyeceksiniz sonuç ben hala bu çocuğu çok seviyorum ya.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence sorun dürüst ve gerçekçi olmaman. Ben ne yapabilirim diye soruyorsun. Ama burada mantıklı cevap verenlerin hiçbirinin sözünü dinlemiyorsun.
bir şey demiyorlar ki zamanı geri alabilir miyiz benim kırılan gururum toparlanır mı
Ne zamanı. Hala aynı. Senin niyetin çözüm değil ki. Sen dovulmekten ve şey yapılmaktan hoşlanıyorum eski sevgilim tarafından yazmışsin. Bu normal değil tedavi ol yazmışlar. Sen hala ne alaka diyorsun. Bundan sonra ne yapılacak. Git seni döven ve şey yapan birini daha bul olsun bitsin
Kendıne acı cektırmekten hoslanıyor musun yazık etme kendıne
Yani ben suçlu değil miyim
Tabiki suclu degılsın eger bu ılıskıye devam etmek ıstersen kendıne yazık edersın
Herkes hata yapar önemli olan hatalarindan ders almak vr terafi etmek
bak canım bende çikolatayı seviyorum ama gidip ona günahımı bile vermem. Yani sen biraz abartmışsın
Ben suçluyum yani ne yapayım sevdim.
şimdi senin bahanen enteresan, sevdin diye herşeyi yapmanın bir manası var mı, sevebilirsin ama bu adamın borçlarını ödemek olmamalı, uyuz oluyorum böyle kadınları kullanan insanlara
sen suçlu değil, kibarca safsın diyelim
Beni çok dövdü.
niye izin verdin buna
Sevdim çok sevdim.
ne alaka? sen sevmek istemişsin karşına da bu hıyar çıkmış, aslında sakin akılla düşünsen sevmezsin. Olay hormonsal.
Evet o ara boşluktaydim ama şu an da da peşimde bir sürü insan var ama hala gelsin dövsün diyorum o derece onu yine istiyorum.
sen rahatsızsın bence tedavi ol
Ne alaka neden ya
ciddi manada psikolojik olarak etkilenmişsin, bu kendine olan saygını yitirmene sebep olmuş, tavsiyem profosyonel destek alman
Evet çok etkilendim o kadar çok dövdü asağiladi ki
bence tedavi gör gidişin iyi değil
Evet değil ama seviyorum.
Çünkü erkekler doğru kadını sevmez. Hep doğru kadına yanlış yapar. Kadınlarda böyle adamları seviyo acı cekiyo üzülüyorum gerçekten
Doğru olan ben miyim yani
Öyle ama sendede yanlış var doven biriyle olman kendine saygisizlik
Evet kendime çok saygısızlık yaptım etrafımdaki arkadaşlarım da kendine saygısı olmayanın bize hiç olmaz diye benden uzaklaştı bence
Arkadaşlarını da öyle yapması hoş olmamış ama anlıyorum seni sevince engel olamiyosun ki kendine söz geciremedigin tek yerdir yüreğin..
Aynen öyle oldu
Akilnmazsın sen boşuna hayatını karartma olan olmuş bundan sonrasında bari akıllı davran
Bundan sonra ne yapabilirim ki
klasik apptall Türk kızı
insanların karekterini ayırt edemeyen kız ya da erkek canım oldugunu dusunuyorum
Gözlerin kör oldu. Şaşmamak lazım
Kendini harcatma daha fazla
Bundan sonrası yok ki
Zeka problemin var, kimse sana yardımcı olamaz
Neden böyle bir sonuca ulaştın.
yapmadım
Hatasız insan olmaz❗
yazık ve kazık olmuş
Keşke sen gibisi bize de gelse elimizde tutsak onu
Niye evlenmiyorsunuz
O başkasıyla nişanlandı
Peki ne kadar sürdü ilişkiniz ve ilkin omuydu
Yok ilk değildi biz hiç sevgili olmadık ki ben öyle sandım.
He anladım istediği zaman seks yaptınız yani
Peki bundan önce kaç kişiyle birlikte oldun ve geçmişini biliyormu
Cevap versene
Amacı soruya cevap vermek olmayanlara cevap vermekten hoşlanmıyorum bir daha yazmayın.
Soruya cevap vermem için önce aklımdaki soruları çözmem gerekir sen niye seni döven kişiyle birlikte oldun
Çok sevdim.
Kac kere dövdü peki
Ve yaşlar kaç
Çok saymadım çok çok fazla o 33 ben 30
Peki kaç kere ilişkiye girdiniz
Saymadım
Peki onun her istediğini yapıyormuydun
Ve seni niye dövüyordu yatakta mı dövüyordu
Ya of sıkıldım ben senle konuşmaktan
Kullanılmışsın bu yüzden sordum