AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
insanlar artık gercek sevignin para oldguna ınanıyor klişe olmus ama kadınlar paraya tapıyor diyorlarda aslında paraya tapanlar erkekler zengın olma hayalleri var hepsının cunku para olursa herseyı olur kadın olur araba olur ev olur tatillere gider herşeyi elde eder onun ıcın paranın peşinde artık erkekler sevgının aşkın degil
ortadaki resimdeki film cok guzel ızlenmenızı tavsıye ederım konusunu hatırlıyorum sadece kadın sevgilisine evlenme teklifi edecekti 29şubatta kadınlar erkeklere evlenme teklifi edebiliyordu ismini unuttum maalesef bilen varsa yazabilirmi
Sevgili bulmak çok kolay, hele de türkiyede kadınsan aşırı kolay. Ama mesele insan gibi birine denk gelmek. İşte o zor.
Merhaba,
Herkesi aynı kefeye koyarsanız, benzeri bir davranış da sizin için yapılır.
Saygılar.
Işıkla kal...
Kızlar için seçenek çok gibi görünüyor ama içi boş yalan dolan adamlar kızlarda da içi boş ozguven sebebi Sosyal medya
Sevgili diye bir şey yok zaten yani gerçek anlam'da koşullar ne olursa olsun kalpten seven yok tamamen saf duygularla sevgi besleyen yok
Var neden olmasın
Var ama sadece filmlerde ve dizilerde oluyor
Burdan veriyim o sevgiyi sana
😀 öyle oluyor mu ki teknoloji gelişti galiba
Bu ara da xper seviyem yetmiyor ondan mesaj atamıyorum bilgin olsun yanlış anlaşılmasın
Tm ben veririm o sevgiyi
Sağlam insan bulmak çok zor gerçekten. Son 5 ayda 8 kişiyle muhappetim oldu. Her bir dengesiz dengesiz numuneler.
Vallah sevgili edinmek her zaman anormaldi. Biz normalleştirdik. Helal olanı çok daha makbule geçer.
Herkes aynı şeyden şikayetçi olduğuna göre kim bu değer vermeyen, umursamayan insanlar merak ediyorum doğrusu.
Şu soruyu okuyuna kadar bende mi bir problem var diyordum allah razı olsun Yaş olmuş 26 aşkı tatmışım kadınları iyi tanıyorum nasıl yaklaşmam gerektiğini biliyorum ama bir türlü olmuyor bende sorunu kendimde görüyordum
Bunun en başta sebebi kadınlar , şerefsiz erkekleri en başında seçmeyip düzgün adam arayip seçseler hiçbir sorun kalmayacak.
Sevgili değil de sevdiğin ve sevildiğin sadık birini bulmak çok zor. Bunu bilenler de sessiz köşesine çekiliyor haklı olarak...
Valla ben saldım baba umarım hep böyle devam eder benim olan birşekilde beni bulur herşeyi Allahtan istiyorum
doğru zamanda doğru kişi edebiyatı kimse doğru kişi olmuyor doğru kişiyi arıyor edebiyatı bunlar ölümüne kapışan meseleler.
Çok aşık olmak lazım evlenebilmek için. Bu hissi yaşatacak insanla karşılaşma olasılığı da çok düşük bu yüzden ilişkilerin süresi kısa kalıyor
Sonradan uydurulan bazı yasalardan dolayı arkadaşlık ve tanışma konularında tedbir amaçlı karşı cinse güvenmiyoruz
Adam akıllı birini bulmak zor o ilişkiyi sürdürmek daha zor o ilişkinin evliliğe gitmesi çok çok zor 😀
Doğduğumdan beri sap biri olarak gerçekten katılıyorum
Yaşın daha küçük olur birşeyler
Kısmet
valla zor diyim şimdiye kadar olmadığı için
31 yaşındayım benimde konuştuklarim oldu ama sevgilim hiç olmadı.
Tipim çok çirkin değil
Ama olmuyor işte çokta umurumda değil gerçi.
Senin 26 yaşına kadar hiç olmadı mı ķadın olduğun için sordum dikkatimi cekti
@cihan1792 olmadı
olduğunu sandığım oldu bir kere onu saymıyorum
26 yasında mısın?
Bence haklısın eski sevgiliyi saymamak lazım çünkü insan karşısındakini ilki gibi masumiyetiyle sevmeli
@cihan1792 ya eski falan değil ciddi manada kimse olmadı
Özelden yazicam
Hiç zor değil hatta bence basitleşti ama kimseye de güvenim kalmadım.
Sevgili bulmak çok basit. Ama sevecek insan bulmak çok zor
Bence de takılmalık insan çok ama güven vereni bulmak zor.
Karakteri düzgün birini bulmak zorlaştı yoksa sevgili zor bulunan bir şey değil bence
Pardon ama sevgili bulmak nedir? Bu arayarak olacak bişi değil ki. Denk gelirsen kafanın uyuştuğu birine birlikte olmak istersin ve olursun. Devamı gelirse ne âla yoksa da önüne bakarsın olur biter.
Evet bunun nedeni erkekler her kadına gidiyor kadınlarda aldatılmak kendini kullandırmıs sanmak istemiyor onlar samimiyet guven istiyor erkekler kadın olsun yeter diyor kız erkek ortak arkadas grubu haricinde birini bulmak cok zor
Baya zorlaştı şahsen ben kendi adıma konuşayım tanıdığım her erkek cinsel istekleri doğrultusunda kullanabileceği kız arıyor işleri bitince de seni tanıma bile tanımıyorlar gerçekten seven bi insan bulmak çok zor
Başka seçenekleri mi var
Kafaya bak aw
Devam knk
Bilmiyorum, benim için zor değil şahsen. Sadece aramıyorum ve olsun diye uğraşmıyorum.
