+1 yılBen hiç bir güvenlik önlemi almam güvenlik önlemi güvensizlik ortamı oluşmuşsa alınır. Zaten güvensiz bir ortamda benim işim yok güvenmediğim biriyle birlikte olmam. Sonradan güvenim kırıldıysa çok seviyor da olsam karşılıklı huzursuzluk oluşmaması için ayrılırım. Zaten güvenimi kırdıysa sevmiyordur yeteri kadar kaybetme korkusu olmayana ne tür bir güvenlik önlemi alırsan al yine yapacağını yapar. Zincire vursan hasta numarası yapar çağırdığın doktoru ayartır yine yapar. İnsanın içi güzel olmalı sözde değil özde yaşayanlara selam olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bende çok rahat bırakırım bence insani çok darlamamak gerekiyor birlikte olduğun kişi de bunu düşünmelisin o ne yapacağını bilir nerede nasıl davranacağını bilir bu düşünce benim için önemlidir yakin kız arkadaşı da olabilir alıp telefonunu kurcalasan da darlayıp sıksan da giden bi şekilde aldatan bi şekilde aldaticak gerek yoktur böyle şeylere ha bi de ilişki de sakız gibi yapışan kızlar vardır bunlar tamamiyle benim gözümde ergenliktir telefonda 8 saat konuşalım yok saatlerce sohbet edelim yok her gün görüşelim yok sürekli benimle ilgilensin yok hanimci olsun kızlar ilişkiyi rahat mı bıraksanız acaba insanların yaşam alanı olmalı iki taraf xa yaşam alanını ihmal etmemeli
00 Yorumla
Güvenlik önlemine bak
Kızlar penisine dokunamasın diye kilit 🤣
Güvenlik önlemine gerek yok benim için
İsteyen herkes dokunur
İlişkim olsa da o dokunmak isteyen kadının çabalamasına bağlı.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Güvenlik önemli ama işlevsellik yoksa durum kel 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence insan gerçekten seviyorsa önleme gerek yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Güven olmadan ilişkiye başlanmaz. Fakat en başta itiraf etmeliyiz. Kimse kimseye güvenmiyor. Yanlış anlama senin için demiyorum. Herkes ben güveniyorum. Yapacak olan her zaman yapar. Serbest bırakıyorum falan. İnan kadınlardan çok duydum bu sözleri. Ama hemen ertesinde telefon niye sessiz de nereye gittin mi sorular. Demek istediğim istesek de güvenemiyoruz.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama ben gerçekten hiç yapmadım yapmıyorum da ve her zaman lafımin arkasındaydım ama beni şüphelendirecek hal ve hareketlere girerse ve ben bunu hissederim zaten ozaman didik arastiririm çünkü ben yengeç burcuyum en ufak detayları bile yakalarım çünkü çok iyi bir gözlemci ve şeytani bir zekaya sahibim ama bu konuda hiç bir zaman böyle bir furum yasatmadim da yaşamadım da. Çünkü güven karsilikli olur
- +1 yıl
İllaki vardır ama dediğim gibi o güveni sonuna kadar veririm karşımdaki insandan da bunu beklerim ve hiç kimseyi de bu konuda sıkmam serbest bırakırım hiç birşeyini arastirıyım soruyum kontrol edeyim vss gibi huyların hiç olmadı zaten sevmemde banada yapılmasını istemem çünkü ben zaten gerekli bilgiyi ona veririm herşeyden haberdar olur
İlişkide güvenlik önlemleri almak önemlidir. Güvenli bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış, iletişim ve güven temelinde kurulmalıdır. İlişkide güvenlik önlemleri almak için sınırlar belirlemek, iletişimi açık ve dürüst tutmak, sadakat, karşılıklı saygı, kendi kendini değerlendirmek ve destek sistemlerini kullanmak gibi adımlar atılabilir. Her ilişki farklıdır ve güvenlik önlemleri, çiftin ihtiyaçlarına ve dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış, iletişim ve güven temelinde güvenli bir ilişki kurmaktır.
