Ben önyargılı olmak istemiyom ama gece 11 de gel 12 ye kadar konuşuruz 7 de kaldırırm ders çalışırsın keşke yanmda olsan ne çalıştırırdım falan diyor sizce iyi niyetle mi söylüyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyiliğini istiyor olsa böyle konuşmazdı erkekler amacına ulaşana kadar her iyiliği yapabilir ve melek gibi görünebilir kimseye güvenme
benim öğrencim svglim arkadasım esim dostum k…m kısaca aklına ne gelirse sensin kbul ediyor musun
Knk böyle dedi bana
Sevgilin dahi olsa eve çağırmaz gerçekten sevdse
Amacına ulaşana kadar her şey olur o aldanma
Knk uzağız yapamaz bir şey baktım saptı engellerim ona da dedim
Haklısın seven sevdiğinin elini de tutmazmıi
Tutar ama ne şartlarda utanır yani ya bunu sen anlarsın yanında iken ama ilerisi yalan söyleyeyim
Bazı şeyler sevgili iken normaldir sonrasında ileri isterse amaç bellidir ztn
Evet şahsi görüşler değişir ama ben kendi adıma kıyamam bana kalırsa böyle dokunmak zor olmalı
Maşallah keşke her erkek böyle olaydı
İnşallah kerkes hak ettiğini bulur
İnşallah ya
Pek iyi niyetli gelmedi açıkçası kalbinin içini bilemeyiz ama ne alaka yani saçmalamış biraz belki ders için bile aramayor olabilir cümlelerine hal hareketlerini süz bişey anlarsın belki
Ya şu an tepki vermiyom onun dlinden konuşuyom bakim pis konulara girerse engel hazır
Aynen tedbirli ol sanaldan mı çocuk
Evet knk gerçek değil
Bide sabah kaldırıyorsun ha vay be hizmette sınır yok nasıl bir beyefendi onuda mı sen yapıyorsun gerçekten 😂 zorla birinin baskilamasiyla çalışabiliyor herhalde
Sınava kadae yanımda uyumanı istiyorum diyor bu ne anlamda
Yanımda bana destek olmanı isterim falan der anlarım ama uyumak ne demek ya senden bir beklentiye giriyor kendi kafasından bu apaçık ortada yani çalışırkende mesela çalışmanın ortasında böyle laflara başlıyorsa amacı konuşmak sadece ders falan değil oda bir gerçek nerden buldun bilmiyorum ama mesafeni ve sınırını koyman lazım bence iki gün sonra niyetini açığa çıkarır mı çıkarmaz mı bilemeyiz belki ustadır ama normal bir anlam değil bu
benim öğrencim svglim arkadasım esim dostum k…m kısaca aklına ne gelirse sensin kbul ediyor musun
Knk bu üstteki onun cümlesi
Seni dinliycem peki bu dediği
Sevgilim falan mi diyor knk sen ne yaptın ohooo seni resmen sahiplenmis senin haberin var mı peki bu durumdan izin vermissin ileri gitmesine mesafe koy bence iyiliğin için ne bu samimiyet iki gün sonra afedersin yanlış anlama ama f. buddy m ol falanda der bu kadar yüz verme çocuğa bir garezim yok ama zamanimizdaki çoğu insan böyle artık amacı farkı
Knk amacı f*ck buddy anlıyorum ama itiraf etsin istiyorum engeli bascam
Anladım öyle yap durduk yere zaten normal olmazda sen anlatmak istediklerimi anlamışsın ayarlarsın sen onu
Ya yüz verir gibi yaparım dökülüncr bas tekmeyi bu kadar
Sanki babamın oğlu da acıyacam
Mantıklı olanda bu haklısın en azından neden engel yediğininin bilincinde olacak bakıcan artık zaman göstercek
Lise son musun mezun falan mı
Mezun ya liseli değilim
Anladım işin kolay değil bu sene napıp edip bir yere gitmen lazım seneye bizim devrenin sayısı yanında işin aşırı zor bir hal alır biliyorsundur zaten kolay gelsin elinden gelenin en iyisini yaparsın umarım
Knk engelledim çocuğu mrk etme
Çocuk için demedimde neyse iyi yapmışsın 😅👍 vakit kaybetme daha fazla
Knk yok ya kpss daha 1 5 yıl var dgs yazın sadece
Ayn sınava kdr karım olur musun diyor bir de
Knk bişeydemek istemiyorum artık sen halletmişsin utanmasa gel kölem ol sana istediğimi yapayım dicek
Yanlış anlamada sen basta sessiz kaldın önemsemedin pek diye mi bu kadar yüz bulmuş
Yok rol yaptım çünkü tepki versem ya ne diyon niyetim nasıl öyle olsun, derdi onun gibi konuşmaya çalıştım öyle anladım derler ya her şeyi bil ama hiçbir şey bilmemiş gibi davran işe yarayan bir yöntem
