Bana baştan beri senin ciddi düşünüyorum seviyorum diyen kişi bir hafta içinde böyle soğuk yapıp 10 saat de yazdı şimdi de sordum böyle dedi cepte mi tutuyor beni bu
Ay sorun sende değil bende repliği hâlâ kullanılıyo mu ya 😂 bunun meali sorun sende seni istemiyorum ama lafı uzatıp üstüme zamp gibi yapışıp vicdan yaptırma diye kısa yoldan böyle konuşuyorum.
Bunu bana söylelememekle niye kararsız kaldın ki? Seni zorluyacak halim yok, Ayrıca ben hiç bir zaman sana benle ciddi ilişki yaşa demedim ali çünkü ben kimseye demem böyle bir şey kendin bana öyle geldin hatırlarsan, umarım ne istediğini bilen biri olursun, insanlara sözler verirken dikkatli olursun senin için ne anlam ifade ediyor birine verdiğin söz ya da değer bilmem ama her zaman benim gibi sakin birine denk gelemeyebilirsin. Ama sana harcadığım vakit için kendime üzülüyorum yazık gerçekten, düzenli bir hayatın olmayabilir sıkıntıda yaşayabilirsin ben seni her zaman anlamaya çalıştım yanında durmaya çalıştım ama böyle davranılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum kararlarının değişmesine rağmen söylemeyip bir uzak bir yakın davranman da senin karekterini belirlemiş oldu, konuşmak istemediğini belirtebilirdin çünkü sana hep dedim netlik en güzeli belirsizlik her zaman yorar ben artık yorulmak istemiyorum, ciddi bir ilişki durumu olarakta görülmek istesem şimdiye kadar zaten yüz kişiyle evlenmiştim bahanelere de gerek yok sorun sen de değil lafıda eskisi de artık deyim mi
Ya şunu yapmayın ya erkekler bu kadar uzun mesajları o ku maaaaazz 🤦♀️ Gılgamış destanı yazmışsın kızım ne önemi var bu kadar dert ettiğini belli edip rezil edeceksin ki kendini. Cevap bile vermeden bas engeli geç anlasın.
Haklısın ben zaten sana geldim çünkü o frekansımız uyumumuz zaten çok iyiydi biliyorsun, bu konuda hiçbir takıntım yok ama tamamen kendimle alakalı durumlar olduğu için bunu sana söylemek istedim. İyi niyetinden hiçbir zaman şüphem olmadı ve olamaz da.. Sana her zaman açıksözlü oldum bu durumuda senden saklamak istemedim çünkü zamanını çalma ya hakkım yok. Bu kararı uzun zamandır içinde tutmuyorum yeni alınmış bir şey kendi içimde çok denedim ama olmadı ve asla alternatif buldum diye yapmıyorum öyle bir şey aklına gelmesin. Beni kötü birisi olarak görme, sana karşı hiçbir zararım dokunmadı elimden geldiğince değer vermeye çalıştım ama bu durumu yanlış zamanda gelen iyi birisi olarak görüyorum.. demiş
Söylediğim gibi okumamış 😂 ezbere aynı şeyleri yazmış yeniden uzattıkça kendini acınası duruma düşürüyosun çocuğun gözünde yapma bence ama sen bilirsin artık
Eğer ciddi ilişki düşünmüyorsan ve beni sevmiyorsan yanımda işin yok. Keşke baştan umut vermeseydin de şeffaf olabilseydin. Ne sen beni üzmüş olurdun ne de sen böyle bir boşluğa düşerdin. Umarım karakterin yerine oturur da ne istediğini bilen birisine dönüştürür bundan sonraki zamanların.
Haklısın ben zaten sana geldim çünkü o frekansımız uyumumuz zaten çok iyiydi biliyorsun, bu konuda hiçbir takıntım yok ama tamamen kendimle alakalı durumlar olduğu için bunu sana söylemek istedim. İyi niyetinden hiçbir zaman şüphem olmadı ve olamaz da.. Sana her zaman açıksözlü oldum bu durumuda senden saklamak istemedim çünkü zamanını çalma ya hakkım yok. Bu kararı uzun zamandır içinde tutmuyorum yeni alınmış bir şey kendi içimde çok denedim ama olmadı ve asla alternatif buldum diye yapmıyorum öyle bir şey aklına gelmesin. Beni kötü birisi olarak görme, sana karşı hiçbir zararım dokunmadı elimden geldiğince değer vermeye çalıştım ama bu durumu yanlış zamanda gelen iyi birisi olarak görüyorum.. demiş