Aşk İlişkileri Daha önce hiç öpüştünüz mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ağızdan ( ben hayır) Güncellemeler+1 yıl Hadi ya ben gibi çok insan varmış bu devirde tek öyle şeyler yaşamamış ben varım sanıyordum Daha önce hiç öpüştünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ahusiderinn00 Takip Et FenomenYoda Yaş: 22 +1 yıl Detay mükemmel 😄 bu soruya evet diyebilirim sanırım 2 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ilginc ;) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağızdan nasıl oluyor ki biz gt gte öpüşüyoruz 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanak? Yorumla
küçükburjuvakızı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ağızdan diye belirtmen 😂😂😂 başka nerden olabilir acaba 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet ama kiz baskasiyla evli simdi. zoruma gitti keske hic opmeyeydim. 0 0 Yorumla
Rassne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Evet güzel his knka. Ama alt dudağımı üst dudağımı opcen karar veremiyor😀 arada dilleri emiyosun. Ağzında sakız varsa onu alır cignersin tm🤣🤣 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ağızdan diye belirtmen iyi olmuş 😂😂😂😂😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😅 her türlü öpüşme yaşadım 1 8 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağızdan dudaktan yanaktan vücuttan boyundan şeyden Yorumla Soran +1 yıl Vayy be sen baya şey yapmışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet doya doya yaşamak varkene Yorumla Soran +1 yıl Bende merak ediyorum ya onun için sordum bu tarz şeyleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamak güzel ama gerçekten karşındakini mutlu etmeyi becermelisin Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Ağzına sağlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 🤩 Yorumla
Özgediyebilirsin Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Başka nerenden öpüşülür? 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanaktan öpmek Yorumla Özgediyebilirsin +1 yıl Yanaktan öperken de ağzınla öpüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yinede dudak dudağa olduğunu belirtmek için yazdım onu Yorumla Soran +1 yıl Yalnıs anlaşılmasın diye Yorumla
uzatmaisterseen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
neselicivciv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
AloneAngel_A_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kurtkitap Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. E yani 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl öpşuelimi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum , düşünmem gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahah 😂 bakalım yanlış anlicak mi dedim yanlış anladın Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla kişi tecrübe etmiş ya bilmiyorum benimde canım istiyor gibi merak ediyorum böyle şeyleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok normal , her yerde görüyoruz çünkü. doğal olarak hayalini kuruyor insan Yorumla
soruyorumcevapp Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ağızdan😂 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla soruyorumcevapp +1 yıl Ağızdan ne ya dudak yazsaydın keşke Yorumla Soran +1 yıl Aklıma o geldi ağız temasida var ya Yorumla soruyorumcevapp +1 yıl Hmm anladım bendede hiç olmadı Yorumla Soran +1 yıl Gençsin daha olur ya senin Yorumla soruyorumcevapp +1 yıl Sen kaç yaşındasınki Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla soruyorumcevapp +1 yıl Hmm anladımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Detay mükemmel 😄 bu soruya evet diyebilirim sanırım
Ilginc ;)
Ağızdan nasıl oluyor ki biz gt gte öpüşüyoruz
Yanak?
ağızdan diye belirtmen 😂😂😂 başka nerden olabilir acaba
evet ama kiz baskasiyla evli simdi. zoruma gitti keske hic opmeyeydim.
Evet güzel his knka. Ama alt dudağımı üst dudağımı opcen karar veremiyor😀 arada dilleri emiyosun. Ağzında sakız varsa onu alır cignersin tm🤣🤣
ağızdan dkskahsdhshbzhx
ağızdan diye belirtmen iyi olmuş 😂😂😂😂😂😂
😅 her türlü öpüşme yaşadım
O nasıl oluyormuş
Ağızdan dudaktan yanaktan vücuttan boyundan şeyden
Vayy be sen baya şey yapmışsın
Evet doya doya yaşamak varkene
Bende merak ediyorum ya onun için sordum bu tarz şeyleri
Yaşamak güzel ama gerçekten karşındakini mutlu etmeyi becermelisin
Ağzına sağlık
Teşekkürler 🤩
Başka nerenden öpüşülür?
Yanaktan öpmek
Yanaktan öperken de ağzınla öpüyorsun
Yinede dudak dudağa olduğunu belirtmek için yazdım onu
Yalnıs anlaşılmasın diye
Hayır
Hayır
Hayır
Niye ki
Evet
Ağızdan evet. :P
E yani
dil dile mi
Hayır
Evet
yioo o nası bişe
Hayir
öpşuelimi
Bilmiyorum , düşünmem gerek
ahahah 😂 bakalım yanlış anlicak mi dedim yanlış anladın
Çok fazla kişi tecrübe etmiş ya bilmiyorum benimde canım istiyor gibi merak ediyorum böyle şeyleri
çok normal , her yerde görüyoruz çünkü. doğal olarak hayalini kuruyor insan
Öpüşmedim
Hayır
Hayır
Ağızdan😂
Noldu
Ağızdan ne ya dudak yazsaydın keşke
Aklıma o geldi ağız temasida var ya
Hmm anladım bendede hiç olmadı
Gençsin daha olur ya senin
Sen kaç yaşındasınki
22