Ayrıca yüz vermek değilen başından, amacı buydu ben sadece hmn önyargılı davranmak istemedim
Anladım neyse bitmiş geçmiş olsun sınavına odaklanırsın artık kendini vererek böyle şeylerle zaman kaybetmeye değmez konulsr bittiyse denemeye gömül 🙂 umarım istediğin yeri kazanırsın
Tşkr ederiö öyle yapıcam inş
Niyeti kötüyse bile başta söylesin kızmam ama böyle ders çalışacaz falan kazandırıcam bu saçma
Öyle ya gerçekten öyle sanırım reelde böyle şeylere cesaret edemediği için sanalda kendini kaybediyor artık nasıl yetiştirildiği için midir utangaç mıdır nedir sebebi bilemeyiz ondan sanalda falan dikkatli davranman lazım herkes anonim
Yok knk utangaç değildi aksine ben öyleyim maddi manevi tüm ihtiyacımı karşılayacakmış
Çok ihtiyacın vardı sanki hiç hayatında görmediği birini bu kadar sahiplenmenin sebebi ne acaba
İhtiyacın olabilir bilemem ama gidipte tanımadığın insandan bir şey isteyecegini zannetmem
Sesimi duyunca telefonda demiş ben bununla, sonuna kadar gidicem yedim ben de
Yok bak zor durumdayım maddiyatım kötü işe de girdim bakalım
Sırf kimseden dilenmemek için ondan hiç dilenmem
Anlıyorum şu sistemde ne yazık ki eşitlik falan yok kitaplar denemeler her şey para ile bunu bu hale getirenlerin aptallığı çok yoğun bir ismi part time mi (daha doğrusu fark etmez okuman herkes yerde çalışıyorsun nerden bakarsan bak doğru değil ama gelde anket iste)
Knk bir klinik asistan olarak giricem çok ağır bir iş değil ama evde sürekli durmakta baydı kimseden de para istemek istemiyorum
İyi yapmışsın anlıyorum evdekilerinde çenesi durmuyorsa genel aileler gibi iyi olur vaktin boşa gitmez en azından
Ay boş ver ya engelle gitsin kız birisini bul çalışma arkadaşı olarak bence
Knk bu erkeklerin kumaşı da aynı bıktık
Valla bıktık ya o yüzden ben hiçbir şekilde muhattap olmuyorum artık ne oluyor ne bitiyor konu geliyor saçma sapan yerlere artık midemi bulandırdılar gerçekten işleri güçleri başka şeylerde ya yks ye hazırlamıyorsan isterse ders konusunda yardımcı oluruz birbirimize ben yks ye hazırlanıyorum mesela ya da kız birisini bul ya erkeklerden bi bok olmaz engeller gitsin uyumak ne alaka ya da ben sana çalıştırırdım şu bu ne demek çok film izlemiş heralde mal
Knk ben de bıktım seks bağımlısı olmuşlar iki çift konuşamıyorux bile konu hep oralara gidiyor ders çalışmayı da karşılıklı yapıcak motivasyonunu benşm bedenimle yapıcak aklı sıra
Knk ben dgs ya ama çalışabiliriz beraber
Ulan yaaa bu erkek milleti öyle işte daha anlamadın mı yemin ederim benim midem bulandı lan artık popodan baştan bunlar doyamadı bir türlü cidden öğhh yani engelle gitsin valla bak niyeti iyi ya da kötü fark etmez engelle
Knk ben bununla ciddi düşünmem etmem ömrü kısa ztn engelledim
Akılları fikirleri pipilerinde
Allah seni ne yapmasın altıma işicem gülmekten 🤣 valla arada diyorum bunlar sünnet olurken keşke az ucundan değilde kökten kesseler ülkede ki sorunlar kökten hallolacaktı 😂
Kız valla ben de böyle diyom kadınlarda da nefis var biz neden böylr değiliz
Bence güvenme
Neden peki
11-12 arası ne yapacağı belli
Ders soruları konuşcsz diyor
Tabi kesin ateşle barut yan yana öyle olur
Anlamanın tek yolu onun gibi konuşup yolunu bulmak
Nasıl yani
Böyle dedi
K… m ne anlamadım. Uygunsuz bir şeyse mesaj olarak yazar mısın
Ben de anlamadımki
Seni kendine bağlayıp yönetecek bunu istiyor
Manipüle edecek aklı sıra başlarım dersine de ona da
Helal kız sana izin verme sakın
En tehlikeli erkek tipidir başta niye kötü dr olsa söyleyenden bu zarar gelmex
Haklısın gerçekten. Bu arada neden gizlisin
Öylesine
Hmm konuşurduk
Sende mi
Normal konuşmaktan bahsediyorum
Ondan uzak durman lazim
Neden anlator mısın
Özgürlük senin elinden
O kadar çalıştıriyor bir meyve ver sende canım
Evet yanında olsan yatırıp kaldırır kesin 😀
Ya ciddi yorum yapın
Samimi değil net.
