Gerçek sevgi nedir, nerede hata yaptım?

3.5 yıldır bi kadını seviyorum. 3.5 yıldırda birlikte olmaya çalıştım. çok sevdim. başkasını sevdirtmedim. kız 3.5 yıl beni süpürgesi yaptı. bu 3.5 yılda 2 kere birlikte olduk 2 kere ayrıldık. umudu tamamen kesip hayatıma bakacakken o bi anda bahanelerle gellip benimlle ileltişim kurdu. bende saf olduğum için tekrar tüm varolan sevgimi ona verdim. ona adadım. sonrasında şımarmayamı başladı bilemiyorum. önce ilgisi azaldı. sonra konuşmak istememeye başladı. sonrasında ben yine safım. onunla buluşup konuşup problemleri çözüp mutlu bi ilişki istedim ondan. sonrasında günlerce konuşmadık. ben yazdım ona ama o dönmedi... DOBRA bi kişilikti zaten. ama ben yinede onu çok sevdim. hastaydı. genetik bi hastalık. ama ben yinede onu sevmiştim. ismini veremem. sonrasında o bana ben sıkılmaya başladım senden. dahada çok sıkılırsam her şey biter dedi ve. o günün akşamında bana yolumu açmak gibi karakter düşüğü bi hareket ile benim ona olan yollarımı ayırdı. size soru. ben nerede hata yaptım. bunu biraz da olsa biliyorum. ama sizden de duymak istiyorum. evlilik hayali kurduğum kadın onu gerçekten sevmeme rağmen gidiyorsa. GERÇEK SEVGİ nedir? var mıdır? nerede hata yaptım ki... çok sevmek hatamıydı...

Güncellemeler
+1 yıl
teşekkürler arkadaşlar. başkası ile konuşuyorum artık.
Gerçek sevgi nedir, nerede hata yaptım?