Sevgilim bana bir *** bildiğin yok dedi?

Asjerdeydi tartıştığımız zamanlar oldu fakat ben yinede ondan ayrılmadım tekrar tekrar denedim.. 2 3 gün önce askerden çıktı ve askeri sınava girmek için yola çıktı. Fakat askerdeyken verdiği ilgi ve sevgiyi Bi anda şu 2 3 gündür bıraktı. Bana sen askere gitmedin asker psikolojisini anlamazsın. Ben bu askeri sınava girmek istiyor muyum bunu bile sormadın. Özgür olup yanlışsa da kendi kararlarımı vermek istiyorum. Senin bir *** bildiğin yok dedi bana.. Kpss ile atanmak günümüzde çok zor. Bu yüzden polislik olsun VS istedim. Bende aklım onda kalsın istemem canı tehlikede olsun istemem ama mecburuz düzenli nbi hayat için.. İş sahibi olması için çok destek çıktım nerede iş başvurusu görsem onun için başvurdum tercih paraları da yatırdım. İnanın gözüm bunda değil. Ama iyi bir mesleği olsun istedim. Ama bana karşılık olarak bana sormadan iş başvuruları yaptın çöpçü de olsan çalış dedin ( afadersiniz g*vtl*k meslek olsa onu da yap diceksin dedi.) . halbuki ben onunla gelecek düşündüğüm için sadece kariyeri için uğraştım. Üstelik askerden sonra birden değişti.. Ne yapacağım? Nasıl ona yazmadan dururum... Bu yaptıkları ağır geliyor artık onun için çabalamak istemiyorum.

Sevgilim bana bir *** bildiğin yok dedi?