00 Yorumla
+1 yılGüven hissedilir dediğiniz gibi kalpten başlar iliklere kadar işlenir kolay değildir bunu işlemek ama herşeyde olduğu gibi buda çok kolay bozuluyor sıkarsan bağlarsan kaçar
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle herkes yanıltabilir
- +1 yıl
👍👍👍
Bu foto ironi de, yinede böyle önlemlere ihtiyaç duyuluyosa o ilişkiden olmaz zaten. Birbirine güven önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Resim tabiki ironi sadece şöyle nirsey oluyor mesela kullandığı instigram şifrelerini bilmek , giittigi yerden konum at denek ya da görüntülü göster vss ya da eve gizli kamera takmak gibii gibiii
He işiniz gücünüz yok kilit takın oraya da 😂
112 Yorumla- +1 yıl
Napsaydik yaa elektirik tel örgümü taktirsaydik hee 😂🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
@alpagu16 aldatmanın sevgiyle aşkla alakası ya da cinsiyetle akakası yok karekterle alakalı bir durum bu genç adam
- +1 yıl
- +1 yıl
@alpagu16 kesinlikle öyle sevdiğini serbest bırak sana geri döner 😂 dönmezse lahmacun 😂 demiş ünsüz bir şair
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFotodaki güvenlik önlemi kesinlikle süper 🤣
118 Yorumla- +1 yıl
Bencede hemen bir asma kilit almalıyız
- +1 yıl
Parmak izi ile açılanlardan olsun 😄
- +1 yıl
Yok yok şifreli oldun daha iyi olur 😂 şifre 3131 nasıl iyi mi 😂
- +1 yıl
Ömrümde böyle zor bir şifre görmedim. Süper bence 😂
- +1 yıl
Dimi böylede zeki bir insanım işte 😄 değil ben sana asma kılıfın sifresi davincinin şifresini bile veririm 🤣🤣😂
- +1 yıl
Versene merak ettim 😂
- +1 yıl
😂😂 fazla merak iyi değildir derler 🤣
- +1 yıl
Sen boş ver o diyenleri 😂
- +1 yıl
Tm pikiii 😄
- +1 yıl
Verecek misin 😂
- +1 yıl
Sana vermiycemde kime vericem 😂 laf mı bu şimdi 😂😂
- +1 yıl
Yaaa çok mutlu ettin beni ama gerçekten 😂
- +1 yıl
DEDİ: HALİL SEZAİ. 😂😂
- +1 yıl
Selami değil miydim ben 😂
- +1 yıl
Şair ruhlu adam Sen benim için gündüz Halil Sezai 😂 gece hınzır selami sin 😂
- +1 yıl
Bazen de tam tersi olabilir😂
- +1 yıl
Evet mümkün 😂
- +1 yıl
Bence de mümkün 😂
Ertesi gün hapi da pahalanmis 😃 alinmali bence istenmeyecek durumlarin önüne gecebilmek icin
112 Yorumla- +1 yıl
Soğan da pahalsnmış mesela 🤣 25 ile 30 TL arası olmuş bundan haberin var mı 😂😂
- +1 yıl
10 yıl önce evet 50 kuruştu 😂😂
- +1 yıl
Ya ben söylemesem farkında bile değilsin 😂
- +1 yıl
Ama ertesi gün hapının fiyatını bilip doğanın fiyatını bilmemen beni duygulandirdi açıkçası
- +1 yıl
Ama benim ki gerçekti 😂 nolucak şimdi peki genç adam 😂
- +1 yıl
Estafurullah o saygı bana ait ✋✋✋
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. güven olmayan bir ilişkide hiçbir şey olmaz bunu hissettiğim anda biter zaten bir ilişki olmaz ortada
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle güven verilmez hissedilir zorla kimseyi yanında tutamazsın bana güven de diyemezsin , ben bu konuda şöyle bir yapıya sahibim tam tersini sevdiğim insanı çok serbest bırakırım çünkü telefonunu cebini gittiği yerleri vss arastirmam gerekte görmem çünkü beni sevdiğini hissediyorsam benim demrktir aklı bende olmayanın bedeni benim yanımda olsa ne olur oyuzden hiç bir iliskimde karşımdaki insanı şüpheye düşürecek şeyler yasatmadim da yaşamadım da
