Bana göre sabırsızlık, tahammül seviyesi sıfır. İlişkilerdeki “biz” kavramı yerine “sen” “ben” kavramları artık yerini aldığı için ilişkilerin az sürdüğünü düşünüyorum.

Bana göre sabırsızlık, tahammül seviyesi sıfır. İlişkilerdeki “biz” kavramı yerine “sen” “ben” kavramları artık yerini aldığı için ilişkilerin az sürdüğünü düşünüyorum.
Açıklamada yazdığın gibi "sabır" eksikliğinden. İnsanlar artık şu kafada: "bununla olmazsa baskasiyla olur"
Boyle düşünen bir insanın, seçeneği olduğunu bildiği için ve sabır denen özelliğin kendisinde bulunmadığını bildiği için, kısacası emek vermediği için ilişkisi kısa suruyor.
Cevap
4Cevap
Her şeyi çok hızlı tüketiyorlar ve sonrasında birbirlerinden uzaklaşıyorlar..
Tahammülsüzlük var yani en ufak seyde direk bosanma larari alabiliyolar. Eskinin adami onca seye katlanirdi simdikiler en ufak bisey dese alinir olmus.
Çoğu ilişkiler menfaat üzerine, böyle oluncada kısa zamanda bitiyor. Eski saf, temiz aşklar kalmadı
bosanmak falan daha basit oldugu icin. surec uzayabilir ayri konu beraber yasanmiyor. eskiler mutlu falan da degil hepsi dayak yemis siddet gormus 50 ustu kadinlar. sence bunlar niye bosanmadi durumlari yoktu.
Erkeklerin dağ ayısı tavırlarını sevmiyorum o yüzden kısa sürüyor
Eskiler mutlu falan değildi çareleri yoktu
Çevre kirliliği. Özel, özel olarak kalmıyor.
Bilmiyorum ama teknoloji ve imkan fazlaligi olabilir
Herkes azmış ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?