Aşk İlişkileri Yeni tanıştığım kişi yazım yanlışı yapıyor soğuyorum görüşmeyi kesiyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela dün psigolog yerine"piskolok"yazdı çıldıracaktım ya. Daha da var ama benim hiç hoşuma gitmiyor napacam ben ya? Güncellemeler+1 yıl Görüşmeyi kestim Yeni tanıştığım kişi yazım yanlışı yapıyor soğuyorum görüşmeyi kesiyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mattias34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yazım yanlışı değil bu. Cehalet. Yanyana olan Harfleri yanlış yazarsa yazım yanlışı olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hımm olabilir Yorumla
AVAVA10 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Cock yazm ynlsmi yapsm ya bise olamaz nsail yapmis peoqpwieojwiw 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet olamaz böyle 😬 Yorumla AVAVA10 +1 yıl Bise olamaz hekres hata yapar (kendimden soğudum) dpwlroqkew Yorumla Soran +1 yıl Hahah bende Yorumla AVAVA10 +1 yıl Temam 😂 ama yazım yanlışı yuzundende ayrılma hemen 😂 sen galiba şeysin ev daginik olunca delirenlerden 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kim delirmez ki Yorumla AVAVA10 +1 yıl Sen simdi sabah uyaninca yatagida toplarsn herseyin duzenlidir 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani genel olarak öyle Yorumla AVAVA10 +1 yıl Senin sevgilin olucak hatta kocan olucak kişinin işi cok zor 😂😂Ama bence iysin yani bende sinirleniyorm o durumlarda ama herkes sevmez 😂 sen soyle ona dogru yaz sunlari diye o duzeltir zaten Yorumla Soran +1 yıl Aman koskoca adam ben mi öğretecem ona. İnsanın kendisini geliştirmesi lazım. Normalde dayılar falan böyle yazar bizimki genç ama 😂 Yorumla AVAVA10 +1 yıl Hızlı yazmadan oluyo bunlar hep bazen bende yaparım ama bazen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen hatasız kul olmaz ama dikkat edin yaniii Yorumla AVAVA10 +1 yıl Normalde dikkat etmem ama sen diyosun diye dikkat etcem bundan sonra kızları soğutmayalım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler tüm kızlar adına Yorumla AVAVA10 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 güldürdün ya sen karşındakine benle konuştuğun gibi konuş ozaman bak 1 harf bile yanlış yazıyomu 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Tamam konuşurum güldürdüysem ne mutlu 🙂 Yorumla AVAVA10 +1 yıl Tamamm ozaman hadi iyi günler diyeyim sana bişey olursa yaz yine yardımcı olurum Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol iyi günler Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Psikolog diye yazılmasın o 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yazılıyor ama 22 yaşında hâla öğrenememiş Yorumla berkol +1 yıl Sen psigolog yazmışsın öyle değil psikolok yazılır onu diyorum Yorumla berkol +1 yıl Sonunda g var ben bile yanlış yazdım 😀 böyle şeylere takmayın ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam bunu yanlış yazmak normal olabilir ama fazla hata yapıyor canım sıkılıyor Yorumla berkol +1 yıl Takma kafana güzelce söyle kitap okusun şiir dinlesin. Bunlar kazanılabilir yetiler. Yeterki karakteri düzgün olsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. nazı ögle bi hada yabapiloolar yaw inarmak çok güç 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Ahhaa bari siz yapmayın ya 😂 Yorumla u tenedos +1 yıl damam :P Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla u tenedos +1 yıl çokta yıpratma kendini bu gibi durumlarda insan yazarken dikkat etmiyor.dilekçe mi yazıyoruz gardaş :P Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ben alışkın değilim Yorumla u tenedos +1 yıl ilgili makam mısın? Yorumla Soran +1 yıl Hayır illa ilgili makam mı olmam gerekiyor Yorumla u tenedos +1 yıl tamam kızma Yorumla Soran +1 yıl Tamam kızmadım Yorumla u tenedos +1 yıl yok yok kızdın sanki otur hele bi çay iç Yorumla Soran +1 yıl Tamam içiyim. Yorumla u tenedos +1 yıl biskevitte istermisin banarsın Yorumla Soran +1 yıl Olur olur Yorumla