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güvenlik önlemi yerine güvenli ilişkiler kurmak daha mantıklı. Yoksa içinde varsa hiçbir önlem işe yaramaz
115 Yorumla- +1 yıl
AA meraklı beyefendi yorum yazmış 🤣 hoş geldin beyefendi hoş geldin 😂
- +1 yıl
Rica ederim ben senin merakını giderebilecek kadar dobra , cesur ve seffat net bir insanım oyuzden rica ederim nedemek
- +1 yıl
Senin canını yiyeremm haaa 😂
- +1 yıl
Ben seni sütle marine eder yumuşatır öyle yerim 😂
- +1 yıl
Sen daha önce benim yediklerimi nerden biliyorsun hınzır 😂 başınımı tuttun hee 😂
- +1 yıl
Ama annem hep küçükken derdi yemezsen büyüyemezsin diye 😂😂😂
- +1 yıl
Hı hı 😂 boyum arşa değdi 🤣
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılErkek çevresinden kopması, erkeklere karşı mesafeli olması ve muhabbet etmemesi benim için yeterlidir
10 Yorumla
+1 yılAradaki güven bağı sağlamsa önleme gerek kalmaz bence
00 YorumlaBen kıskanç değilim abi boş iş bunlar. Sadece odadan gittiğinde telefonunu söküp geri takıyorum o kadar
12 Yorumla- +1 yıl
Senden korktum şu an 🤣🤣
- +1 yıl
😄😄
Kalmak isteyen kalmak için çabalar gitmek isteyeni ne kadar tutsanda boş cehennemin dibine kadar yolu var
223 Yorumla- +1 yıl
güzel )=
- +1 yıl
Fevkalerdenin de fevkinde bir yorum olmuş güzel bayan 🌺 giden yolunu kalan yerini bilir 🙋🙋
- +1 yıl
önce ben beğendim yorumunu :)
- +1 yıl
önce bana de küserim :)
- +1 yıl
haha o zaman tam zamnaı bastır selim :))
- +1 yıl
kıyamadım bak yaa :p
- +1 yıl
kahveni al gel her türlü bugün seni yicem :)
- +1 yıl
işim var diyerek kaçamazsın :p
- +1 yıl
bende hiç kaçmadım :)
- +1 yıl
söbeeee:)
- +1 yıl
kurusun derler ona az öğren :p
- +1 yıl
hay dilini eşşek arısı sevdin :)
- +1 yıl
:)))))))))))))))
Böyle bir düşünce yapısına sahipsen ilişki yapma derim
11 Yorumla- +1 yıl
Kime dersin 😂
+1 yılSenin kocanın sinkini kim napsin bamya kocaninki senin yenge
11 Yorumla- +1 yıl
Bu ne biçim yorum laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂😂
+1 yılDiş çekiminde ☺️Kendimi zincire bağlamayı tercih ettim desem ne kadar doğru olabilir ki acaba
17 Yorumla- +1 yıl
Niye nolduki
- +1 yıl
Daha nasıl açık bir şekilde konuşma yapmamı istersiniz
- +1 yıl
Valla ben nedemek istediğinizi tam algilayamadım cahilliğime ver
- +1 yıl
Estağfurullah size cahil gözüyle ZATEN baksam yorum yapmamzdim
- +1 yıl
Cidden nedemek istediğini anlsmadim devrik bir cümle kurmuşsunuz çünkü
- +1 yıl
Burada anlatmasam +18 özelden mı anlatsam acaba eğer merak edip dinlemek isterseniz 💫
- +1 yıl
Yok be abla mesaj yazmayı bile kestiniz ☺️😆
+1 yılBence bir anlamı yok eger içinde var ise ne yaparsan yap gidip aldatır eger yoksa kim ne yaparsa yapsın aldatmaz bence bir anlamı yok bu güvensizliktir
00 YorumlaGüven hissedilen bir Duygu kesinlikle katılıyorum... güven. yoksa onlem almam kendi haline bırakirim güven olmadan masanın hep bir ayağı eksik kalır
00 Yorumla
+1 yılBenimle aynı kafadan olursa ancak hayatıma alırım birini. Benzer tecrübeler yaşamış, benzer ilgi alanlarımız olan ve ilişkiye benim baktığım gibi bakan biri olmalı. Budur bana güven veren.
