Erkek arkadasim zaman icerisinde baska birine donusuyor?

merhaba, sizlere kendi iliskim hakkinda bir kac seyden bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum. 1-2 yillik bir iliskim var erkek arkadasimla onceleri yuz yuze tartistigimizda (cogunlukla wpdan tartisiriz) onceleri aglar "ayrilacak miyiz yani?" derdi o agliyor diye kiyamayip ben de aglardim. Ama son zamanlarda o kadar cok degisti ki bana karsi olan tutumu, tartismalardaki tavri; onceden tartismada aglayan adam tartismalarda yuzume bakarak gulmeye basladi degersiz hissettigimi soyledikce gülmeye devam etti. her kelimemin altindan bir sey aramaya basladi surekli "irite ediyorsun beni kelimelerinle" demeye basladi ama ben art niyetle hicbir sey yapmıyorum ki. ozellikle erkek arkadasinin dolduruslarina cok geliyor bunu cok kez yakaladim tartisirken arkadasina atip arkadasinin "bunu yaz kanka" dedigi mesaji ilettigini biliyorum, benim arkamdam kufur ettigini de biliyorum "cocuk desem cocuk degil, sinav senesi olmasa hadi ordan git diyecegim" dedigini biliyorum her seye ragmen affettim ama gucsuz kalmaya basladim sanirim artik..
Erkek arkadasim zaman icerisinde baska birine donusuyor?