Yani ahlak dan dolayı da olabilir ama maalesef tek eşli olmak irade isteyen bir şey çok şükür bugüne kadar kimseyi aldatmadım ama iradem zayıf olsa yapardım
Basbayağı izler napacak hatta şöyle bi şarkı sözü var “ lütfen şu @ruspu benim sevdiğim değil deyin” yapacak bir şey yoktur sevdiğin kişinin iğrençliğini görüyorsun daha ne diyeceksin desen bile neye yarar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cinsiyetle bağdaştırmıyorum.. Ahlaki ve etik değerleri olmayan her insan aldatabilir..
Harika cevap teşekkür ederim
Karaktere göre değişir
Cinsiyet değil şahsiyet meselesi diyorsun
firsatini bulan erkek ve ikna edilen her kadin aldstir
karılar yakalansa ülke nüfusunda büyük kayıplar görülür
Hahah buda doğru 😂
kadınlar tabikide bir erkeğin sekreteriyle karısını aldatması için sektererin yürümesi lazım erkek sadece kabul eder herşeyi kadın yapar
Hahahshaha farklı bir bakış açısı
ciddiyim abi. ben kiloluyken yüzüme bakmazdı kimse şimdi clube girdimi kızlar gözleriyle onay veriyor ben öyle yaklaşıyorum
Serfsiz olan aldatir ama cogunluk erkekler birde saf safyakalanmiycaginizi saniyorsunuz
Hiç aldatırken yakaladin mi?
Evet 😆
Ohaa anlat dinliyoruzz
Sürekli sözde görevde oluyodu meğer 4 e kadar kizla konusup sonra beni ariyormuş 😆
Ee. nasıl yakaladın bir şans daha verdin mi ve kızın haberi var mı
Var var arkadaş olmuştuk
Hahahaa ya en ilginç arkadaşlık gördüğüm 😂😂
Eskiden erkeklerdi ama şu an eşit bence
Bende bu cevaba daha yakınim
Aslında tek eşli olmak insan doğasına aykırı kıskançlık dan dolayi tek eşliyiz
Bence ondan değil toplum ahlaki
Yani ahlak dan dolayı da olabilir ama maalesef tek eşli olmak irade isteyen bir şey çok şükür bugüne kadar kimseyi aldatmadım ama iradem zayıf olsa yapardım
Kadınlar aldatır erkekler izler
Erkekler nasıl izliyor ya
Basbayağı izler napacak hatta şöyle bi şarkı sözü var “ lütfen şu @ruspu benim sevdiğim değil deyin” yapacak bir şey yoktur sevdiğin kişinin iğrençliğini görüyorsun daha ne diyeceksin desen bile neye yarar?
Erkekler, doyumsuzlar cunku
Çok iddali bir söylem ama bu 😂😂
Erkekler net
Çok iddalisin 😂😂