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediğim biriyle olmam zaten ama kalkmışın dini imanı olmaz derler, kilit fayda etmez deler geçer bilirsin. 😂
017 Yorumla- +1 yıl
Güvendiğim biriyle birlikte olmam diye bir cümle yok her insan yanıltabilir bunu unutma
- +1 yıl
Yavrum şöyle ki eğer güvenmiyorsam ona kilit vurmam, yapacak kişi her zaman yapar. 😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle zaten ne demişler " o... yu zincire vursan kilidiyle oynaşırmış bu konu aslında çok sevmekle ya da cinsiyetle akakası olan bir durum değil karakterle alakalı bir durum dur insanın içinde olucak sadakat güven aşk vss
- +1 yıl
Hah bal damlıyor ağzından. 😂
- +1 yıl
Ozaman gelde sil 😂
- +1 yıl
Uzat dudakları. :D
- +1 yıl
Bir adım daha atarsan ağzının üstüne terliiği yersin 🤣
- +1 yıl
Muç. 😗
- +1 yıl
💠💠💠💠
- +1 yıl
Öptüm bile hıh. 😂
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan ağzına kimyon sürerim senin 😂
- +1 yıl
Önce balı silmen lazım. 😂
- +1 yıl
Niye laa balın ustunede dökülür 😂😂 ballı süt, bslli kreker , oluyorda ballı kimyon olmazmı aslan parçası
- +1 yıl
Acı olur sen öpeceksin seni düşünüyorum ben. 😂
- +1 yıl
Belki ben acı sevitorum dur kimbilir
- +1 yıl
Sorarım aşk durulur mu acıyı sevmek olur mu hani hayat bir oyundu artık içime sinmiyor bu şarkı benden sana gelsin yiğidim 😂 hem biraz cakraların açılır 😂
- +1 yıl
Seviyorsan muçla hatun. 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tanışma sürecinde olduğumdan dolayı bende her şey kapalı. Kışa kadar açılacak gibi değil. Daha sevgili bile değiliz.
00 YorumlaBu güvenlik önlemi bana çok mantıklı geldi. Sana güveniyorum hayatım ama çevre kötü ne yapalım yani 😂💁
00 Yorumla
+1 yılYa adamları darlamayin kızlar yapmak isteyince yine durmuyorlar zaten önemli olan esas da kalmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zaten güve duymuyorsam ya da o bana güvenmiyor sa o ilişkiye başlamaya gerek yok ki çünkü şüphe her zaman insanı bitirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenlik önlemleri alınmalı tabii.. arayıp soracaksın. boş bırakmayacaksın. yapan illa ki yapar ama serbest bırakmanın da anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılAldatıcak kalitesizlikte birisi o önlemleride dinlemez maalesef. Aldatmıyacak adamada dünya güzeli gelsede dönüp bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılİlişkide alınacak güvenlik önlemi saçma sapan cahil insanların yanında gezmemektir. Mümkünse türkiyede gezmemektir.
00 Yorumla
+1 yılOnu seviyorum üzülürüm elbette ama zorla da tutmuyorum sonuçta. Eğer bana karşı hisleri yoksa zorlamasın
00 Yorumla
+1 yılPeki hu adam nasıl işiycek 😂
119 Yorumla- +1 yıl
😂😂 orası biraz meçhul beyefendi kadın asma kilidi vurmuş 😂 acmazsa zor olur
- +1 yıl
Aşkım çisim geldi şunu açar mısın 😂😂
- +1 yıl
😂😂 inşallah kafasını fermuara sıkıştırırsın 😂😂
- +1 yıl
Canım yandı bee ağzını hayra aç 😂😂
- +1 yıl
😂😂 çok güzel beddua degilmi ama 🤣
- +1 yıl
Hayır korkunç bir beddua 😂
- +1 yıl
Ozaman sizde rahat durun 😂
- +1 yıl
Biz rahat duruyoruz zaten siz paronayaksınız 😂
- +1 yıl
Bunu şöylemen gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂😂 duygulandım lann kıyamam sana 😂
- +1 yıl
Sizin eliniz ayağınız rahat dursa bunlar olur mu acaba beyefendi 😂 adınız çıkmış birkere
- +1 yıl
Adımız çıkmış işte bilmeden yargılıyorsunuz
- +1 yıl
Estafurullah burada espiri yapıyorum gülelim diye eğlenmek için burdayiz çünkü bu gibi durumların cinsiyetle çok sevmekle alakası yok karakterle alakalı bir durum güven , sevgi , sadakat insanın içinde olucak
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim.
