Yaşar yaşamasına ama benim yerime her şeyi Sabahattin Ali söylemiş.

Yaşar yaşamasına ama benim yerime her şeyi Sabahattin Ali söylemiş.

Görün işte aslın da bir erkeğin hayatın da bir kadın olmasının ne demek olduğunu. Seviyoruz lan, aşığız diyoruz ama hanginizin umrun da? Varsa yoksa sadece finans kaynağını<z olarak gördiğiniz, ap. al, saf. em. yi tipleriz değil mi? Oysa kadınımız herşeyimizdir. Yaşam kaynağımız, enerjimiz, hayatımız, varolma ve yaşama sebebimizdir. Bu kadar net yani...
Sakin olun Erhan Bey... Daha yumuşak bir üslupla da aynı şeyleri söylebilirsiniz zaten aynı şeyi savunuyoruz :)
Aynı şeyi demiyoruz hanfendi. Sen aşksız da yaşanır mı diye sormuşsun. Ben de diyorum ki zaten alayınız siz kadınlar aşksız yaşıyor, diyorum. Sadece işine, çıkarına nasıl gelir ise bağ kuruyor, tek bir dil sürçmesin de bile derhal başka kapıya kaçıp gidiyorsunuz. Geride bıraktığınız adamın kim ve ne halde olduğunu zerre umursamadan. Yok artık bir erkeği adam deyip te seven kadın. Neresi aynı şeyi savunuyorlarımız?
Benim 7 yıllık bir ilişkim 1 ay sonra da düğünüm var beyefendi.
Eeee? Bu soru nedir o zaman? Nerden bilelim uzun soluklu bir ilişkinizin olduğunu? Şiir ortada, soru orada. Cevap ta bu.
Şiir değil öncelikle, Kürk Mantolu Madonna kitabından bir alıntı. Ve çok da zarif sözler, bir kadına ben sana muhtaç değilim ama bak sen varken her şey ne kadar güzel demenin en tatlı hali. Soruya cevabım da bu benim. Kimse kimseye muhtaç değil, olmasın da zaten. Seven insanlar tamamen özgür iradesiyle ve tamamen hayatı birbirlerine yaşanabilir kıldıkları için bir arada dursunlar.
Bunun adı da aşk zaten. Aşk olmadan hiç bir bahaneye sığınılmaz. aşık değilim ama seviyorum, aşık değilim ama iyi biri, sevmiyorum ama bana her şeyi alıyor, benim için her şeyi yapıyor, aşık değilim ama çok zengin, aşık değilim ama çok yakışıklı, karizmatik, seksi. Hepsi boş bunların hanfendi. Aşk yok ise hepsi yalan ve boş. Olmaz ve yürümez yani. aşık iseniz de zaten çıkarsız, umarsız, korkusuz, saf ve ölesiye, çok ama çok seversiniz. Bir parçanız, yarınız, hatta tamamınız olursunuz bir birinizin. Ve sizi hiç bir şey, hiç bir kişi ve olay ayıramaz, koparamaz, parçalayamaz. O nedenle tek korkumun aşksız bir ilişkinin için de olmak olduğunu sürekli söylerim. Aşk yok ise hiç bir şeyinizim hanfendi, sen de benim hiç bir şeyimsiniz aslında.
Aşkımla 8 senedir birlikteyiz.
8 sene önce de ben yaşıyordum ama şu an bambaşka bir hayat yaşıyorum. O olmadan ben meğerse sadece nefes alıp vermişim
Onla gezmek çok güzel
Konuşmak saatlerce sohbet etmek çok güzel
Hatta onla hiçbir şey yapmadan uyumak bile çok güzel
Yaa ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin❤️ bizim de 7. yılımız 🥰
Maşallah 🧿 Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin 🥰
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😌
Boş iş knka sonunda kim mutlu oluyor ki? Ya bütün şanssızlık bende ya da aşk acı çekmekten başka bişey değil. İlk başlarda havalarda uçuyorsun ama eninde sonunda çakılıyorsun. Aşksız yaşanmalı.
Bilemiyorum bence her ilişkinin sonu hüsran olacak diye bir kural yok biz 7 yıldır birbirimizi incitmeden geçinip gidiyoruz üzüldüğümüz yorulduğumuz kavga ettiğimiz zamanlar da oldu illaki ama insan kaybetme korkusunu yitirmedikçe o ilişki bitmiyor. Kaybetmekten korkan insan ihanet etmez, küslük uzatmaz, bile bile kalp kırmaz.
Umarım teşekkür ederim ❤️
Ne güzel söylemiş. ⚘️
Aşksız da yaşanır, yaşardım da ancak aşkı tattıktan sonra aşksız yaşamak istemez insan...
Cevap
4Cevap
Bu yaşıma kadar yaşadım, bu yaşım da buldum. Belki yine onsuz yaşarım ama eskisi gibi olamam.
Daha bile uzun yaşar
Yaşanmaz ya ruhumun okşanması lazım
Yaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?