Bu insanları anlamıyorum gerçekten. Evlilik farzmış. Uyduruyorlar. Tamamen.
Ben gerçekten istemiyorum. Hayatımda birini sevmiştim. Bidaha kimseyi sevmem. yaşım 22 İlerde de benim canımı böyle sıkacaklar mı ,/
sizler de durum nedir?🤨
Bu insanları anlamıyorum gerçekten. Evlilik farzmış. Uyduruyorlar. Tamamen.
Ben gerçekten istemiyorum. Hayatımda birini sevmiştim. Bidaha kimseyi sevmem. yaşım 22 İlerde de benim canımı böyle sıkacaklar mı ,/
sizler de durum nedir?🤨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlenmeyeceğimi söylüyorum flörtöz sanıyorlar. Yalnızlık benim seçimim kime ne.
En iyisi 😁
De senin yaşın küçük daha düşüncelerin değişir elbet.
Yok benim derdim başka. Ben kendime bakamıyorum. Evlilik hiç olmaz. Flört ederim daha iyi 😅
Bakamıyorum derken?
Kendime bakıyorum. Başkasıyla ilgilenemem. 😂 Kimseyi sevmeyeceğim için Sırf zevk için evlenirsem hayatım kararır.
Evlilik zevk için olmaz zaten. Birlikteliği taçlandırmak resmileştirmek anlamına gelir. Senin kafa çok başka çalışıyor :)
Bana göre değil 😄😄
Senin kafa farklı çalışıyor dediğim gibi çok girmeyeceğim oralara :D
Sevmiyeceğim biriyle birliktelik olmaz ki.
Kimseyi sevmem ben 😢
Evlilik Allahın bir emridir farz oluyor ama bu sana kalmış bir şey ister evlen ister evlenme ben de evlenmeyeceğim
Bencede en iyisi evlenmemek evlenme deviri geçti artık
Eskiden sevisme evlenince oluyormuş napsinlar. Şimdi evlenmeden evli gibi yaşamak varken evlilik aptallik biraz da
Ait olma bilinci birey olmayı bilmiyorlar
Evet ya niye öyle bi algı var
Cahillik işte 😅
Sana bişey diyşm mi çoğu insanda var bu algı
Yapacak bir şey yok. Ben flört etmeyi tercih ederim. 🤔
Ya insanlar belli bi yaşa geldimi evlenmem lazım moduna giriyolar oysaki bence evlilik tamamen kısmet işi
E. V. L. E.. N. E. C. E. K. S. İ. N
Yoo 😅
Evlilik farz zaten
Hayır farz değil. Eğer zinaya yakınsan farz 😁
Allah oruç tutmamızı istiyor. Bekarlar için. Çünkü şehveti kırıyor
Sadece bekarlar için değil ve evlilik farz canımın ici evlilik dinin 1/3 ünü tamamlar
Fetvaya göre evlenmeyenler oruç tutsun yazıyor.
Farz değil. Sünnettir
Tovbe ya kimi dinliyorsun sen ya O zaman senin anan babanda tutmasın malum evliler
Ramazan ayından bahsetmiyorum ki ablacım 😂 Normal günlerde tutulacak. Allah Allah ya
Tovbe ya perşembe pazar tutulur sünnet onu herkes tutar. O senin dediğin bilgi yanlış. Yanlış yanlış kaynaklardan bilgi edinme
Herkes tutmaz ki isteyen tutar. Arada oruç tutmak zevki ortadan kaldırdığı için yazıyor fetvada. Sen neye inanırsan inan 😁 🖐️
Ay bi git ne dediğimi anlamıyorsun diyorum ki sünnet yani isteyen tutar demek. Herkes tutar derken sadece bekarlardan bahsetmiyorum. Mal mal konuşuyorsun anca
Sen farz diyorsun ben sünnet diyorum. mal mal sen konuşuyon sanane benim inandığım şeyden. Git işine yaw ablacım.
Sinirlendi kıyamam
Zina yapma diye
😅😅 oruç tutulması gerekiyormuş. Farz değil ki
Mantiken evlrnmezsen s ikismeden nasil durcan duramazsan da zina
O zaman bı evlenip hemen boşanmak 😄