- +1 yıl
Senin canını yiyeremm haaa 😂
- +1 yıl
Delirme ramazan ramazan 😂😂
- +1 yıl
Tm pikiii 😄
- +1 yıl
Aferin uslu dur 😅😅
- +1 yıl
Durmam mı 😂
- +1 yıl
Durmazsın bence 😂
+1 yılFermuar diye bir şey var 🙃🤣
114 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kafasını fermuara sıkıştırırsın 😂😂
- +1 yıl
@Alpagu16 😂😂 dimi ama her erkeğin mutlaka başına bir kere gelmiştir ama güzel beddua degilmi 😂
- +1 yıl
@Alpagu16 🤣🤣 bence hakedenin başına gelsin 😂 kafasını fermuara sıkıştırsın inşallah 😂 böylede zalim bir insanım işte 😄😊
- +1 yıl
@Alpagu16 😂😂😂
- +1 yıl
Çocukluğuma gidip geldim 🫣🤣 sünnetsiz iken sıkışır artık sıkışmaz 🤷🏻♂️
- +1 yıl
😂😂 yaa senin canını yiyeremm haaa 😂😂 yok yine sıkışabilir 😂 dikkat etmezsen
- +1 yıl
Dikkat ederim bende 😬🤣
- +1 yıl
Evet dikkat et çünkü sen bu ülkeye lazımsın 😂😂 senden bir tane daha yok murat
- +1 yıl
Tabikide 🙃🤣
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılÖnleme gerek yok, güven olsun yeter. Yapan her şekilde yapar nasıl olsa.
10 Yorumla
+1 yılNapsın adam altına mı mıçsn 😂😂
116 Yorumla- +1 yıl
İlahi sen ne kadar şajacısın 😂😂
- +1 yıl
Tabi tabi 😂
- +1 yıl
Sen boğa erkeğisin sana kilit ywtrli olmayabilir birde elektirikli tel örgümü taktirsaydik sana acaba 😂
- +1 yıl
Valla ona bile çözüm bulabilirim ama çokta övmek istemiyorum kendimi😂😂
- +1 yıl
Sen kendini övme ben seni övüyorum zaten yavru ceylanim 😂
- +1 yıl
Aslına bakarsan çokta övülesi bir durum olarak görmüyorum 😂
- +1 yıl
Ya bilmiyorum ben boğa erkegini çok kaliteli buluyorum gerek kişilik gerek davranış olarak birde en güzel izelligi insana güven veren bir tarafları var boğa erkegi diyince aklıma ilk güven oluyor ve sahiplenme iç güdüleri mantıklı olmaları vss ee bundan daha güzel hangi özellik olabilir ki
- +1 yıl
İltifatlar için mahcup kaldım ama güzel bakan güzel görür bence
- +1 yıl
Rica ederim iltifat değil öylesiniz çünkü bu sadece güzel bskmakla olsa aynı şeyi yayvburcu ya da kova burcu içinde söylerdim ama onlarda bu özellikler yok maalesef
- +1 yıl
ikisi de birbirinden bencil
- +1 yıl
Gerçekten oyleler birde onlarda duygu vs arama kafalarına buruk insanlar oluyor oyuzden onlarla iletişim kurmakta zor oluyor benim kişiliğime ters oluyor boğalar yengeçler duyarlıdır merhametli dir , sahte kalabalığı sahte insanları sevmezler hayatlarınıada almazlar
- +1 yıl
Kova kadar övgü budalası bir burç yok her kelimesinde kendini över hiç sevmem kendini öveni
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
İlahi ya valla bir alemsin hee burçları bukadar iyi tanıyor olman çok güzel ama
- +1 yıl
Tecrübe bunlar tecrübe 😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle bir bir musibet bin nasihattan iyidir derler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAteşle barut yan yana durmaz hanımefendi
110 Yorumla- +1 yıl
Peki üst üste durar mı beyefendi 😂
- +1 yıl
Durmaz hanımefendi hareket ederler ikisi de birlikte sonra git gel git gel boşalma olur 🙂
- +1 yıl
hocam yükseksin bugün .)