Bulmak zorlaştı tesettürlülere ekstra zor hepsinin derdi iki cinsellik yaşıyalım bitsin gitsin kafası olmuş kimse sağlam düzgün ilişki kurma peşinde değil
Sevgili bulmayı bırak güvenilicek insan bulmak çok zor artık. Ya menfaat ya cinsellik
Sözden döndüm.. Beni sevdiğini sandığım insan bir yalanmış... şu an tek isteğim Rabbim tez zamanda karşıma doğru düzgün hali vakti yerinde birini çıkartsın evleneyim bende..
Maalesef öyle. Ama buna insanların kendisi neden oluyor ne yazık ki
Zorlaşmadı millet artık ya parasının kıymetini biliyor ya da parası yok 😅
Bulmak da devam ettirmek de çok zor. Tam bulduğunu zannediyorsun 50 kıza yürüdüğünü gösteren mesajlarını yakalıyorum falan mide bırakmadılar insanda.
Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük cinsel organa sahip, zeki, ağzı laf yapan, vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım. Diyelim ki biri beni sevse ve evlensek bile kimseye güvenilmiyor. Herkes çıkarcı ve kimse kimseyi düşünmüyor; gerçekten sevmiyor. Zaten Türkiye'de aşk diye bir şey yok (özellikle TR kızları sadece dış görünüş, kişilik ve paraya bakıyor). Evet; GERÇEK SEVGİLİ bulmak zorlaştı ve ilişkilerin cılkı çıktı.
Bu konuda herkes dertli. Mükemmeli aramaktan vazgeçmek gerek, yoksa bulabilmek imkansız.
Sevgili bulmak kolay. Doğru insanı bulmak çok zor.. :)
Ben kime ilgi göstersem nedense kaşarlaşma dönemi başlıyor. O yüzden göstermemek en iyisi
Bu konu üstüne çok şey soylenir de boğazım dugumleniyor çözümünü bulamadığımdan🙏🏻
Bilmiyorum ama kimse kimseye zerre kadar güvenmiyor.
@Gercegimsanri kimsede güven yok korku var çünkü acaba bırakıp gidecek mi diye
Çok güzel anlatmışsın çok doğru ben de öyle düşünüyorum.
Açıklaman da o kadar haklısın ki.. Sonuna kadar katılıyorum
Zorlaşmayı bırak neredeyse artık imkânsızlaştı desek yeridir ve bu döneme gelmekten de hiç hoşnut değilim.
Hersey maddiyat olmuş çok haklısın kimse kimseye güvenmiyor
Ergenken dediklerine katılırım ama belli yaşa gelince kimse kimseyi öylesine çekmek istemiyor
Sevgili bulmak aşırı kolay oldu ama tam tersine evlenicek insan bulmak da o kadar zorlaştı , güven sadakat dürüstlük hiç bir şey yok nerdeyse
Memleket güzel kardeşim kaynıyor ortalık LGBT’den geçilmiyor. Neyin sevgilisi 😉
😂😂😂
Evet zorlaştı cidden. Nerde kız görsem zengin koca muhabbeti yapıyor. Hiç düzgün biri çıksa da aşık olsam evlensem falan diyen yok. Aşk sadece paraya olmuş.
Çok kötü bir dönemdeyiz gerçekten, aşk, sevgi vs hepsi oyuncak oldu bit pazarına düştü, ilişkilerinde mutluluğu yakalayan insan çok az bir elin parmaklarını geçmez, geçmiyor. @longtimenotalk
Herkes kendini vazgecilmez zannedioy nasil olsa baskasini bulurum mantiginda oluyo saygi sevgi yok maalesef olanda 3 4 kisi onlarda uzayliymis gibi tepki goruyo soylarimiz tukenmesin
Sevgili bende bulamıyorum Manisa gibi bir şehirde 30 yaşında olmak ve sevgili bulmak gerçekten çok zor
Temel ihtiyaçlarını karşılasa yeter ondan cinsellik ilişkisi yetiyor insanlara evlilik için birsürü sıkıntı var bu ülkede kadınlar pazardan mal alınır gibi satılıyor
Hakikaten artık nerede nasıl tanisilir bilmiyorum bile
Bir kere soruyu yanlış sormussun güvenmeden tanımadan seviyorum ölüyorum yaparsanız sonu böyle hüsran olur, tanımadan güvenmeden güvendiginiz halde deneyip tartmadan sevgili aşk felan olunmaz hikayeden herkes herkese aşık
Bulsak bile bir süre sonra kabak tadı vermeye başlıyor maalesef birbirini takmamak ciddiye almamak en ufak bir seyden sen beni boguyosunlar. Zor
Bulmak kolay ama güven vs sorunlar oluyor çoğu zaman. Çok da şapmamak gerek sevgililerin %65'i ayrılıyor zaten. Bir kaç deneme yaparsın.
Evet ama sadece erkekler için zorlaştı. Çünkü en çirkin kız bile en az 1.80 yakışıklı erkek istiyor.
hayat her geçen gün daha da zorlaşır zaten sevgili bulmak zor tabiki her şey zor
Ya bir de bunlardan dert yanıp hala sahte davrananlar var :D çok güzel anlatmışsın.
Karşındakinin işine geldiği gibi biri değilsin, ama yine de yalnız kalmamak için seni yedekte tutuyor. Sonra da dürüst değil kimse diyor. E müstehak böylesine.
Tek dert bu ise saniyesinde bulunur ama gerçek karakterli bi beyefendi bulmak epey zorlaştı🙄
Aslında sevgili bulmak kolay ama gerçej ilişki bulmak zor ve yorucu.
birisiyle tanışmak samimi olmak çok zorlaştı
Sevgili bulmak kolay erkek çok ADAM bulmak zor bu devirde