Ne hediye alir bana ne ince dusuncelidir bana karsi duz birisidir seviyor ama ailesine gosterdigi kendisine gösterdigi özeni bana gostermez bana karsi cok cimridir. Onunla yakinlasmalar yasiyorum her seferinde kendime diyorum tutacagim ama olmuyor anin buyusune kapiliyorum ne yapabilirim degerimi bilsin istiyorum 2 yildir beraberiz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdiye kadar yapmadıysa şimdiden sonra da senin için hiç bir şey yapmaz 2 ay değil 2 yıldır beraberiz diyorsun
Mesela disarda tatli yer ailesine de alir getirir cok guzeldi onlar da tatsin der, arkadaslariyla tatliciya gider cok guzel di felan diye anlatir snei de gotureyim demez o kadar duskun oldugumu bilmesine ragmen. Hediye istedim en son en ucuz ne varsa onu almis gelmis durumu iyi olmasina ragmen. Yakinlasma yasamaya basladik 3 aydir, iliskimiz daha guzel oldu daha ilgili kendisi artik felan ama iste finansal yönde yine degismedi
Yani aslında görünüşe bakılırsa çok da bir şey istemiyorsun sürekli olmasada arada bir senin için de birşeyler yapsın istiyorsun ufak da olsa senin için seni mutlu edicek kücük hediyeler alsa diye düşünüyorsun gayet normal bunlar yarım elma gönül alma işi maksat karşındakinin gönlünü hoş etmek ama erkek arkadaşında sana karşı böyle bir hoşgörü yok demekki karışık bi durum sırf bu yüzden pek fazla bir şey diyemem
Cicek almasini hep ben istedim hediye de ayni sekilde hic icinden gelmez bana karsi, simdi bir de cinsel anlamda yakinlasinca kendimi kullanilmis hissediyorum bu yuzden yapmak istemiyorum ama benimde hosuma gitti Bende istiyorum.. kafam karisik ya
Hediye istenilmezki onun düşünmesi lazım heleki seninle cinselliğe kadar yakınlaşmış seni daha fazla mutlu etmek için elinden geleni yapması gerek ben kendi ilişkilerimde bile atıyorum internette geziniyorum bişey görüyorum kendi kendime diyorum la bu benim hatunun hoşuna gider alayım ona göndereyim falan diye yani düşünmesi gerekir bazı şeyleri hissettiklerinde haklısın daha fazla mutlu olmayı hakediyorsun
Ya o kadar guzel anlatmissiniz ki aynen bu sekilde olsun istiyorum ben bilmiyorum ki diyor… cinsellik yasayinca beklentilerim de artti ama hala karsilamiyor ciddi dusunuyoruz cok da seviyorum oyuzden ne yapayim bilmiyorum? 🥲
Biraz mantığınızla düşünürseniz aklınız kalbinize engel olabilir cinsellik yaşamanız da sevmenizde normal beklentilerinizin olması da normal çünki siz ona en güzel hediyeyi vermişken onun seni bu denli mutsuz etmesi düşünceler içerisine sokması bana anormal geliyor tamam aile önemlidir aile ile ilgilenebilir hediyeler alabilir vs ama sen ona gerekirse bi ömür vereceksin gençliğini vereceksin özellikle senin üzerine yoğunlaşması gerekirken pek de önemsemiyor biraz kendinle baş başa düşünmelisin ilişkindeki tüm herşeyi gözden geçirmelisin daha sağlıklı olur bence
Ya benim hic iliskim olmadi bir sey umunca acaba abartiyormuyum benmi yanlis dusunuyorum felan diyorum. Bir de ondan Şu an uzaktayim bir sure gorusemiycez o dogal olarak ozluyorum bulusunca olan herseyi unutuyorum maalesef.. ama haklisiniz biraz iradeli davranmaliyim. Peki hediye supriz konusunda ihtiycalarimi karsilamiyor diye cinsell yönde ondan uzaklasmam normal karsilanilirmi?
Yani sana hediye almamasını veya seni mutlu edicek şeyler yapmamasını ilişkinizle alakalı bi sınırlama ile bağdaştırmamız doğru olmayabilir sizin olayınız farklı cünki ailesine alıyor herşeyi yapıyor öte yandan sana geldiğinde hiç bir şey yok bu anormal bi durum kendimi senin yerine koyucak olursam karşımdakinin davranışına göre davranırdım ona göre hareket ederdim yani sana nasıl değer veriyorsa sende ona göre değer vereceksin eğer mutlu olamıyacaksak içimizde hep bir burukluk hep bir eksiklik kalıcaksa neden devam ediyoruzki geçen zamanlar asla geri gelmeyecek yine de seçim senin
İstediklerinde ve düşündüklerinde baştan sona kadar haklısın her kadın sevdiği erkek tarafından sürekli olmasada arada bi küçük süprizler bekler bu belki bi çiçek olur belki ansızın bi anda kapına gelir vs hayal gücünün alabileceği her türlü ufak da olsa seni mutlu edebilecek şeyler sen ondan atlar yatlar katlar istemediğin sürece diğer istediklerinin hepsi normal
Ya aslinda istedigim seyleri maddi imkani sinirinda istedigimi dusunuyorum. Bazen pahali seyler almasini istiyorum cunku kendine pahali seyler aliyor. Bana gelince en ucuz neyse o alinir oda benim israrim uzerine. Simdi sirf bunun icin iliskimi bitirmek istemiyorum, yaza Nisan yapalim diyor. Beni sevdiginin de farkindayim, sozumu dinler kiz cevresi hic yokturdur hic mesajsiz habersiz birakmaz beni istedigim gibi davranmaya calisir kendini degistirir vs..
Ve onun cinseligi cok sevdiginin farkindayim, maalesef ki bende sevdim oyuzden bu yönde onu cezalandiramiyorum, hos cezalandirsam beni kazanmak icin bir seyler yapmaz mi?
Beni birakirsan canima kiyarim demis birisi bu arada
Pek düzeliceğini sanmam yine senin iteklememle devam eder ilişkiniz 🙂
Hadi ya 🥺
Ya yinede karamsar olma belki evlendiğinizde değişebilir durumlar
Peki Şu an ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz?
Akışına bırakman daha doğru olur bence ama yine de en son kararı verecek sensin iyisiyle de kötüsüyle de birbirinizi seviyorsunuz ama yalnızca sevginin yetmediği durumları da göz önünde bulundurup bi düşün bakalım
Anladim Tessekur ederim dinlediginiz icin 🙏🏻, ekliye bilirmiyim sizi?
Rica ederim olur nasıl isterseniz
Istek attim
Bence sen cinsellik için yapıyorsun ve bunun sadece onda olduğuna inanıyorsun sınırlandirmisssin kendini
Yok gercekten seviyorum ben onu ama ilk onla denedim bazi seyleri dogru baskasiyla yapamam gibi geliyor
O ilk senle mi yaptı?
Evet
Neyse kankam size kolay gelsin 😄
İmm alalım hediye sana
Ne kadar yakınlaşıyorsunuz
Ne önemi var?
Var bence