- +1 yıl
Evet 😉
- +1 yıl
bi iizn patlat eve git bence:)
- +1 yıl
İyi olur 🙂
- +1 yıl
haha fenasın hocam valla:)
- +1 yıl
@Konya_Beyefendisi42 beyefendiciğim alçaklara kar yağdı üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi? 😂
- +1 yıl
Düşündüm hanımefendi 🙂
- +1 yıl
ne düşündüm hocam :)
Bune la böyle 😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
Kadın sevgilisini güvenlik şeridine alıyor 😂😂
- +1 yıl
Offf hemde nasıl 😂 kadın hiç acımadan adama asma kilidi vurdu 😂
- +1 yıl
Napsin elektirikli tel örgümü taktirsaydi acaba 😂 dahami güvenli olur 😂
- +1 yıl
Bak şimdi banada mantıklı geldi 😂 dokununca çarpılsın 🤣
- +1 yıl
Kime 😂😂
+1 yılfermuarı mı çözüyor ne yapıyor o :p
19 Yorumla- +1 yıl
Hayır afana adama asma kilit takıyor 🤣🤣 aşkım ben sana güveniyorum lakin disardakilere güvenmiyorum diyor 😂
- +1 yıl
o adam inadına gider aldatır :))
- +1 yıl
Birde elektirik tel örgü mu taktirsaydi acaba 😂😂
- +1 yıl
elektrik versinler bir de tam olsun hahah :)
- +1 yıl
Bence verilmeli dokunduğu an çarpılıp yere serilmeli 😂
- +1 yıl
ya bayılmazsa yerde haha :)
- +1 yıl
Ne bayılmsması bee şeytan çarpmışa döner 😂 istersen senin üstünde bir test edelim
- +1 yıl
haha edelim :)
- +1 yıl
Kafasını inşallah fermuara sıkıştırırsın 😂😂
+1 yılYapan hareketlerinden belli eder zaten.
15 Yorumla- +1 yıl
Mesela sen hangi davranışından bunu anlarsın
- +1 yıl
Sana karşı çok ilgili ve telaşlı ise. Durup dururken hediyeler alıyorsa. Yalnız gideceğin yerlere hiç itiraz etmeden gönderiyorsa bunlar şüpheli davranışlar.
- +1 yıl
Hiç başına geldimi böyle bir durum peki Ertuğrul beyciğim 😂😂
- +1 yıl
Gelmedi renkli hanım 😄
- +1 yıl
İnşallah ta gelmesin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişi istedikten sonra ne kadar önlem alınırsa alınsın hepsi boş.
00 Yorumla
+1 yılşafak sezerin de dediği gibi : special life , special life
et ete değecek aga
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak olana güvenlik önlemi işlemez yine yapar o yüzden çokta şeyapmamak lazım 😃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bi insanın aklı disardaysa beni bulmasın Bi zahmet
ben kürkçü dükkanı değilim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılZorunlu olmadığım zaman asla küçük detaylara takılmam.
00 Yorumla
+1 yılAbla bu ne böyle çocukça hareketler elinin tersiyle tokat atası gelir insanın
00 Yorumla
+1 yılGüven hissedilir ve önlem pek alınmaz bazen riskler zevk verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar alsan da boşa oluyor..