pelomelos Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bende soğurum direk😁 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de direkt soğudum 😬 Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ahahahha ne kadar komiksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de çok iyisin ya Yorumla cokiyibirisi +1 yıl İyi birisiyim hem de çok teşekkür Yorumla
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşkım senin de doğru yazdığın söylemenez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben her zaman böyle hatalar yapmıyorum arada olabilir ama her zaman olması rahatsız edici Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazım yanlışı değil bu. Cehalet. Yanyana olan Harfleri yanlış yazarsa yazım yanlışı olur
Hımm olabilir
Cock yazm ynlsmi yapsm ya bise olamaz nsail yapmis peoqpwieojwiw
Evet olamaz böyle 😬
Bise olamaz hekres hata yapar (kendimden soğudum) dpwlroqkew
Hahah bende
Temam 😂 ama yazım yanlışı yuzundende ayrılma hemen 😂 sen galiba şeysin ev daginik olunca delirenlerden 😂
Kim delirmez ki
Sen simdi sabah uyaninca yatagida toplarsn herseyin duzenlidir 😂😂
Yani genel olarak öyle
Senin sevgilin olucak hatta kocan olucak kişinin işi cok zor 😂😂
Ama bence iysin yani bende sinirleniyorm o durumlarda ama herkes sevmez 😂 sen soyle ona dogru yaz sunlari diye o duzeltir zaten
Aman koskoca adam ben mi öğretecem ona. İnsanın kendisini geliştirmesi lazım. Normalde dayılar falan böyle yazar bizimki genç ama 😂
Hızlı yazmadan oluyo bunlar hep bazen bende yaparım ama bazen 😂
Aynen hatasız kul olmaz ama dikkat edin yaniii
Normalde dikkat etmem ama sen diyosun diye dikkat etcem bundan sonra kızları soğutmayalım 😂
Teşekkürler tüm kızlar adına
🤣🤣🤣🤣🤣 güldürdün ya sen karşındakine benle konuştuğun gibi konuş ozaman bak 1 harf bile yanlış yazıyomu 🤣
Tamam konuşurum güldürdüysem ne mutlu 🙂
Tamamm ozaman hadi iyi günler diyeyim sana bişey olursa yaz yine yardımcı olurum
Tamam sağol iyi günler
Psikolog diye yazılmasın o
Evet öyle yazılıyor ama 22 yaşında hâla öğrenememiş
Sen psigolog yazmışsın öyle değil psikolok yazılır onu diyorum
Sonunda g var ben bile yanlış yazdım 😀 böyle şeylere takmayın ya
Tamam bunu yanlış yazmak normal olabilir ama fazla hata yapıyor canım sıkılıyor
Takma kafana güzelce söyle kitap okusun şiir dinlesin. Bunlar kazanılabilir yetiler. Yeterki karakteri düzgün olsun
Tamam teşekkürler
nazı ögle bi hada yabapiloolar yaw inarmak çok güç
Ahhaa bari siz yapmayın ya 😂
damam :P
😀
çokta yıpratma kendini bu gibi durumlarda insan yazarken dikkat etmiyor.
dilekçe mi yazıyoruz gardaş :P
Bilmiyorum ben alışkın değilim
ilgili makam mısın?
Hayır illa ilgili makam mı olmam gerekiyor
tamam kızma
Tamam kızmadım
yok yok kızdın sanki otur hele bi çay iç
Tamam içiyim.
biskevitte istermisin banarsın
Olur olur
Bende soğurum direk😁
Ben de direkt soğudum 😬
Ahahahha ne kadar komiksin
Sen de çok iyisin ya
İyi birisiyim hem de çok teşekkür
Aşkım senin de doğru yazdığın söylemenez
Tamam ben her zaman böyle hatalar yapmıyorum arada olabilir ama her zaman olması rahatsız edici