Bak şimdi onun dilinden konuşucam baktım mal engeli basıcam
Kesinlikle dene
haklı çıkarsan habr vercem
Sınava kadse yanımda yat diyor
😀😀 ohh kıvama geliyor desene
Ya bunların malı aynı😄
Biraz daha devam etsin anlaşılır derdi
Yatakta mevzu mu çıkacakmış 😀
Böyle diyor
K... m e oluyor merak ettim ayrıca sevgilimden sonrasına koptum 😀 😀 bu evde sürekli düdükleyecek kadın arıyor gitsin kendine evlenecek birini bulsun o zaman niye ders çalışma bahanesi ile başkasıyla yatıp kalkma peşinde
O... pum f... şem ol diyor resmen bedava Fckbddy ne güzel 😂😂
Cidden o anlamamı geliyor
Sen takılmak istiyorsan git takıl ama istemiyorsan boşuna vakit kaybetme yol ver gitsin bütün gün aynı evde ne olacak sanıyorsun ki hep ders mi çalışılır dersin teneffüste s. KS yaparsınız 😀😀😂
Knk bu kadar canım değilim eskifen öyleydim ama şu an her şey ortada
Sa*lak olcak canım değil
Manipüle evresi farkındayım
Bence de farkında olmalısın niyetini anlamışsındır herhalde
Knk engelledim sapık çktı bugünde yatağıma gir falan diyordu
Yatakta, ders çalışacakmışız😄
Ne zannettin söyledim sana😂
Yürüsün gitsin ya şerefsz bir de görmen lazım nasıl konuşuyor brn sana bu sınavı kazandırıcam başka çaresi yok denemelr kitaplar göndericem
Bugün de diyor gel yatağıma uzan bir iki türkçe sorusu çözelm masaj da yaparım saydırıp engelledim😅
Ohooo sınırsız hizmet 😀
Masajdan sonra da bir çakayım 😂😂
Ya amacını en baştan anladım dersi kullanarak karşındakini kandırıp sınava kadar, kendini tatmin ettiricek
Evet kesinlikle öyle nasıl ikna olabileceğini düşündü acaba buna
Erkek bunlar her şey beklerim
İyi niyetli bulunca olur diye düşündü
Karşında kim var tanıyamamış
Haklısın erkeklere kolay kolay güvenilmez
Yakın biri mi yoksa rastgele biri mi
Rastgele ya çalışma arkadalı diye grupta yazdıydım bu mal yazdı işte
Kendini bir övüyor çok disiplinliyim şu kadar net yaparım falan filan
Yapacağı tek şey net o da sapıklık 😀
Ben dedim sen tanımadığın birine ne diye hocalık yapıcan yok brn sesini duyduktan sonra sonuna kadar yardım edicem sesinden yardıma ihtiyacın old anladım diyor
Ayn öyle mal ya
Bir kız vardı o aklıma geldi biliyor musun sınavına yardım etmem karşılığında benimle sexting yapıyordu 😂
Bu da onu istiyordu da avı ürkütmemek için yavaş yavaş yürüyordu
Ehliyet sınavına girecekti soruları ona hoca gibi okuyordum şıkları söylüyordum sesli konuşma yapıyorduk öyle daha iyi aklımda kalıyor diyordu 😀
Bir de şey diyro ramazan bitsin çalıştırcam seni iyice
Sapığımız ramazana saygılı
😂😂 bak sen Ramazanda oruçlu ya olmayacağını biliyor 😂😂
Millet level atlamış işte napcan
Yarabbim ya aklıma geldikçe gülüyom
Anladımki insanın kendisine sadwce faydası var başkasından fayda beklememeli
Ona göre sapıklık değildir hayır işi olarak görüyor herhalde 😂
Tiksiniyom böylelerinden sınava kadar karım olur musun diyor bir de
Haklısın bak o kadar dil döktüm ama en ufak bir yumuşama görürsem ben bile yürürüm güvenme sakın
Evet abartmış o... pu yok karşısında pislik herif ya
Engel de rht ol
İyi yapmışsın eline sağlık kanka 😀
Knk bir daha aramadı bile normalde hep aradı açmazdım
Hangi yüzle arayacak ki kank yaptığı ahlaksız tekliften sonra
Ee tabiki hocalık yapacakmış hocalığı batsın
Hangi dersi çalışıyorsunuz
Dgs mat
Kolay gelsin sana o zaman 😊
Sağ ol:)
Kank inş başarılı olursun😊
Art niyet olabilir