o yüzden salmak daha iyi..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAklı sende olmayanında aklında sorun vardır bence da ama 😄😉😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüven olan yerde güvenlige gerek yok, güven yoksa iliskinin olmasi zaten sacme
00 Yorumla
+1 yılO niye kilit vuruyor oraya
11 Yorumla- +1 yıl
Gittiği yerlerde rahat dursun diye 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiç bir önlem almazdım güvenmesem beraber olmazdım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen tel ördürdüm kimse giremiyor :))
110 Yorumla- +1 yıl
Elektrikli taktirdaydin dokununca elektirik akımına tutulsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak hiç aklıma gelmedi :)) bi ablan vardı gizliden benle konuşup tele gerek görmüyordu ama o, yalnız korkudan yüzünü saklıyor ama duygu ve düşüncelerini fantazilerini saklamıyordu :))
- +1 yıl
😂😂😂 öyle çok ablalarımız var zaten goatermeye meraklı 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet biriylede twitte tanıştım o tam gösterdi :)) anneme birgün laf açılınca bu konulardan.. konuşuyoruz; bana akıl verme anne, istersen sana bana gelen resimleri gösterim dedim güldü :)
- +1 yıl
😂😂. Kadının yüreğine iner valla çünkü eski Anadolu kadınları kendini her anlamda korumayı sakinmayi bilirdi simdikiler gibi ulu orta değildi hicbirsey ve daha anlamlı saygılıydı ben oyuzden o eski Anadolu kadınlarımıza hep hayranmdır
- +1 yıl
Benim annem kapalı bir kadın köyde yetişmiş makyaj boya vss bilmez bir gün ablamla saçları bembeyaz olmuş diye boya aldık saçını boyayalim diye annem istemedi. Ne boyası siz sapittinizmi bu yaştan sonra ben siz miyim dedi birde fırça yedik iyimi 😂 boyattirmadi saçlarını
Cevap sahibi+1 yılYok benim annem öyle değil, zaten bu konuları dinleye dinleye konuşa konuşa falan alıştı hergün mügede falan izliyor. Konuşuyoruz. Birazda erkek gibi. Zaman bozuldu sosyal medya falan insanları değiştirdi.
Cevap sahibi+1 yılBen annemin saçlarını boyadım bir kez, kuzenim boyuyordu, bende deneme yaptım ama ben kına sürdüm, kırmızı oldu.
- +1 yıl
Siyah saç kinalari da var aktarcılarda birdahakine ondan al sür
Cevap sahibi+1 yılHint kınası kattım biraz ani hem normal kına hem hint kınası ceviz suyu falan aktardan aldım.
Özel güvenlik görevlisi tutulmalı çok önemli 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 24 saat bilgi verilmesi şart oldu 😂😂
Nasıl önlem alınırsa alınsın verecek olan kapı anahtarı deliğinden verir yine verir 😉
00 Yorumlayıtar yine yapar güvenlik diye bir şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılÖnlem almak nedir isteyen her türlü yapar. İnsanın içinde varsa hiç bir şekilde engel olamazsın zaten
00 Yorumla
+1 yılGüven için önlem almam, güven kendiliğinden oluşmalı zaten aramda bir güven sorunu varsa o ilişki sağlıklı devam etmez
00 Yorumla🤣elektronik kelepçe takar kadin milleti
16 Yorumla- +1 yıl
Takar valla kadın milletinden korkucaksin 😂 insanı suya götürür susuz getirir 😂
- +1 yıl
Bana değer gibi oldu ama teyet geçti diyelim 🤣 çünkü o her kadın için aynı olmaz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 beni bu denli düşünmeniz gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
+1 yılGüven problemim varsa zaten o kişiyle ilişki yapmam
10 YorumlaIlk defa boyle gordum
18 Yorumla- +1 yıl
Ve son kez goruceksin 😂
- +1 yıl
Senin hımmmmını yerimm 😂😂
- +1 yıl
Tm pikiii 😄
- +1 yıl
Hayır 😂
+1 yılbence gerek yok
17 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
ilişkinin tadıni kaçırmaya gerek yok
- +1 yıl
Aynen öyle yapicak insan her türlü yapıyor zaten güven duygusu insanın icinde olucak karekterinde olucak
- +1 yıl
kesinlikle önce güven
- +1 yıl
🙋🙋
- +1 yıl
🙋♂️ selam lar efem
- +1 yıl
Aleykümselam başüstüne 🙋 İstanbul'dan kucak dolusu sevgiler saygılar efendim ☘️🌺🌿🌼💮💠🌸🌺🌿🌼💠🌸🌸
Benimkine kilit falan dayanmaz 😄
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sana tel örgü taktirmali birde elektirik akımını yükledik mi tamamdır
- +1 yıl
Dokununca çarpar 😂🤣
- +1 yıl
Sana bir sanayi elektirik santrali döşemek lazım 😂
- +1 yıl
Bu geeksiz bilgiyi benimle paylaştığın teşekkürler 🤣🤣
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!