Beni tanımak için çok uğraştı sonra da ortadan kayboldu. Ghostingin babası olabilir mi?

Arkadaşlar instagramda benimle tanışmak isteyen biri vardı. Aynı şehirde yaşıyoruz neyse sonra uğraştı biraz tanımak için bende tanıyayım dedim şans verdim. Çocuğu da beğendim fotoğraf olarak uzman çavuşmuş yaşadığım şehirde. Neyse aramızda tanıma süreci var ama nasıl fotoğrafıma iltifat ediyor, beğendim seni vs. Yani loveboambing gibi bende dedim ki böyle şeylere lüzum yok birbirimizi tanıyalım. Sonra bu kişi gün içinde bayağ ilgili bana. Vakit ayırıyor vs. Bende tabi hani sohbet ediyoruz daha her şey yeni. Sabah akşam günaydın canım vs mesajları atıyor bana. böyle 3 hafta geçti. Buluşmayı düşünüyorduk. Dün de filmlerden bahsediyorduk ben beğendiğim filmi attım sohbette o da'' bende severim bu tür filmleri vs dedi. Sıcak bir yaklaşımı vardı zaten. gBana kendi fotoğrafını attı. 1 saat sonra mesajına döndüm işim vardı. Bir anda profil fotosu gitti, instagram hesabını kapattı. Engelledi diye düşündüm kontrol ettim başka hesaptan yok. Hesabı kapatmış. Ama durduk yere ortadan kayboldu. Aklıma ilk bir şeyler karıştırıyor gibi geldi.

Beni tanımak için çok uğraştı sonra da ortadan kayboldu. Ghostingin babası olabilir mi?